Feb 21, 2015

8 følelsesmæssige symptomer på Ascension - 21. Februar 2015

Som om de fysiske symptomer er ikke nok, er der følelsesmæssige symptomer forbundet med Ascension. Mens den smertefulde process stå på, er der behov for at rydde ud på de gamle, lavere frekvenser. Opstigen mod Ascension er umuligt, mens du trækkes ned af din gamle 'bagage'. Det skal frigives. Mange kalder denne proces 'Dark Night of the Soul'.

1. Gamle spørgsmål og smertefulde erindringer begynder at komme op til overfladen. Når dette sker, skal du straks stoppe og anerkende din underbevidsthed. Mærk de tilknyttede følelser og slip den til universet for transmutation.

2. Uregelmæssig følelser vil manifestere sig som ekstreme op- og nedture. Mange oplever en rutschebane af følelser på en dag. Det er kroppens måde at frigive indestængt op følelser.

3. Relationer forandring sig. Når ens personlige frekvenser stiger, vil mange have svært ved at tilbringe lange perioder med mennesker som udsender en lavere vibration. Familie, venner og medarbejder relationer, der ikke længere besidder den vibrationelle match, bliver ubehageligt. Træk dig væk uden skyld, når dette begynder.

4. Mange lider med depressive symptomer som en følelse af ensomhed, der sætter ind.

5. Ascension bringer ændringer i livsomstændigheder. Skilsmisse, skifte job, flytte ind i et andet hjem, nye venner og begrænset familie kontakt forekomme som vibrationelle forskelle bliver utålelige i de gamle space. Disse ønsker for forandringer, er universets måde at fjerne det, der ikke længere tjener ens JEG.

6. Hud udslæt, bumser, akne, nældefeber, helvedesild manifestere sig. Det er kroppens måde at detoxe og er et tegn på følelsesmæssige problemer, der kommer op til overfladen for at blive frigivet.

7. Kaos og forvirring bugner. Mange klager over følelse ud af ingenting og bliver overvældet især efter livs-skiftende omstændigheder men har ingen idé om, hvordan De vender tilbage på rette spor. Dette er kun en midlertidig symptom. Tingene vil rette sig ind, når kroppen bliver justeret til de nye energier.

8. Følelser så som at føle sig udenfor. De gamle energier og space synes lige så ubehageligt som de nye. Steder med lavere vibrationer vil fortsætte med at forårsage en følelse af uro; Men når kroppen tilpasser sig de nye højere frekvenser, vil den nye space føles som hjemme.

Kilde: