Aug 31, 2014

Meddelelser fra Lysarbejdere, Galatiske venner og Opstegne Mestre - 31. August 2014

For at forstå sammenhængen, og føler du dig inspireret, læs alle artiklerne igennem, i stedet for min letfældige opsummering og uddrag. Der er simpelhen ikke tid til, at oversætte i det enorme tempo som vi får meddelelser fra alle vores Opstegne mestre, inden den store begivenhed.

Sananda:  An Invitation to Our "Fireside Chat"

Transcribed by Kathryn E. May, Aug. 31, 2014, 10 am, New York

Jeg ønsker at sende dig en kort skriftlig besked i tillæg til vores program denne eftermiddag på (se nedenfor) for at lade dig vide, hvad jeg vil tilbyde som dagens undervisning, og invitere dig til at lytte.
BlogTalkRadio

Vi har samlet en meget rig samling af læren i de sidste 3 uger, som jeg anser for at være de mest nyttige ideer og enkle retningslinjer nogensinde præsenteret, og det er alle gratis for dig at lytte og læse. Vores kære medvært, Meg Davis, har frembragt en klar og let at forstå tale om ernæring, som var ukendt for hende, kom direkte fra The Company of Heaven. Det er det vigtigste for alle på planeten, for at forstå, hvor vigtigt det er for dig at overvåge dine egne ernæringsmæssige behov med kærlighed, intelligens og viden.

Jeg kan forsikre dig, at hvis du følger de retningslinjer, vi har givet dig med engagement og den stærke tro på din krops naturlige evne til at helbrede sig selv, vil du straks føler jer bedre, sover bedre, og heale hurtigt fra enhver og alle sygdomme. Jeg overdriver ikke her, men jeg opfordre dig til at følge de retningslinjer, du har fået med dyb respekt for din krops hellige bidrag til din oplevelse her på planeten Jorden.

Du ville ikke putte Coca-Cola i benzintanken på din bil og forventer det til at fungere uden problemer. Din krop er den samme. Den kost, som de fleste mennesker tænker på som "sund" er langtfra hvad du krop faktisk har brug for. Må ikke diskvalificere dig fra at læse og lytte omhyggeligt, fordi du kender og forstår ernæringsmæssige krav. Kom med os for at diskutere og lære, og du vil blive overrasket over, hvor meget du vil lære, selv hvis du er en ekspert på området, eller især hvis du er!

Slut dig til os, mine kære, at ændre verden, en tjener på et tidspunkt!

Jeg elsker dig uden ende, i tjeneste for menneskeheden evigt,
Jeg er din Sananda.

Permission is given to copy and share these message, providing they are presented in their entirety without additions or deletions, and credit is given to the channel and to the website, www.whoneedslight.org.  Translations must be approved by the author and the scribe

Ra:  Light or Darkness - Which do You Manifest?

Transcribed by Kathryn E. May, August 30, 2014, 3 pm, New York

Kæreste,

Hele universet er i bevægelse på dette tidspunkt. Energierne fra Central Solen strømmer over hele jorden i
stadigt stigende bølger, bærer den elektromagnetiske impulser, der ændrer dit kulstof-baserede DNA til krystallinsk. Når denne første fase af processen er afsluttet, vil du finde jer mere psykisk, mere kreative og mere fast besluttet på at opleve glæden ved at være en del af denne herlige, historisk og dybtgående ændring på tværs af galakser, Multidimensioner - hele  vores kosmos!



Er det noget under, du føler ubalanceret, gnaven og samtidig åben og optimistisk? Disse er naturlige følelser, da tabet af, hvad du engang følte det, som dit fundament. I dine knogler, dine muskler og dit hjerte føler du tilstanden af ​​din egen DNA. Du mærker det som bekendt godt, bagsiden af ​​din hånd, som de siger, men det er en endnu dybere at følelse, fordi det er internt, ikke noget, man kan se. Det er forståeligt, at du føler dig som om tæppet var trukket væk under dig. Det har det også, i en vis forstand. Den velkendte vibration af dine dybeste væsen - din krop, som du har kendt det i tusinder af år - er under forandring, som du fortsætter med at leve inde i det. Dette er naturligvis foruroligende. Der er ingen passende analogi til at hjælpe dig med at forstå det, undtagen måske for at forsøge at forestille sig, hvad en larve føles i processen med at blive en sommerfugl.

Sæt dig selv ind i hovedet på den larve, der døser hen inde i hans kokon, men vågner op med mellemrum med mærkelig og ukendt fornemmelser, konstant påmindelse ham om, at han, er i forandring og ikke en sammen mere. Hvad betyder ikke mere? Da han føler han skal strække sig ud og en voksende fornemmelse, stoler han på, at noget vidunderligt sker, eller tror han er ved at dø? Larven har en fordel i forhold menneskeheden, idet han altid er dybt forbundet med den kærlige energi Skaberen og har derfor ingen frygt for, hvad der sker med ham selv. Du, derimod, må kæmpe med dine egne implanterede meninger og trossystemer om, hvad livet er beregnet til at være, om hvad ting betyder, og hvordan man håndterer dem. 

Du vil se omkring dig, de mange måder, som folk bruger til at klare de mærkelige ændringer. Nogle vil forsøge at sove igennem det; andre vil påbegynde at drikke eller bruge narkotika, andre vil forsøge at undslippe gennem intens aktivitet, eller vil klamre sig til dem omkring dem for støtte og balance. Der er ingen rigtige måde, men den hurtigste vej til den anden side af denne kommende bølge, er at ride den ud, med en bevidst og velovervejet følelse af beherskelse og lederskab. Du er ikke prisgivet med disse energier. De er en del af den kontrakt, du gjorde da du besluttede at komme her nu. Bekymrede eller sprællenede vil ikke få det til gå hurtigere, i virkeligheden vil det forsinke din justering. Så ret dig selv op, rank holdning og vær dit stærkeste jeg -  "Bring it on!" og komvidere igennem den. 

Som med alle ting i universet, eneste ændring er forudsigelig, og det er rigtigt her. Bølgerne vil svinge og stilne af, så du med forbløffelse, har tid til at øve dine nye færdigheder. Når det er gjort, vil du se tilbage med tilfredshed og viden om, at dette er den mest barmhjertige måde at skabe den lovede forandring, samtidig med at i stedet for at tvinge det på dig. 

Lad os nu tage fat på nogle af de paradoksale fornemmelser og begivenheder, du oplever nu på planeten Jorden. På den ene side ser det ud som om, de krævede begivenheder, som vil frembringe fred og velstand bevæger sig hurtigt. På den anden side fremgår det, at intet har ændret sig, eller værre, at tingene forværres i en mørk og sammenfiltrede forvirring, hvor mørket hersker. Vær forvisset om, mine kære, at lyset har overtaget. Vi arbejder hårdt med vores assistenter på jorden for at rydde op de mange lommer af mørke tanker, og vi beder dig om at hjælpe os med dette. 

Når du modtager information - sige, en nyhedsudsendelse af obskøn vold og konflikt - her er, hvad vi ønsker dig at gøre. Læg mærke til detaljerne i rapporten at vurdere, om disse sandfærdigt indberettes, faktiske begivenheder, eller om der kan være en krigshandling dagsorden bag det. Er rapporteringen beregnet til at fyre op under vrede følelser, som vil føre dig til gengældelse, eller er du inspireret til at støtte domstole og retfærdige retlige fremgangsmåder, der vil sætte en stopper for disse grusomheder? Vil rapporteringen tilbyde mulige lyse løsninger, der er tilgængelige i øjeblikket, eller vil det efterlade dig frustreret og impotent? Denne stil af rapportering er en manipulation, der er designet til at skabe frygt og i sidste ende, mere vold. Du kan ikke se de mulige motiver bag det, men dine følelser fortæller dig der er bagtanker. 

Dernæst Step Two. Vend væk fra de billeder og lyde af vold. Registere i din langtidshukommelse - sandheden om, hvad du lige har opdaget: at disse "fakta" ikke er sande, som de står. Mere information vil være behov for dig at acceptere det som sandhed, så for mellemtiden kan du tage den "high road", som ville være at genetablere sig selv bevidst at fokusere på lyset omkring dig, mens du bekræfter dit engagement til omhyggeligt undersøge alle spørgsmål, før du reagerer med vrede eller sorg eller frygt. Selv i tilfælde, hvor du har indgået, at en grusomhed faktisk er begået, skal du så altid flytte dit fokus at forestille en kreativ løsning, hvor Lette triumfer over mørket. Kun ved at holde fast i din kreativitet, ekspansion og kraftfuld hensigt at bringe lys til enhver situation, vil du være i stand til at træffe de foranstaltninger og har konsekvenser, som virkelig kan ændre alle omstændigheder fra mørke til lys. 

Dine følelsesmæssige reaktioner er handlinger. Vær opmærksom på at hver gang du går ind i en tilstand af frygt, fodre du mørket omkring dig. Hver gang du genererer et panikanfald eller en angst angreb eller en selvstændig tilintetgørende depression, er du blokerer for lyset i dig selv og i dit miljø. Ideer af værdiløshed eller selvhad er øverst på listen over de måder, hvorpå du "ikke regner dig med mere" fra at være en lysarbejder. Hver gang du sender en "nyhed" historie eller en bibel historie eller en historisk fortolkning, der fokuserer på ondskab og mørke, dem der begås det og dem, der har lidt, du er re-udgør disse erindringer, bringe dem tilbage til livet i stede. 

Som vi har vist dig i bogen: "Hvem har brug for lys ?," elektriske kredsløb fra din hjerne er bestemt af de tanker og følelser, du fokuserer på. Hvis du ønsker at opleve drama, frygt og tragedie, alt hvad du behøver gøre, er at tænke på disse ting, generere kamp eller flugt-reaktion de inspirerer, og blødgør det. Din hjerne vil blive tilrettelagt i overensstemmelse hermed, for at opdage og blive tiltrukket af mørke tanker, følelser og tanker, og derefter ved udvide det til andre mennesker, der repræsenterer mørke også. Du vil derefter finde dig selv konstant viklet dig ind i ulykkelige parforhold og livsbegivenheder og du kan klage over, at verden (eller Gud) har behandlet dig en uretfærdig hånd. Selvfølgelig ville det være, at ignorere loven om tiltrækning. Mest simpel sagt, det forudsiger, at du vil tiltrække, hvad du forventer, og hvad du forventer (ved at fokusere på det) er mørke. 

Vi har givet dig denne grafik til at hjælpe dig se, at hvad du fokusere på, betyder noget. Mange af jer har accepteret disse begreber til at vejlede dig i dine personlige liv, men glemmer at anvende dem i dit syn på verden og de ​​begivenheder, du ser, bliver fastsat. Jeg vil gøre det klart: Du kan ikke kalde dig selv en lysarbejder, så længe du fokuserer på mørket, dvæle ved uretfærdighed, fattigdom og lidelse, og opfordre andre til at gøre det samme. 

I stedet praksis trin 2 ovenfor, hold fast ved dine intentioner at gøre tingene rigtigt, forudse din del i at skabe retfærdige programmer til at reparere de problemer omkring dig. Åbenbare løsninger fejring og deling på din genopbygning, og se dig selv midt i det, med held at skabe din nye guldalder. Du vil bringe i Lyset. På denne måde vil vi besejre al mørke sammen. 

Bemærk, at ingen steder har jeg foreslået, at se på mørket og se det for hvad det er, bør undgås. Du skal imødekomme det på klods hold,  notere dig selv om, hvad du ser, og slip derefter alle følelse fra det. Du behøver ikke at føle (bevæget) når du har set sandheden om en mørket eller begivenhed. Du har dine oplysninger lagret og betydningen af, hvad du har set med det. Der er ikke behov for nogen intens følelse til opildne dit svar. Din beslutsomhed og mod er alt hvad du behøver. Gem din følelse / tanker til at manifestere Light. Nu er du klar til at tage en intelligent handling, i virkeligheden baseret dom, lige ændre verden. 

Kan du se, mine kære, hvordan Lyset manifesterer en helt anden proces fra at manifestere mørket, og hvordan besejre mørket er den samme proces som manifesterer Lyset? Tip til at huske: kun via en manifastion involverer mørket en intens kamp-eller-flygt følelser og tanker, så hvis du føler det, du fodre mørke. Så nu, i denne nye æra af bevidst opmærksomhed og være i fuldstændig beherskelse af dine tanker, følelser og handlinger, kan du vurdere dine egne fremskridt mod din Ascension ved at måle mængden af frygt, angst, frustration eller depression du observere dig selv. Der er behov for ærlig vurdering at se sandheden om, hvad du rent faktisk gør. På denne måde, vil du blive den kraft til lys, du ville, da du enige om at komme her. 

Vi er med dig hele vejen, hepper på dig, støtte dig på din opadgående sti. Jeg er din Ra, i service til vores Store Skaber, og jeg elsker dig uden ende.