Oct 4, 2014

PROJECT CAMELOT: SCOTT BENNETT : CIA, SWISS BANKS FUND ISIS

04 Oktober 2014:

BAGGRUND:
Scott Bennett er en amerikansk Special Operations Officer (11th Psychological Operations Battalion, Civilstyrelsens psykologiske Operative Kommando), og en global psykologisk analytiker af krigsførelse- og terrorbekæmpelse, var tidligere ansat hos forsvarets entreprenør - Booz Allen Hamilton.

Han modtog en kommissionen som Officer, afholdt en Tophemmelig følsomt (TS / SCI) sikkerhedsgodkendelse, og arbejdede i de højeste niveauer af den internationale terrorbekæmpelse i Washington, DC og MacDill Air Force Base i Tampa, Florida. Han har arbejdet på U.S. Special Operations Command, US Central Command, udenrigsministeriet koordinator for terrorbekæmpelse, og andre statslige institutioner. Han tjente i G. W. Bush-administrationen 2003-2008, og var en Social Science Research Fellow ved Heritage Foundation. Hans skrifter og foredrag søger at øge den globale bevidsthed og forståelse for moderne psykologisk krigsførelse, international intelligens.

 






Klik her for at se sagens akter via PDF

En banebrydende dybdegående interview med Scott Bennett.

En diskussion om bogen SHELL GAME:

En Militær Whistleblower som rapporter til den amerikanske kongres afslører forræderi og tilsløringen fra den amerikanske regering, samt Union Bank fra Schweiz omkring deres forbindelse af den finansielle terrortrussel og Booz Allen Hamilton samt U.S. Central Command
 

Af 2LT Scott Bennett 11. Psychological Operations bataljon (pensioneret)
 

En del af årsagen bag Eric Holder umiddelbare pensionering.