Jun 20, 2014

Hvem sank Titanic? Konspirationsteorier

Det legendariske og i den tids periode største krydstogtsskib RMS Titanic sank i Nordatlanten på sin jomfrurejse fra Southampton til New York for over 100 år siden i 1912. Naturligvis stadigvæk et kæmpe mysterie. Blev udråbt til skibet, der umuligt kunne synke. En spådom, der siden viste sig at være grufuld forkert. For skibet ramte et isbjerg, fik et hul i skroget og endte i løbet af kun tre timer på bunden af det kolde, dybe Atlanterhav, hvor det tog 1.502 personer med sig i døden. Det er ihvertald den officielle version.

Hvad nu hvis ... en alternativ version og måske den virkelige historie bag forliset findes!
Titanic blev sænket af den jesuitiske orden.

Tager vi udgangspunkt i Bogen "The Secret Terrorists" eller genoptrykt af Tree of Life Resources kan de største tragedier i de sidste 200 år spores tilbage til jesuitiske orden

Jeg sammentrækker historie fortælingen lidt, ellers bliver den en lang trivial historielæsning. Dan naturligvsis din egen mening og søg på nettet. Jeg har taget udgangspunkt i fortolkningen fra 
nyhetsspeilet og andre som er let genkendelige, da historefortælingerne gentager sig hele tiden.

Siden de tidlige 1830-tallet, havde USA ikke sin egen centalbank. Jesuitterne var ude efter at finde en centralbank i USA for at kunne rejse penge til Deres mange krige og deres beskidte planer rundt om i verden.  

I 1910 mødtes syv mænd på Jekyll Island lige ud for kysten af ​​Georgien for at planlægge Federal Reserve Bank. Nelson Aldrich og Frank Valderclip repræsenterede Rockefeller finansielle imperium. Henry Davidson, Charles Norton og Benjamin Strong repræsenterede JP Morgan. Paul Warberg repræsenterede Rothschild Bank dynasti i Europa. Rothschild var en slags bank agent for jesuitterne som bevarende "nøglen til den rigdom af den romersk-katolske kirke."
Morgans, Rothschild og Rockefeller etablerede den nationale bank kartel kaldet Federal Reserve System .... ifølge G. Edward Griffin i "The Creature From Jekyll Island". En gennemgang af denne bog beskriver: "Det fortæller en historie om, hvordan bankfolk har lokket politikere med nemme penge og ender i kontrol over det meste af verden."

Rothschild, Morgans og Rockefellers styres direkte af Jesuit Order.

De mest magtfulde familier gør hvad der er nødvendigt for at ødelægge forfatningsmæssige frihed i Amerika og bringe Paven til verdensherredømmet. Opførelse af Titanic begyndte i 1909; på et skibsværft i Belfast, Irland. Belfast var protestantsk og hadet af jesuitterne. Morgan overtog kontrollen med The White Star Lines. Jesuitterne bestilt JP Morgan til at bygge Titanic. Fra starten af ​​luksusliner blev Titanic bestemt til undergang.
Der var en række magtfulde mænd, som ikke var til fordel for Federal Reserve System. Benjamin Guggenheim, Isa Strauss og John Jacob Astor imod dannelsen af ​​en FRS Disse mænd var velsagtens de rigeste mænd i verden og stod i vejen for jesuitterne plan. "Disse tre mænd blev lokket og opmuntret til bord på flydende palads. Ikke alene var disse fjender af jesuitterne mod en Federal Reserve Bank, men de ville have brugt deres rigdom og indflydelse til at modsætte den første Verdenskrig (WW1)

Kaptajnen på Titanic var Edward Smith. Han var en Jesuit og arbejdede for J.P. Morgan. Enhver  kunne i princippet være en del af Jesuit orden, men ingen kendte til Deres identitet

Kaptajn Smith mente, denne high-ranking 'Jesuit Generelt' var Gud. Browne instrueret ham om, hvad de skal gøre i de nordatlantiske farvande. Edward Smith fik ordre til at sænke Titanic, og det er præcis, hvad han gjorde. Ifølge Jesuit hemmelige filosofi -  " The innocent can be massacred for the greater good; the ends justifies the means" - somer min fortolkning er "Den uskyldige kan massakreret til gavn for et højere mål, hensigten helliger midlet" 


Kaptajn Smith havde været på rejse i Nordatlanten i 26 år. Han var 'verdens mest erfarne mester i disse kolde farvande. Kaptajnen vidste hele tiden, at hans skib blev bygget af fjender af jesuitterne. Dens formål var altid at være en "dødsskib" og skulkle synke på sin første rejse. Kaptajn Smith vidste også præcis, hvor isbjerge var. Under hemmelige ordrer, drives han fremad med fuld fuld hastighed på 22 knob på en nat uden måne og gennem en enorm felt af is på 80 kvadrat miles i området! Han havde fået ordrer fra sin Gud i Vatikanet, og intet ville slå ham fra hans kurs.
Der var med vilje ikke nok redningsbåde. Mange af de redningsbåde var beregnet til et par passagerer af kvinder og børn i løbet af en nødsituation. Hvide nødblus blev bordkastede. Passerende skibe troede dem ombord på Titanic havde en fest. De nødblus burde have været røde.

De rigeste mænd, der var imod Federal Reserve System, blev dræbt sammen med den midt og lavere klasser på skibet. John Jacob Astor kone blev reddet. Molly Brown (var en del af Jesuitterne) blev også reddet. Den Titanics forlis var muligvis den største katastrofe i det 20. århundrede uden for verdenskrigene. Ifølge "The Secret Terrorister", årsagen til denne tragedie var Jesuit bekendtgørelse af den romersk-katolske kirke.
Det synkefri skib blev den flydende palads skabt til at være en grav for de velhavende, der var imod Federal Reserve System. Den 14. april (samme dato i historien som mordet på Abraham Lincoln) 1912 ramte, Titanic et isbjerg og al opposition til Federal Reserve blev elimineret. I december 1913 blev Federal Reserve Systemet indført i USA. Otte måneder senere, jesuitterne havde tilstrækkelige midler gennem Federal Reserve Bank til at begynde Verdenskrig I. "Læg mærke til F.R.S. blev etableret kort efter katastrofen af ​​Titanic".

De rige og magtfulde har altid regerede verden. Eliten "skaber" internationale begivenheder og nyhederne. William Randolph Hearst opfandt nyheder og trykte sin propaganda i hans papir.Det var de rige, at med vilje styrtede aktiemarkedet i 1929 og forårsagede lidelser den Store Depression. Den super-rige havde en yderst rentabel, finansiel dag under "den store depression".
Det var kun de mindre rige, dem som ønsker at være investorer, der mistede alt.Det er ikke utænkeligt, at vi ikke har hørt så meget om den berømte sejlads TITANIC fordi det var en af ​​de mest perfekte forbrydelser nogensinde!