Sep 9, 2014

Meddelelser fra Lysarbejdere, Galatiske venner og Opstegne Mestre - 7. September 2014

For at forstå sammenhængen, og føler du dig inspireret, læs alle artiklerne igennem, i stedet for min letfældige opsummering og uddrag. Der er simpelhen ikke tid til, at oversætte i det enorme tempo som vi får meddelelser fra alle vores Opstegne mestre, inden den store begivenhed. Meddelelser fra John Smallman er især gode, da han deler en lyd fil fra alle de kanaler der benytter ham. 
Jesus og Hilarion giver os det samme råd, som mange gange før, om at finde sin indre ro og øjeblikke, for at fremme sin spiritualitet, sin kærlige intentioner og hæve vores vibrationer og frekvenser. Vi kan ikke alene klare alles problemer uden at håndtere vores egne også. De gaver, vi alle modtaget af det guddommelige, har forandret dit DNA, som  er aktiveret og tændt, og du begynder at dele dine gaver med andre omkring dig. Forvent det højeste resultat i alt, hvad du gør, og vigtigst af alt, Tro på Dig selv.

7 September 2014
Jesus Transcibted af John Smallmann 

Gå ind i dig selv til din indre hellige tempel og oplev kærlighed, der venter på dig der.


Her i vores riger (dine riger også!), De åndelige eller ikke-fysiske og ikke-dobbelte verdener, våger vi over dig hele tiden, kærligt, medlidende som du går om dine daglige gøremål og kamp for at forstå meningen med dit individuelle livets vej. Som du er godt klar over, livets vej for alle er perfekt og individuelt skræddersyet til hans eller hendes præcise behov i dette nu øjeblik, altid. Og alligevel er du ofte ude af stand til at opretholde bevidstheden om dette til tider forstyrrelser af jeres daglige liv, der trænger ind på dine dybere niveauer af bevidsthed, hvor du holder den hensigt, på alle tidspunkter, for at følge den vej, som du så omhyggeligt og møjsommeligt har planlagt, før du inkarnerede.

For mange af jer, syntes det til tider umuligt, at dit formål er, at opleve nogle af de smerter og lidelser, som du gennemgår. Du føler ofte tabt, på det forkerte sted, gør de forkerte ting, og det gør ondt!


Kære, selvfølgelig, har du ikke planer om at lide. Men i udsatte jer for udfordrende Livsstier fra selverkendelse og åndelig vækst, og på de læringsforløb opstå situationer, håndteres det forkert, giver dig årsagen til smerte og lidelse for dig. Og når du har lavet dine planer, vidste du, at den slags situationer vil opstå og at på grund af de begrænsninger, som den menneskelige tilstand giver dig, ville du lave fejl og fejltagelser, der kunne være meget smertefuldt.

Husk, at når du har planlagt denne inkarnation blev du meget klogt rådgivet af dine åndelige vejledere og mentorer og du har valgt at inkarnere i dette øjeblik i menneskehedens åndelige udvikling, med en enorm entusiasme, fordi bortset fra din opgave at hjælpe til at vække menneskeheden, var du fuldt ud klar over de vidunderlige muligheder for personlig åndelig vækst, som den ville præsentere dig.

Livet som menneske er i sandhed en meget paradoksal situation, som du gennemgå det, men når du vågner fra den illusoriske drøm, som du absolut vil, alt bliver krystalklart, og jeres glæde skal være grænseløs.

På Jorden som mennesker denne gang er det vigtigt, at du holder på at minde jer selv, som du inkarneret med et guddommeligt formål: At hjælpe i menneskehedens længe søgt og guddommeligt sikker opvågning.

Sandelig, du er alle guddommelige væsener, der har kærligt og velvilligt valgt at være på Jorden i denne tid, fordi du har de vitale færdigheder og evner, der er nødvendige for at lade menneskehedens opvågnen ske. Og ved at minde jer om dette, er du nødt til at bruge tid dagligt i meditation, bøn eller kontemplation (brug alt efter ord forekommer dig at være mest hensigtsmæssigt for den stille tid, du bruger i dit hellige indre helligdom). Jeg fremhæver dette punkt, fordi det er afgørende!


Distraktioner - dine tilsyneladende vigtige daglige menneskelige aktiviteter på planeten Jorden - at du oplever næsten konstant kan føre dig til at glemme at tage tid ud til "roligt øjeblik" dagligt, flere gange, hvis det overhovedet er muligt, eller til du  beslutter dig at give afkald på "roligt øjeblik" tid helt, fordi behovene i din menneskelige liv synes at kræve al din opmærksomhed.

Men har du modet, vedholdenhed og tro til at føre den guddommelige plan for en fantastisk dejlig færdiggørelsesgrad, hvilket er hvorfor du er på Jorden nu. Derfor sikre, at du tager tid ud til stille ensomhed dagligt - det er et afgørende aspekt af din yderst individuelle livsforløb. Og beder os om hjælp til at få adgang til den rolige indre personlige fristed, hvis du har problemer; vi er med dig i hvert øjeblik bare venter på dit opkald.

Deres tilstedeværelse på Jorden lige nu, i denne evige Nu øjeblikket, er Guds vilje. Og fordi alle er en, er det også din vilje. Igen, beder os om hjælp til at frigive alle dine tvivl, frygt og bekymringer om din rolle i den guddommelige plan for menneskeheden, fordi de er en distraktion, en afledningsmanøvre af jeres egoer, der er blevet så vant til at kæmpe for sikkerhed og overlevelse i den illusoriske miljø, hvor det synes du blændes, fanget og fængslet. Men det er kun en egoisk opfattelse af, at du nemt kan fjerne, hvis du tilbringer tid i stille ensomhed dagligt.

Så snart du indtaster den stille indre rum bliver det tydeligt for dig, at du er faktisk lysvæsner, af kærlighed, skabt af Gud, det uendeligt kærlige kilden til alt, der eksisterer. Men dine egoer ofte haste ind med tvivl, skyld, selv skam, hvilket tyder på, at du har ingen ret til at selv mener, at du kan være ét med Gud.

Se bort fra dem, de er frygt fyldt aspekter af jer selv, som du har indarbejdet i jeres menneskelige organer, der har givet sig hjemme i dig, og som vil blive re-integreret i One, når du vågner. De er meget nyttige redskaber, der kan hjælpe dig i det helt jordnære daglige aktiviteter med livet på jorden, men lad dem ikke underkende din sande vide, din himmelske intuitiv vejledning, som altid kærlig og accepterende over for dig


Som du har fået at vide mange gange, fordi du glemmer eller har svært ved at tro det, du virkelig er evige guddommelige væsener skabt af Gud for evig glæde i hans minutiøs tilstedeværelse. Dine egoer er bittesmå, ​​næsten ubetydelige frygt fyldte aspekter af jer selv, hvor du kappeklædte selv når du vælger at spille dine spil adskillelse fra din kilde. De er masker. Inden den illusion du alle bærer masker, fordi frygt er endemisk i det, og dine masker er dit forsvar imod. . . . KÆRLIGHED!

Du har fået at vide igen og igen i løbet af din nuværende inkarnation, at du er guddommelige væsener evigt elsket af Gud. Hvorfor? Fordi den illusion, at du kollektivt bygget intenst realistisk for dig i dine indeholdt menneskelige former, og du desperat brug for at blive mindet om sin u-virkelighed.

Alt omkring dig, ser du konflikt, bedrag, forræderi, manipulation og endeløse krige, hvor Skarer er beskæftiget som de forsøger at vinde sikkerheden ved våbenmagt. Det er i sandhed en skræmmende scenario for en menneskelig krop, der kan opleve ekstremt intens smerte, når misbrugt. Derfor har du i evigheder engageret i aktiviteter, som du mente ville give tryghed og sikkerhed, og alligevel viser din historie dig igen og igen, at den menneskelige tilstand er i sagens natur farlige.

Dine organer kan nemt smerteligt beskadige af andre organer, der angriber dig, og ved brand, oversvømmelse, tornado, vulkanudbrud, tørke, hungersnød, og alvorlige sygdomme anlagt den ved angst, skyld og bekymring. Men du kollektivt valgt at engagere dig med illusion og spille efter reglerne, de regler, du kollektivt etableret, og at det tilsyneladende pålægger dig. Du har fået nok!

Som du læser ødelæggelse og dysterhed nyheder rundt om i verden kan det være meget fristende for dig at sige "Hvad er pointen, jeg er en virkningsløs og dybest set magtesløse individ i et stort og yderst truende verden?" Og nogle af jer er blevet draget mod selvdestruktion. Illusionen har en meget overbevisende realitetssans om det. Det kan forekomme, at du er magtesløs i det, og de ​​historier, du hører om den holdt udenfor, de torturerede og misbrugte en tendens til at bekræfte, at rædselsvækkende indtryk.

Men det er en illusion! Når du går indenfor, til din personlige individuelle fristed kan du forbinde med din guddommelige kilde. Gud elsker dig inderligt, Han ønsker, at stoppe med at spille med  tortere hinanden og vågne fra mareridt, hvor du har været forskanset i så lang tid.

Så længe du fortsætter med at omfavne frygt og mistillid, du klamrer sig til illusionen, og det lader til, at ved at bygge større og mere kraftfulde våben kan du beskytte dig selv og dine kære fra dem, der vil skade dig. Og alligevel viser din historie dig helt klart, at dette ikke virker!

Som vi holde fortæller dig, og minder dig, og minder dig, og forsøger at overtale dig, kærlighed er nøglen til at frigøre fra dette mareridt. Og kun elske! Inden den illusion, hvor smerte og lidelse som følge af angreb fra andre er endemiske, der synes at være noget vrøvl. Din egoiske følelse af frygt, usikkerhed og mistillid insisterer på, at du har brug for forsvar. Forsvar mod din bror, din nabo, myndigheder, andre racer, religioner og andre nationer. Og alligevel er det blevet bevist gang på gang, at forsvar ikke virker.

Fokusere på KÆRLIGHED! indenfor til din indre helligdom, oplev kærlighed, der venter dig der, omfavne det, del det, og udvide det til alle, med hvem du har nogen form for forbindelse, og lad det opløse den illusion, så alle kan vække i den fantastiske glans Guds evige lys, hans altomfattende kærlighed til hver eneste af jer.

Der er virkelig ikke er nogen vindere og tabere, alle er ét, i evig Gud. Vågne op og nyde Reality din evige Home, Home, hvorfra du aldrig har adskilt, og være en gang mere i glæde!

Din kærlige broder, Jesus.


Hilarion via Marlene Swetlishoff: Forvent det højeste resultat i alt det du gør

 Therainbowscribe

Elskede,

Du spiller nu det ventende spil - kun du kan ikke skelne formålet med din venten.

Det er tid til at træde op mod det næste niveau på din rejse. Det, som du venter på, er din egen erindring om storheden du er.

Denne erindring er kodet i dig, og det er forbundet med en begivenhed i dit liv, som vil eller allerede har fundet sted.

Den måde, du vil vide, at jeres er blevet aktiveret, er ved den følelse, du oplever, at der ikke er noget af den gamle verden, der holder nogen interesse for dig længere.

Du er mere end klar til at forlade alle de gamle programmer og overbevisninger, der virkelig ikke var din til at begynde med.

Dette beredskab kan nogle gange opleves som depression, sløvhed og apati, følelsen af ​​at intet nogensinde vil få det bedre i din dag-til-dag liv, og [følelsen] om, at der kun er kaos og opløsning, der omgiver dig. Vid, at når du oplever dette, vil du snart være på vej ind i en højere oktav og frekvens.

Hvad der er behov for nu, er at fremme følelsen af ​​taknemmelighed og ros for hvert øjeblik af dit daglige liv. For hver negerende troede, du har finde 10 ting i dit liv at være taknemmelig for, og ros dig selv for hver enkelt.

Hver gang en selvdestruktiv tanke kommer op til overfladen fra dybt inde, tag dig tid til at lave en liste over 10 ting, der er gode og arbejder i dit liv, selvom det ser banalt ud til dine opfattelser.

Pointen er at træne din hjerne til at tænke kun på behov- og plejende tanker, så at du kun drager, hvad du ønsker at opleve i dit daglige liv.

Det arbejde, der skal gøres nu, er at elske og pleje dig selv. Hver af jer er meget gode, selv fremragende, at give til andre, hvad de har brug for, men det er nu tid til at gøre godt for jer selv dagligt.


Dette kan synes som en daglig opgave og du kan føle det som en fjollet / spild af tid; men jeg forsikrer Jer mine kære, at det er afgørende, at du fortsætter.

For at leve et magisk liv, skal DU være magien; og du kan ikke være det magiske hvis du ikke elsker og ære dig selv først. En sund kærlighed til sig selv er forpligtet til at skabe liv i dine drømme.

Du skal vide og føle, at du fortjener det bedste liv. Du skal også starte på denne vej og komme ud af den ventende tilstand, for det er jer selv, at du har ventet på. Det guddommelige indeni dig selv oplever livet som dig!

Du har alle de ressourcer, du har brug for inden for dig, og det skal udnyttes. Dette vil kræve daglige perioder med "rolige øjeblikke" så du kan oprette forbindelse til din kerne essens.

Endog fem minutter brugt i stilhed og meditation vil høste mange fordele for dig, og denne praksis vil også hæve din frekvens niveau, som skal vedligeholdes og opretholdes, så du kan flytte til et endnu højere niveau.

Der er altid belønning fra universet til vedvarende fokus og engagement en daglig basis. Som du trives i alle facetter af dit livs kløfter mellem årsag og virkning vil aftage og strømmen af ​​glade begivenheder i dit liv bliver åbenbart gennem den magi, du repræsenterer.

Som du lader dine tidligere begrænsninger falde væk, slipper du endnu et område, der giver mulighed for større livskraft til at fylde dig, fodre dig og støtte dig.

I denne løbende frigivelse og renselses-proces, tillader du dit Højere Selv, din sjæl, for at blive en mere magtfuld indflydelse i dig; og dit daglige liv begynder at udstråle din sande genialitet i alle dens aspekter.

Disse  kommende begivenhederne bringer dig mere taknemmelighed og ros. Mere dybtfølt entusiasme og passion er godt for for dig, snart vil du finde dig i en tilstand af konstant glæde og lyksalighed.

Din høje åndelighed, du oplever, vil opfordre dig at blive på denne sti og tanken om at gå tilbage til lavere densitet vil være helt frastødende på dig.

Det vil også give mulighed for en stærk og glad kreativ energi til at fylde dig og arbejdet gennem dig.

De gaver, du har foretaget i dit DNA er aktiveret og tændt, og du begynder at dele dine gaver med andre omkring dig.

Du får en klarhed i sindet, der er afstemt efter de tilskyndelser i dit hjerte, og du ved altid det rigtige for dig at gøre. Disse er nogle af de første åbninger, der nu forekommer, og de vil føre til endnu større evner, som de er behandlet.

Forvent det højeste resultat i alt, hvad du gør, og vigtigst af alt, Tro på jer selv.

Indtil næste uge ...

JEG ER Hilarion


Saul via John Smallman: Som den illusoriske infrastruktur Opløses, Kan Du kan se resultaterne Overalt



Som mange fortæller dig, menneskehedens opvågnen eller opløftelse er meget tæt faktisk. Hold dit indre lys på et højt blus og lad det ske, forsøg ikke at få trukket dig selv ned i undergang og dysterhed af verdens begivenheder, fordi, som hensigten, det dræner din energi og kanaler det til dem, der desperat kæmper for at blokere ud lyset fra Guds kærlighed. At de ikke kan gøre det, er altgennemtrængende, det er at bringe lys til de mørkeste krinkelkroge, hvor der er stadig et par tilsyneladende magtfulde ukærlige dem, der forsøger at skjule sig og genopbygge hvad der uigenkaldeligt brudt sammen. 



Den mørke er tilintetgjort, mørket kan ikke modstå glansset af lys, der strømmer ind i alle dele af den illusion og opløses indefra. Mange personer der stadig modsætter Lyset, fordi det er, hvad de er vant til at gøre, men deres indsats er forgæves, fordi mørket er blot et fravær af lys, og det guddommelige lys af Guds uendelige kærlighed til menneskeheden er altgennemtrængende. Mørket kan ikke modstå den blide stormløb af dens forbløffende glans, og så forsøgte modstand af disse vildledte dem er ineffektiv, er det svække og smuldrende. 

Som den illusoriske infrastruktur nedbrydes du kan se resultaterne overalt som politisk ustabilitet vokser over hele verden. Politikere er nu forladt snublende og forvirret som de systemer, de har gjort gældende for så lang tid at indberette deres forstille og retorisk pabulum, samtidig viser deres tillid og ofte arrogante masker til offentligheden, er afløst af de langt mere realistiske rapporter fra nu omsiggribende alternative medier. 
Sandheden vil ud, og der er ingen, der kan forhindre det, som flere og flere revner er afsløret i "partilinjen" af de vestlige nationer, og forskellene i deres dagsordener individuelle politiske tvinger dem fra hinanden. En tid med store forandringer er på den verden, der fører dig hurtigt mod din opvågning. 

At opgvågne er din guddommelige skæbne. Du har været i søvn og drømmer i evigheder, og de ​​drømme, du har drømt har forvoldt dig megen smerte og lidelse. Det er nu tid til at afslutte denne ulykkelige tilstand, og det er, hvad alle disse ændringer er for at sikre. 

Midt i disse på mange måder foruroligende ændrer dit opgave forbliver, som altid, at Hold dit indre lys på et højt blus og som du gør dette har du ubegrænset hjælp fra dem i de åndelige riger, der våger over dig konstant. Men det er vigtigt, at du spørger, og gør det ofte hele dine daglige aktiviteter, for deres vejledning og bistand, så du har deres styrke til at støtte dig i at være på alle tidspunkter kærlige i tanke, ord og handling. Ved at spørge ofte og minder dig om den store opgave, som du har gennemført, og hvorfra det er utroligt nemt for dig at blive afledt af de distraktioner som du støder på, når du går om dine daglige liv. 

Illusionen handler om distraktion, distraktion fra dit formål, din pre-planlagte åndelige vej på Jorden som et menneske. Du kollektivt bygget illusion at opleve adskillelse fra Gud, og fordi han gav dig alt, hvad han havde, du havde den nødvendige intelligens og evnen til at designe og konstruere noget ekstremt realistisk, tilsyneladende fuldstændig adskilt fra ham, og som i hvert øjeblik er indstillet på tegning dig ned i adskille mørket, som den bruger til at skjule sit lys fra dig. 

I mørket holder du hans lys, hold dit indre lys på et højt, men du er også tilbøjelige til at betvivle jer selv og jeres tro på ham, og hans uendelige kærlighed til dig. Det er unødvendigt at sige, er meget forvirrende og foruroligende for dig, hvilket er grunden til du har brug for al den hjælp, som vi - her i de åndelige riger, hvilket er din Real og evig Hjem - kan tilbyde dig. 

Denne bistand, selv om hele tiden tilbudt til Dem i hvert øjeblik, forsvinder fra dit syn, når du tillader dig selv at blive trukket ned i kaos og forvirring af illusionen. I illusionen synes der at være konstant, faktisk endeløs konflikt, uenighed, og bedrag som forskellige fraktioner af menneskeheden tage parti mod hinanden og forsøge at bevise, at de alene har ret, og alle andre er forkerte. Når hver mener dette er der ingen mødested, ingen mulighed for diskussion, fordi hver bare råber højere og højere for at overdøve lyden af ​​den anden. 

Man ser ofte denne form for adfærd, der forekommer i grupper af små børn, det er en del af processen med at vokse op, modnes, og at lære at socialisere effektivt, medlidende, og med omtanke. Desværre er der stadig mange tilsyneladende intelligente dem i denne fase af arresteret udvikling, betaget af deres evne til at snyde andre. De bærer det ind i voksenalderen, udvikle det yderligere i enhver menneskelig område af bestræbelse, de vælger at følge, og de ​​uheldige resultater af denne arresteret udvikling er tydelig over hele kloden



26 august 2014


Moder Maria via Fran Zepeda: En rejse af dimensioner ... Længere ind i en ukendt verden


Kære søde, Jeg ledsage dig på din rejse igen i dag til ukendte og til usete steder. Jeg omgiver dig med min kærlighed i håb du vil finde det lettere at rejse videre ind i dit hjerte, videre ind i det ukendte afkroge af din dybe Hjerte forbundet evigt med Source, elskede kilde, hvorfra vi alle blev født, og som vi alle vende tilbage.

Men ak, din rejse tilbage til Kilden er i live og beriget med mange oplevelser, du ikke havde hvorfra du startede din rejse. Og det er langt mere at foretrække frem for ikke at have haft alle disse erfaringer med den 3. dimension af dualitet.

Ja, det kan gøre det svært til tider at forlade det (3. dimension) bagefter, og ja det kan gøre det svært til tider ikke at blive distraheret af det, men meget gerne tillade dig selv at holde fokus på din meditation selv med oplevelse af en flue summende omkring dig, er du lære at bruge det "buzz" og distraktion (af 3. dimensionelle verden) for at gå dybere ind i en verden af ​​dit højere tænkning, din højere dimensioner, din dybere forbindelse med kærlighed og de ​​højere riger .

For at opbygge erfaringer fra den 3. dimension og dualitet, har du fået en større forståelse af dine Multidimensionelle evner. Det er men kun én dimension af mange, du ser, og nu du er fuldt ud i stand indtastning af hver dimension på vilje og med lethed. Det bliver en indlært færdighed, der er også en færdighed, du afdække, om det altid har været der.

Det kan virke som et paradoks, mine kære, men faktisk alt, hvad du "læring", alt, hvad du dykke ned i, der vedrører de højere dimensioner, er faktisk en generobret af disse færdigheder, du var "født" med, som du blandet med kilde når det var dit hjem.

Og dit hjem drager dig, men ikke som en måde at forlade din fysiske oplevelse, men mere som en forøgelse af oplevelse af din fysiske krop i de lyse riger. Og nu hvor din "bolig" bliver til de oplyste riger under fuld oplevelse fra din fysiske krop og i at begge riger blive det, og meget mere forbedret og kreative end hvis du havde opholdt sig (eller returneres) udelukkende på dit lys krop.

For du vil lære - huske, det er - at skabe denne nye oplevelse af dit lys-kroppe fra hjelme i din fysiske krop, lidt ligesom at kigge ud af vinduet i et cockpit, en himmelsk cockpit, med en smuk bred ekspansiv udsigt for det ukendte, i stand til "flyvende" hvor som helst, men med manøvredygtighed og perspektiv af et krystallinsk legeme, der har en "gave" fra din fysiske krop med dit lysende krop.

Og dette kan synes en smule vanskeligt at forestille sig, men gå tilbage til at være i dette forestillede cockpit med bred flade af vinduer nå alle omkring dig. Du har ingen modvirket visning længere. Du kan gå overalt. Du kan observere og opleve noget, men du er også fast forankret og forbundet med livet på jorden, med livet på din "skib", hvorfra du se denne vidtstrakte nu.

Intet har ændret sig, men dit perspektiv, har intet ændret sig, men din ekspansion har. Du kan bruge alt, hvad du har lært, og derefter vove dig ud i det ukendte med alle disse færdigheder, du lærte i den 3. dimension, såvel som dem, du er ved at genopdage fra "tidligere tider", og så nu er du en komplet pakke af flerdimensionale muligheder .

Følelse, at det som sker nu. Accepter, alt ind i dit hjerte. Lad dit hjerte acceptere det. Og du skal indse, at du allerede er der. Du vil bare nødt til at åbne nuancer af nogle af disse "vinduer", der alle er omkring dig.
Og det vil kræve, at du åbner dit hjerte yderligere. Og du gør det, kære. Hvad langt du er kommet. Og du er kommet videre, end vi nogensinde kunne have drømt, og du kommer videre, end vi nogensinde kunne forstå.

For himlen er grænsen, og der bliver sagt i betydningen "sky" ikke blot er, at din jordiske verden, men af galakser, universer og multiverset. Du rejser hurtigt til en verden af ​​den Store Centrale Sol, hvorfra du blev født, og dine organer bliver hurtigt akklimatiseret til ændringen i det atmosfæriske tryk jo mere du absorbere den søde Precious Love Energi fra det høje.

Og så jeg forlader dig med dette billede lige nu, da jeg overgiver dig med mine store ekspansive arme af ubetinget kærlighed, som du omfavne jer i det store ekspansiv potentiale for dybt Ubetinget Self-kærlighed til jer selv. Og nu er du rustet til at gå videre ind i en verden for det ukendte.

Namaste

I fred og evig kærlighed,

Moder Maria