Nov 11, 2014

(Repost & Reblog) Vi modtager gladeligt, uden tøven, vacciner hele livet! Er influenza-vaccine sundt? Mit svar er entydigt - nej!!

Udgivet den 11. November 2014 af Verdensalt.dk

Der er dukket 2 artikler op idag, hvor WHO igen og igen advarer os (bliver de ikke snart trætte af Deres egen propaganda show ): Det bliver kaos, når influenzapandemien rammer os fra JP.dk, samt BT.dk der insinuere, at Marianne fik vaccine mod svineinfluenza i 2009: Nu har hun udviklet sklerose. Fik det lidt dårligt af begge artikler, dog uden at rører noget ved min overbevisning. Jeg skal nu ikke gøre mig hverken til talsmand eller ekspert - for eller imod. Men hælder mest til de spandevis af reporter der faktisk argumentere imod brug af vacciner på mennesker og dyr. For mig, er vacciner, uanset hvilken dagligdasvira, usundt for alle på denne jordklode Anno 2104.

Blev igen inspirereret af en kollega som fik svimmelhed og udslæt af en influenza-vaccine indsprøjtning til at tage emnet op, da vedkommende hårdnakket påstod, at kviksølv nu var fjernet fra influenza vacciner og derfor mente, så var alt bare hunky dory. Og dog, kan jeg blot konstatere, jeg ikke skal lede længe før forskellige reporter konstaterer, at kviksølv blot er erstattet med Aluminium og meget andet - er tungmetaller sundt for din krop - nej vel. Men det er ikke alt...

Ifølge Dr. Hugh Fudenberg, MD, har personer, som har fået fem på hinanden følgende vaccinationer mod influenza, ti gange større risiko for at få Alzheimers sygdom, end hvis de kun havde fået en, to eller ingen vaccinationer

Thimerosal = kviksølv
Stoffet thimerosal (engelsk: Thiomersal) er en kviksølvforbindelse, et giftigt tungmetal, der i 50 år er blevet brugt som konserveringsmiddel i forskellige kombinationsvacciner mod influenza, difteritis, hepatitis B, kighoste, meningitis, stivkrampe og polio. Stoffet bruges ikke i levende virusvacciner mod f.eks. fåresyge og mæslinger. Thimerosal kan medføre nerveskader hos børn.
Aluminium
Også aluminiumsforbindelser er i mange år blevet brugt i vacciner. Giftvirkninger fra aluminium kan skade hjerne, nervesystem og knogler, nyrer, lever og skjoldbruskkirtel.

Man har faktisk fundet aluminium i hjernen hos demente personer med Alzheimers sygdom, og det giftige mineral kan spille en rolle ved epilepsi hos børn, en medvirkende årsag til knogleskørhed og indlæringspro-blemer. En speciel form for blodmangel (anæmi), som ikke skyldes jernmangel, er også mistænkt for at kunne skyldes ophobning af aluminium.
I danske vacciner findes

  • Aluminium, både i den enkelte difterivaccine og kombinationsvaccinen Difteri-tetanus.
  • Aluminium i kombinationsvaccinen Di-te-ki-pol, mod difteri, kighoste, polio og stivkrampe.
  • Aluminium og thimerosal (kviksølv) i Hepatitis B-vaccinen.
  • Thimerosal i influenzavaccinen. (Fjernet pr. 2005, red.)
Læs vider på denne artikel her (Giftige mineraler i flere vacciner?)

Stil dig selv dette spørgsmål : Er vaccinationer nødvendige, fordi de ikke virker, ergo er de så farlige?    ( Stivkrampevaccinationerne, børnevaccinationer, influenza, Polio )


Har tidligere fabrikeret en artikel sammen hvis det har interesse, læs her :
http://www.verdensalt.dk/2014/10/de-10-mest-ddelige-plager-og-vacciner.html  





      
Smider lige nogen links til artikler, som kunne få dig til at tænke lidt over hvad du frivilligt går med til....

Vidste du vacciner mod svineinfluenza i 1976 medførte både lammelser og dødsfald

Der er ligheder mellem bivirkningen hjernebetændelse ved mæslinge-vaccination og hjerneskader ved autisme

Meget tyder på, at tidligere influenzavacciner ikke virker, så hvorfor skulle denne influenza A H1N1 vaccine være anderledes og kunne beskytte dig mod influenza?