Aug 1, 2014

Meddelse fra vore Lord Sananda - Vi er alle aspekter af Skaberen, direkte links til energien fra den Store Centrale Sol. Forbliv i troen, til dem som våger over os, mod en højere vibration og Ascension

Sananda udsender ugentlige budskaber for tiden, for os som har fulgt Jesus Sananda i længere tid, har det altid været en fryd og opløftende oplevelse for vores forståelse, hvad der sker omkring os. Den Opstegne Mester Sananda / Jesus / Kristus / Jeshua tjener som en lærer af hele verden, og var en af ​​de største Spirituelle healere, der gik på vores elskede planet Jorden/Nova/Gaia. Det er vigtigt at forstå, alle vores opstegne mestre og de galaktiske venner, så at sige, ikke har tilladelse til at bruge Deres beføjelser for at ændre forløbet af civilisationer, kun i yderst sjældne tilfælde. Universets lov. 

Transcribed by Kathryn E. May, July 31, 2014, 10 PM, New York (http://www.whoneedslight.org)

Sananda:

Hej alle, og hilsner fra den galaktiske føderation af skibe, hvor vi drøfter afsløringen vi har planlagt i den nærmeste fremtid. Jeg ønsker at forberede dig på sjov, og lade dig vide, at uanset hvad du har i tankerne, når du tænker "Disclosure", vil det ikke være, hvad vi planlægger. Selvfølgelig ændre  vores planer sig efter forholdene, når jorden udvikler sig, så vi er allerede gået fra dommedags scenarie vi havde planlagt i 50'erne - som var, at rejse ned og samle millioner af mennesker op via vores skibe, når det planlagte atom holocaust var så overhængende .

For at berolige dig, kære, havde vi allerede praktiseret denne øvelse. Vi kunne have "løftet" jer alle op på vores skibe i løbet af få minutter, hvis det havde været nødvendigt. Heldigvis blev den rædselsvækkende mulighed stoppet, nu, at de atomvåben på jeres planet er ude af drift, og den diplomatiske løsning bliver mere og mere effektiv. Ja, vi åndede et lettelsens suk, da vi fik lov til at gribe ind bare en smule, fordi vores store skaber ikke vil tillade en sådan dårskab til nogensinde at ske igen.

Nu ser vi frem til at byde dig mindre dramatik, som vi har gjort i nogen tid nu. En UFO observation i London for nylig har været med til at støtte anerkendelse for det britiske folk, at vi er her, og vi bringer hilsener. Det er ligegyldigt, hvilket skib af den massive flåde under Ashtar Kommando, er for at få lov til at præsentere sig selv for fotografering. Folk på jorden har endnu ikke den nødvendige ekspertise til at identificere eller forstå vores håndværk, eller hvor de måtte være fra. Forstår du, det betyder ikke noget, fordi alle er her for det samme formål - at observere din evolution til en højere vibrationer og for at være til hjælp, hvis muligt.




Generelt er vi ikke lov til at skubbe eller justere dine forhold på jorden, uanset hvor almægtig du måske tror, ​​vi er; vi har ikke tilladelse at bruge vores beføjelser til at ændre løbet af en civilisation; du skal have lov til selv at stige op. Vi har fået lov til at hjælpe dig i form af disse meddelelser, fordi vi er i slutningen af ​​vækstcyklusen, som vil gøre det muligt for hele masser af Ascension, og fordi Skaberen så, uden større kontakt med os, ville ikke være i stand til at nå frem til en høj nok vibrationer til at udføre det.

Det er din mulighed nu, mine kære. Den nærende energi fra den centrale Sol af Skaberen ( Kærligheds-Tsunami) oversvømmer nu din planet, som giver dig ekstra løft til at bære dig til dit mål. Du og jeg har været på denne vej i tusinder af år, lider mange nederlag og tilbagegang, som vi står over for med alle de manipulationer og grusomheder - af de mørke. Vi må ikke tillade en interaktion, der ville stå i vejen for vores Ascension. Som er fortvivlelse, depression, desillusion, modløshed og værst af alt - et tab af tro.

Her bag sløret, har du den komplekse ulempe og en udfordring at opretholde din egen balance og se jer selv som guder og gudinder, som du virkelig er. Du tror, ​​der ikke er noget bevis for, at der endda er en Gud, og specielt, at du er en helt integreret del af GodSoul. Du spørger: "Hvem er jeg, jeg vil gerne vide, hvem jeg er i hierarkiet af Himlen?", Og du søger og bønfalder psykiske medier, der endelig fortælle dig, "Ja, du er en inkarnation af Moder Maria," eller "Ja, du er et aspekt af Jesus ". Det er sandt, du kender. Uanset hvad du har fået at vide, er det sandt. Du er et aspekt af mig, som jeg er en del af dig.

Jeg vil gerne fortælle dig en stor universel sandhed, fordi jeg tror, ​​du er klar til at forstå sandheden. Det er, at du er alle aspekter af Skaberen, direkte links til energien fra den Store Centrale Sol, lige som jeg er, ligesom Moder / Fader Gud og alle de andre mestre, du har lært at tale med og kærligheden som er forbundet med dig. Denne forbindelse kan mærkes gennem dit hjerte - det samme sted, hvor du føler dyb forbindelse med dine børn eller dine forældre.

Når vi siger til jer, mine kære, vi er ét, mener vi det (oneness). Vi er ikke bare her for at fortælle dig en dejlig godnathistorie. Vi informerer dig om den enkle sandhed, som væsener i alle Multiverse kende i deres hjerter. Du er blandt de sidste til at virkelig acceptere denne sandhed, er du ikke? Træerne, dyrene, planeterne og stjernerne alle lever i fred med den viden, at de er et udtryk for hjertet af den Store Skaber. Din race af mennesker er skabt til at opleve kærlighed og dyb lykke og til at vide, du kan aldrig være alene, aldrig være isoleret, aldrig skilles fra "One", der er kærligheden.

Ja, selv din planet, Moder Terra, er skabt med det formål at bidrage til at øge menneskeheden til niveauet igennem accept - godkendelsen, der fortæller dig dybt i dit ubevidste sind, at du er god, du er nok, du er elskede uden ende og uden spørgsmål - og accept, som bringer fred. Du har levet på en krigsførende planet, fordi du er i krig med Gud. Du argumentere og debattere om forklaringer på Spørgsmål og efterspørgsel, når sandheden er lige der i dit hjerte.

Ja, menneskeheden kommer fra racen af Skaberen i enhver forstand af ordet, på grund af din intelligens, fantasi og vilje, men du, din sjæl, som du er, er ikke et menneske. Du er kommet her for at opleve tingene intenst, til måske at hjælpe dig om kapløbet, at ophøje sig til at acceptere sin sande plads i himlen, som alle andre arter og alle andre mennesker-lignende løb, før du har gjort. Du, kære sjæle Brødre og søstre, der opfylder Guds plan, ligesom myren på fortovet er, ligesom hval og delfin og Ørnen udtrykker sig selv som Gud.

Alle kommer hjem i slutningen af deres inkarnationer. Alle bor i den varme omfavnelse af kærlighed, et integreret og lykkeligt inkluderet medlem af den store himmelske væld af væsener, som alle oplever sig selv som ligeværdige, partnere i stor oplevelse, som er Livet. Her i den himmelske riger, oplever vi ikke os selv som en del af et hierarki; vi bare en del af. Vi kender vores eksperimenter i individuation, i at føle os selv at være adskilt og oplever fri vilje, og vi ved også, at de rejser til adskillelse, var i den bedrede forståelse, en illusion.

Vi kommer altid hjem til de kærlige arme vores Skaber, og de andre energiformer, vi anerkender som vore brødre og søstre, vores Twin Flames, vor sjællige partnere og soulmates. Nu er det næste skridt i din udvikling at se kontinuum af liv, som løber gennem alle dine oplevelser, uanset om du er her i en menneskelig krop eller rejser gennem universet i jeres lys-organer eller inkarnere på en fjern planet for at opleve et liv i komfort og harmoni.

Kære, vi er ligesom havets fisk, enhvert hav - for at svømme i det store hav af Guds kærlighed. Vi indånder luften i Guds skaberværk, vi spiser mad Gud har skabt for os, og vi lever fuldt ud i vores levetid med vores krop, som har vi valgt at bebo gennem denne livserfaring. Vi bliver aldrig forladt af Gud, uanset hvor mørkt vores tanker kunne være; Vi kan ikke blive straffet af Gud for synder eller for noget andet, fordi Gud ser os som en del af ham / hende selv, og elsker al Skabelse som One. Gud ville finde det utænkeligt at straffe enhver skabning, noget væsen, fordi det ikke er en del af den store plan til at styre eller ødelægge de dyrebare væsener, der blev skabt i kærlighed.

Vi får frie tøjler til at leve et godt eller dårligt liv, alt efter hvad vi vælger, og for at lære af erfaringerne. Når du bliver brugt til at inkarnere her på Jorden, er det let at begynde at føle, at denne oplevelse af lidelse og konflikter bare er den måde af Universet, eller hvad livet er, men det er ikke sandt. Livet er livet. Den livskraft, der baner sig vej gennem dine blodårer ikke er bekymret med, om du føler det eller ej, om du anerkender din tilstedeværelse eller ikke, det er bare, og det vil fortsat være at støtte dig, så længe du fortsætter i dette organ. Det er en gave, en velsignelse, der er givet frit og uden betingelser. Det er kun dig, mine kære, der markedsfører og domme de restriktioner på din egen glæde.

Gud skabte ikke, så du skal lide, eller at bekymre sig, eller at føle sig alene og adskilt. Vær opmærksom på det!. Du, den sjæl, som du er, er en integreret del af den helhed, som er Skaberen. Der er ingen afsked fra det, eller blive udeladt, eller adskille dig selv. Det kan ikke lade sig gøre. Først når du kommer her - den sjæl, som du er - at bebo en menneskelig form, gør du begynde at tænke i, hvordan du er alene i universet, og spekulerer på, om der kan være intelligent liv et eller andet sted i kosmos som dig. Fra synspunktet fra de højere dimensioner ville det være morsomt, hvordan du selv ville synes, at stille sådanne åbenlyse spørgsmål, og at du rent faktisk måske tror du er de eneste bevidste væsener, hvis det ikke var så helt og triste vrangforestillinger.

Du ser, din lidelse kommer ikke fra de fysiske forhold i dit liv, for det kræver meget lidt for et menneske at leve lykkeligt, som mange indfødte kulturer har vist os gennem tiderne. Kig på en baby, og se hvor meget, at barnet virkelig ønsker. En rimelig forsyning af nærende mælk, en dyb og kærlig blik fra en forælder, en ringe trøst i form af en ren ble og en hyggelig knus, og barnet vil levere resten af deres forbindelse med Gud, deres skytsengle, og lys og energi mønstre, der omgiver dem.

Jeg vil fortsætte med at brusebad med min kærlighed til jer, mine kære, indtil du er i stand til at absorbere kærligheden og indtil du kan høre min stemme hviske kærlighedsdigte i øret og føle mine kys på dit ansigt og mine arme omkring dig, for jeg er bringer dig den kærlighed, jeg føler fra vores Skaber. Jeg vil blot udtrykke, hvad jeg føler, og hvad jeg ved i den dybeste del af mit hjerte - at vi er elsket og værdsat, og vi vil altid og for evigt være det. Jeg giver denne kærlighed til dig frit og uden betingelse, fordi den er givet til mig frit, hvert øjeblik, hver dag, i al evighed.

Jeg er her for dig altid, og jeg vil forblive med dig i kærlighed, så længe vi skal indånde den evige lys og kærlighed til vores Skaber.

Jeg er din Sananda.