March 24, 2015

(Repost & Reblog) Fluor officielt klassificeret som et neurotoksin i verdens mest prestigefyldte Medical Journal - March 24, 2105

Udgivet den 1. Oktober 2014 af Verdensalt.dk

Det er snart ingen hemmelighed mere at fluor er livsfarlig for ens helbred, naturen og tilsættes vores rene vandforsyning - siden 1950'erne i mange lande. Der har været en masse debat i en del år nu, tiltag og bevidstheden er begyndt at sive ind hos almindelige mennesker. Hvad kan man selv gøre for at en afgifte ens krop, tænder & tandkød, spørger du sikkert? STOP med at børste tænder med fluor, der er masser af alternative tandpasta i frit håndkøb(uden Parabener, Fluor, Triclosan). Samme kan man sige om ens plumper i tænderne, skift fra kviksølv til plastik. Andre tips for at af-gifte kroppen er, hvis man er te-drikker - 1 skive citron, 1 skive Ingefær rod - hver dag. Ens syrebase balance and pH-værdi er ekstrem vigtigt for ens velvære og især maven. se mere for tips her 

Nick Meyer - AltHealthWORKS
Nick Meyer er en uafhængig sundhed forsker og journalist og grundlægger af AltHealthWORKS. Nicks mission er at "fortælle de mange utrolige historier om den voksende holistisk og naturlig sundhed samfund, historier, der var gledet gennem revner i de traditionelle medier." Han er blevet citeret af Dr. Joseph Mercola af Mercola.com og offentliggjort på hjemmesiden for The Cornucopia Institute. Nick har også skrevet flere bøger til Amazon Kindle dække vigtige sundhedsmæssige emner, som kan ses her.

30. September 2014. (Artiklen er også sammenfattet her)


Bevægelsen til at fjerne industrielt natriumfluorid fra verdens vandforsyning har været stigende i de senere år, tilsætningsstofferne dokumenteres nu, fra flere kilder.

Nu har en rapport fra verdens ældste og mest prestigefyldte medicinske tidsskrift The Lancet, officielt klassificeret fluor som en nervegift, i samme kategori som arsen, bly og kviksølv.

Nyheden blev brudt af forfatteren Stefan Smyle og formidles af Facebook-side Occupy Food, der er knyttet til den rapport, offentliggjort i The Lancet Neurology, bind 13, Issue 3, i marts 2014 udgaven af forfattere Dr. Phillippe Grandjean og Philip J. Landrigan, MD. Rapporten kan ses ved at klikke her.

Industrikemikalier identificeret 

Som nævnt i resuméet af rapporten, en systematisk gennemgang, identificeret fra fem forskellige lignende industrikemikalier som udviklingsmæssige neurotoksiske stoffer: bly, methylkviksølv, polychlorerede biphenyler, arsen og toluen.

Resuméet går videre, at yderligere seks udviklingsmæssige neurotoksiske stoffer er også blevet identificeret: mangan, fluor, chlorpyrifos, dichlordiphenyltrichlorethan, tetrachlorethylen, og polybromerede diphenylethere. Forfatterne tilføjer, at endnu flere af disse neurotoksiske stoffer forbliver uopdagede.

ADHD, ordblindhed og andre kognitive funktionsnedsættelser 

I rapporten Lancet, foreslår forfatterne en global strategi til forebyggelse, som siger, at "uprøvede kemikalier ikke bør formodes at være sikkert for hjernens udvikling og kemikalier i eksisterende brug og alle nye kemikalier skal derfor testes for udviklingsmæssig neurotoksicitet." Også i rapporten, bemærker de, at neurologiske handicap, herunder attention-deficit hyperaktctivity disorder (ADHD), ordblindhed og andre kognitive funktionsnedsættelser, nu påvirker millioner af børn verden over i, hvad de kalder en "pandemi af udviklingsmæssig neurotoksicitet."

De fortsætter: "For at koordinere denne indsats og for at fremskynde processen fra ​​videnskab til forebyggelse, foreslår vi en presserende dannelsen af ​​en ny international clearinghouse".

Rapporten falder sammen med resultater fra 2013 og en Harvard University meta-analyse finansieret af National Institutes of Health, der konkluderede, at børn i områder med stærkt fluor vand har "betydeligt lavere" IQ scores end de, der bor i områder med lave mængder af fluor i deres vandforsyninger.

Fluor også knyttet til kræft 

Natriumfluorid i drikkevand er også blevet forbundet med forskellige cancerformer. Det er funktionelt anderledes end det naturligt forekommende calciumfluorid, og normalt tilsættes til drikkevandsforsyningen og bruges af tandlæger og dentale produkter, der postulerer, at det er nyttigt for tandsundhed.

I øjeblikket er der tilsat fluor i vandforsyningen i store dele af Nordamerika, men som listen over lande der forbyder eller afviser fluor i vandet viser, at praksis er faktisk ikke alt for almindelig, eller forbydes fuldstændigt i det meste af Europa og i flere andre udviklede nationer på tværs af verden.