Jul 13, 2014

Mellemøsten balancerer på randen af en katastrofe - Ny undersøgelse af 9/11 - Aktuelt

Oversættelse fra Dr. Kevin Barrett, a Ph.D. Arabist-Islamologist, PressTV.ir

Ny undersøgelse af New Yorks 9/11 kunne stoppe den globale holocaust

Israel's nedslagtning af palæstinensiske familier og børn i Gaza. Hamas affyrer raketter mod Israel. De alt for ekstreme-for-al-Qaeda Isil terrorister massakre civile og annoncere en "ersatz caliphate" i Irak og Syrien. 

Verdens største militære monstrum, USA, med 4.650 atomsprænghoveder, bakker op om de zionistiske og Isil terrorister, mens Rusland, med sine 3.281 atomvåben, står stærkt imod den amerikansk mobning. Rusland har trukket linjen op i Syrien og annoncere; Ikke mere regimeskifte! Imens israelerne, med en anslået 400 atomsprænghoveder, er en regional "wild card" og en global trussel. 

På den østlige grænse i Mellemøsten sidder Pakistan og Indien, med over 100 atomsprænghoveder -hver. Valget af indisk anti-muslimsk ekstremist Premierminister Narendra Modi har løftet  spændinger til nye højder mellem de sydasiatiske rivaler; mens den zionistiske-støttede amerikanske destabilisering af Pakistan via terror's falsk flag "pakistanske Taleban", gør denne farlige situation endnu værre. 
Igangværende Mellemøsten og sydasiatiske konflikter kunne nemt komme ud af kontrol, udløser global armageddon. Det kan ske på en række forskellige måder



Det mest sandsynlige scenarie afhænger på den store israelsk "falsk flag" -  Zionisterne - har været mestre i falsk flag terror, da de udklædte sig som arabere og bombede King David Hotel på 22 Juli 1946 - Siden da, har de: 

* Udklædte sig som arabere og bombede amerikanske mål i Egypten i 1954 (Lavon affæren). 
* Konspireret at indramme Egypten for drabsforsøg på hundredvis af amerikanske søfolk ombord på USS Liberty i 1967. 
* Orkestreret "palæstinensisk terrorist" kapring af Achille Lauro krydstogtskib, og mordet på amerikansk statsborger Leon Klinghoffer, i 1985. 
* Bombed deres egne ambassader i London i 1994 og Buenos Aires, Argentina, i 1992.
* Bombede "Jewish Community Center" i Buenos Aires i 1994. 
* Konspireret med amerikanske forrædere at bombe World Trade Center og Pentagon i 2001. 
* Sandsynlige konspireret i opfølgende bombeattentater i Bali (2002), Madrid (2004), London (2005) og andre steder. 

Og disse er blot nogle af de zionistiske falske flag, som vi kender til. Der har utvivlsomt været snesevis af andre. 

Som tidligere leder Alan Hart som er BBC Mellemøst-korrespondent siger, zionisternes hårde kurs med Netanyahu, ønsker at starte en stor Mellemøstlig krig. Dette ville give dem mulighed for at afslutte den etniske udrensning af Palæstina. 

En sådan krig kan begynde med en falsk flag angreb fra Gaza. Israel kunne fyre en raket fra sin arsenal med kemiske våben fra Gaza ind i Tel Aviv. Israel kunne så bebrejde Iran, pulveriserer Gaza og Vestbredden, angribe Iran, og sende en ildstorm af missiler regne ned over den. 
Dette kunne give en undskyldning for den "endelige løsning" etniske udrensning. (Eller det kunne lige så nemt give bagslag og føre til Israels udslettelse.) 

Værre endnu, et sådant scenario, eller snesevis ligesom det, kunne provokere verdenskrig. USA kunne komme ind en sådan krig for at redde Israel; og Rusland kunne træde for at forhindre USA fra blodigt pålægge sin vilje på regionen. Atomvåben kunne begynde at flyve. Menneskeheden ville stå over for en katastrofe af hidtil uset omfang. 

Mange mennesker føler sig hjælpeløse over for sådanne trusler. De håber passivt, at deres ledere vil opføre sig fornuftigt og forhindre, at det værst tænkelige scenarier gennemføres. 

En sådan passivitet set i lyset af forestående Armageddon er umoralsk - hvis ikke er klinisk sindssyg. 

Heldigvis er mange mennesker ofrer deres tid, energi og penge på at forsøge at stoppe det løbske tog, Armageddon Express. Måske er den vigtigste gruppe, der arbejder for at ændre historien til det bedre, i dette øjeblik, er NYCcan.org. 

NYCcan.org er på vej mod success i sine bestræbelser på at tvinge New York City til at genundersøge "sammenbrud" af World Trade Center Bygning 7. Om eftermiddagen den 11. september 2001 47-etagers højhus kendt som WTC-7 forsvandt lige i sit eget fodaftryk i 6,5 sekunder. Europas førende nedrivning ekspert, Danny Jowenko, meddelte på tv, at ødelæggelsen af WTC-7 var en oplagt kontrolleret nedrivning - Ikke længe efter, at han blev dræbt i en mistænkelig bil nedbrud. 

Den vigtigste vidne til nedrivning af WTC-7, Barry Jennings, synes også at have været myrdet som led i en 9/11 "clean-up operation." 

9/11 Kommissionens rapport nævner ikke engang  ødelæggelsen af WTC-7 - den største og vigtigste nationale sikkerhed bygning i New York, og stedet for CIA næststørste hovedkvarter efter Langley, Virginia. Amerikansk net-tv blev beordret aldrig at vise "sammenbrudet" af WTC-7 for mere end fem år efter 9/11. Det er fordi WTC-7 er akilleshælen i den officielle myte. I det øjeblik enhver retfærdig person undersøger mærkelige tilfælde af WTC-7, kollapser hele den officielle version af 11/9 og afslører den forfærdelige sandhed: Den morderiske angreb på World Trade Center og Pentagon var en alt for indlysende, og dårligt forkludret, falsk flag operation. 
NYCcan.org har fundet en genial måde at tvinge en ny undersøgelse af WTC-7. De arbejder på at få New York vælgerne til at vedtage “High Rise Initiative Security”, som ville tvinge “New York Department of Buildings” at undersøge ødelæggelsen af bygning 7. Og nu, at arkitekter og ingeniører for 9/11 Truth har erhvervet planerne for WTC-7, der er enkel og ligetil slam-dunk bevis for, at den amerikanske regering agentur NIST løj, da det tilskrives nedrivning af bygning 7 til beskedne kontor brande. 

En ny WTC-7 undersøgelse vil i det mindset sætte amerikanske regering I et dårligt lys. Det kan endda åbne op hvad der I virkligheden hændte med 9/11. 

Når sandheden dukker på, vil alliancen af de benhårde amerikanske imperialisme og zionismen, der iscenesatte 9/11 implodere i frit fald. Det er den samme alliance, der begår aggression i Mellemøsten og Sydasien og risikere global atomkrig. Fjernelse af de 9/11 kriminelle fra magten vil nedsætte risikoen for globale nukleare holocaust fra tæt på 100% til noget langt lavere. 

Intet andet emne I fjernstyret, har den slags udligning af pro-fred som 9/11 Truth har. Der er ingen andre begivenheder, hvor en persons bidrag til fred, sandhed og retfærdighed kan have denne form for potentielle indvirkning. 

Hvis 9/11 kriminelle fortsætter at føre krig mod verden, er verden er dødsdømt. Hvis du ikke gør en indsats for at stoppe dem, er du medskyldig. Det er virkelig så simpelt. 

Venligst gå til NYCcan.org og bidrage hvad du kan. menneskehedens overlevelse afhænger af dig.

KB/HSN

Dr. Kevin Barrett, a Ph.D. Arabist-Islamologist, is one of America's best-known critics of the War on Terror. Dr. Barrett has appeared many times on Fox, CNN, PBS and other broadcast outlets, and has inspired feature stories and op-eds in the New York Times, the Christian Science Monitor, the Chicago Tribune, and other leading publications. Dr. Barrett has taught at colleges and universities in San Francisco, Paris, and Wisconsin, where he ran for Congress in 2008. He is the co-founder of the Muslim-Christian-Jewish Alliance, and author of the books Truth Jihad: My Epic Struggle Against the 9/11 Big Lie (2007) and Questioning the War on Terror: A Primer for Obama Voters (2009). His website is www.truthjihad.com. More articles by Dr. Barrett