Jul 19, 2014

Top amerikanske Astronomer Fortæller Kongressen, at rumvæsener eksisterer uden tvivl

Udgivet den 19. Juli 2015 af Verdensalt.dk
Forord: Hvis man tror på konspirationer omkring Solar Warden, Mars kolonier, månebaser, Roswell, Præsident Eisenhower møde med rumvæsener, vores mestre som allerede er nedsænket på jorden gående blandt os, vores guddommelige familie, engle, så er denne artikel jo lidt for absurd. Grundet til menneskers fornægtelse, er vores indre bevidsthed fortæller os, der er mere end vi kan se med det blotte øje, vi har et formål, denne højere bevidsthedsfølelse driver os til at vide mer, MEN vi kan ikke se det foran os, ingen fysiske beviser - ergo tror vi ikke på rumvæsener     

Den 11. Juli 2014, har to top astronomer fra SETI Institute (Search For Extraterrestrial Intelligence) været adspurgt foran en høring på Kongressens House Science and Technology Committee omkring søgen efter ikke-jordiske intelligente væsner ude i rummet.

De forventer at finde rumvæsener inden for de næste 20 år. Desværre for dem som håber på, at Europa eller Mars kan rumme liv, er NASA temmelig sikker på, at opdagelsen af ​​rumvæsener sandsynligvis vil være uden for vores Solsystem snarere end i den. Men alligevel, er det tilstrækkeligt at sige, vil opdagelsen af ​​liv af nogen art uden for Jordens atmosfære, være en massiv nyhed. Inden for 20 år, kunne vi endelig finde ud af, at vi ikke er alene i universet - og ja, det ville ændre alt.

Denne temmelig chokerende tro - at vi vil finde tegn på fremmede liv inden for 20 år - stammer tilbage til den massive succes med rumteleskopet Kepler. Kepler som var designet til at opsøge fjerne stjerner med kredsende planeter - og det er præcis, hvad der er konstateret. Alene i 2014, og mens den stirrede på kun et lille brøkdel af nattehimlen, bekræftede Kepler eksistensen af ​​mere end 700 nye planeter. Takket være Kepler, mener visse dele af det astronomiske samfund, at ved hver stjerne kredser mindst én planet, og sandsynligvis en hel del mere end én. Når man tænker på, at der er omkring 300 milliarder stjerner i bare Mælkevejen, og milliarder af galakser i universet, og dermed et næsten ubegribeligt antal planeter i universet, er det nemt at se, hvorfor mange forskere mener, fremmede liv at være en nær sikkerhed.

læs mere her