September 29, 2014

Judge Dale (Retired): A Major Change is Coming October 1st!!!!!


Dommer Dale giver nogle fremragende oplysninger om hvad der foregår bag kulisserne i bankverdenen. For at være ærlig, er hans kommentarer omkring guld, der anvendes til at understøtte den amerikanske dollarsynes, en smule mærkeligt, da guldstandarden blev opgivet i begyndelsen af ​​1970'erne, men fokus her er den første Oktober, som kun er et par dage væk .

Der er forgået så meget de sidste seks uger og dommer Dale skitserer, hvad der kommer til ske i de næste par dage. Jeg har fulgt BRICS og guldet situationen tæt, og kan sagens se for mig det scenario som Dale beskriver, ske i virkeligheden. -Lw (lightworker29501


Dansk oversættelse :

Fredag den 26. September, 2014 (BeforeItsNews)
  
Fra hvad jeg kan udlede og konkludere angående RV / GCR er nedenstående udelukkende et skønnet opfattelse :

London's finansielle distrikt er en del af en verdensomspændende konglomerat (et Konglomerat er en virksomhedsform bestående af en moderkoncern, der driver minimum to eller flere, (ofte mange) meget forskelligartede virksomheder) som involverer Federal Reserve System; Bank of International Settlements; IMF, CBI s, Verdensbanken, og den Vatikanske Bank og de har manipuleret prisen på "guld og sølv " og har i mange år holdt den aktuelle værdi meget lav.

Årsagen til manipulering af værdien af ​​guld og sølv var for at sætte værdien af Euroen og Petrodollar høj, ved at konglomeratet kontrollerede dollaren, som har været den internationale valuta siden anden verdenskrig.

Kina og Rusland Indledte dannelsen af ​​BRICS alliancen omkring 2008, som nu omfatter omkring 185 Nationer, med et motiv i tankerne at skabe, gennemsigtighed og en ubestikkelig verden med et nyt finansiel system til at erstatte "dollar og petrodollar", og det totalte korrupt Federal Reserve Bank og Bank of International Settlement konglomerat.

Kina har for nylig etableret en ny guld og sølv handelsplatform i direkte konkurrence med London. Deres grund til at gøre dette, vil jeg forklare her.
BRICS har udnyttet Londons prisfastsættelse-platform ved at opkøbe guld ved denne faste korrupte fastsatte lave værdi sats.

Kina har opkøbt "Lions Share" og har akkumulerer 5.000 tons guld, Deres nye handelsplatform vil opskrive verdens guld og sølv med dets sande markedsværdi.

Denne sande markedsværdi vil sandsynligvis være (5X) fem gange højere end markedet i London og vil være knockout punch, der vil begrave den amerikanske dollar; det amerikanske
Militære industrikompleks (Wall Street); USG Corporate; FED, BIS, CBI, Vatikanske- og Verdesnabanken.

Jeg mener at Kina vil opskrive guld og sølv på eller omkring den 30. September, som vil placere BRICS alliancen i kontrol af verdens monetære system.

Dette er en god ting, fordi BRICS vil tvinge en RV og GCR.


Jeg har tre uafhængige pålidelige kilder, der spår en STOR forandring den 1. Okt 2014 (Så vi må vente og se.

De fem største amerikanske banker ejer Derivater for ialt 40.000 milliarder dollars hver, hvilket betyder, de fem banker holder obligationerne eller papiraktiverne, der skaber omkring 200.000 Trillioner af amerikanske Dollars.

Da Kina revaluerer ​​verdens guld og sølv fem gange den aktuelle værdi, vil Derivater af disse fem amerikanske banker stige eksponentielt ved (5X) og vil endelig gøre disse korrupte konglomerat fallitte, der har styret verden via gæld.

Vi vil sandsynligvis opleve en bankhelligdag, der vil vare en uge til ti dage i oktober og derefter annonceringen af ​​RV / GCR.

Tingene vil stramme lidt til i løbet af denne helligdag. Der kan forekomme nogle plyndringer og andet galskab, så være forberedt på det værste.

Bank of New York er den eneste BRICS alliance over Banker i USA, og jeg tænker, at BRICS alliancen vil overtage en eller flere af de fem store amerikanske banker; afskedige personalet og installere nyt software, før de annoncere RV / GCR og udenlandsk valuta. D ~