Aug 30, 2014

NATO planlægger "hurtig udrykningsstyrke" på 10.000 tropper til at imødegå Rusland ( Optakt til WWIII med DK i spidsen ? )

Tyske tropper, der er en del af den
 NATO-ledede internationale sikkerhedsstyrke
 (ISAF) (Reuters / Omar Sobhani)
Ukraine advarer Rusland med en fuldskala Krig. 

NATO med Anders Fogh i ryggen er igang med at udruste tropper til krig(hemmeligt)

Flere sanktioner mod Rusland på vej med Merkel i spidsen.

Gorbatjov, Sovjetunionens sidste præsident advarer mod storkrig i Europa som følge af konflikten i Ukraine. 

Porosjenko: Rusland og Ukraine er tæt på en egentlig krig

Rusland er i praksis i en »krigstilstand« med Europa, siger Litauens præsident.

Putin advarer Europa, om at Rusland besidder det største Atom våbenarsenal (dog har vores Galatiske venner sagt, ingen Atom våben tillades mere på Jorden) 

Er der nogen som kan fortælle mig, hvorfor er det lige, Lille Danmark skal være med i en militær aktion mod Rusland? Danmark gik ind i Irak sammen med USA, Afganistan. Er vi i lommen på USA eller vi bare så krigsliderlige?Hvorfor er Dannevang omdrejningspunkt for USA/NATO's krigspropaganda maskine? 

Danmark og andre NATO-lande skal opruste deres forsvar for at kunne håndtere den nye verdensorden, mener NATOs generalsekretær. (MENER han NWO?)
Anders Fogh er jo en del af Committee of 300?

Bredt flertal sender Hercules-fly og 55 mand til Irak

Hvorfor er Dannevang omdrejningspunkt for USA/NATO's krigspropaganda maskine? Igen?

Danmark - Det er på tide at vågne op og gør modstand

Facts:
  • Draconians / illuminati / NWO / Cabal skal have en krig for at nurse Deres Militære-Industrielle-kompleks og spolere Valuta Revalueringen
  • Nu hvor de også styrer Ebola epidemien (som er menneske-skabt)
  • HUSK hvad neseranews fortæller os, NESARA (eller GESARA) bliver officielt annonceret i verden den 9. September, NATO topmøde afholdes 4. September.

RT.com

NATO arbejder efter sigende hen imod oprettelsen af ​​en ekspeditionsstyrke, der består af 10.000 soldater fra syv forskellige medlemsstater som følge af eskalerende spændinger med Rusland i konflikten i Ukraine.

Ifølge Financial Times vil styrkens skabelse blive ledet af Storbritannien og inddrage bidrag fra Danmark, Letland, Estland, Litauen, Norge og Holland. Canada er også interesseret i at deltage i gruppen, men det er ikke kendt, hvad den endelige beslutning vil være.

Selv om der ikke formelle meddelelse er sket, forventes den britiske premierminister David Cameron at erklære dens dannelse på det kommende NATO-topmøde i Wales den 4. september.

Mange detaljerne er endnu ikke udarbejdet eller bebudet, men planlæggere efter sigende at gennemføre måder at øge antallet af soldater, som deltager endnu mere, hvis det er nødvendigt. Luft og flådeenheder vil blive integreret i koncernen, samt landtropper ledet af britiske kommandanter.

Som bemærket af Times, oprettelsen af den kraft, der kommer som en reaktion på Ruslands deltagelse i den igangværende ukrainske krise, med det ultimative mål er at "skabe en fuldt fungerende, division mellemstore kraft til hurtig udrykning og regelmæssige, hyppige øvelser." NATO har beskyldt Rusland for at indsætte mere end 1.000 soldater ind i Ukraine for at styrke separatister i den østlige del af landet.

Rusland insisterer dog, at de ikke har tropper som opererer inde i Ukraine og har afskediget NATO's påstande.

Trods det faktum, at NATO har valgt ikke at handle militært i Ukraine - unavngivne kilder fortalte Foreign Policy fredag, at der ikke er nogen planer om at konfrontere Rusland med noget mere end skrappere sanktioner - Jonathan Eyal af det London-baserede Royal United Services Institute siger, at gruppen nødt til at vise, at dets østeuropæiske medlemmer er lige så integreret del af alliancen som andre stater.

"Vi er nødt til at afslutte tanken om forskellige zoner af sikkerheden i Europa," sagde han til Financial Times. "Vi er nødt til at tale om forpositionering, regelmæssig rotation af tropper og gør det meget klart, at vi ikke accepterer, at østeuropæerne er i nogle forskellige kategorier af medlemskab af NATO." 

Afsløringen kommer også kun et par dage efter, at NATOs generalsekretær Anders Fogh Rasmussen udtrykte interesse for at danne "en mere synlig tilstedeværelse" i Østeuropa i form af faciliteter i stand til hurtigt at modtage "indsatsstyrker" er nødvendige for at imødegå Rusland.

For sin del, Ruslands udsending ved NATO, Aleksandr Grushko sagde ethvert forsøg på at strække længere ind i området vil påvirke Moskvas egen sikkerhed planlægning.