Aug 26, 2014

CDC skandale udvikler sig efter agentur nægter til at udlevere dokumenter til Kongressen




23. August 2014

Kære NaturalNews læsere,

Af Mike Adams, Health Ranger

Der er mere "breaking news" i dag på CDC vaccineskandalen: Nu nægter CDC at udlevere ønskede dokumenter til Kongressen.



Cover-up indebærer CDC bevidst skjuler data, der beviser, at MFR-vacciner forårsagede en enorm stigning i autisme blandt afrikansk-amerikanske børn:
Naturalnews
Her er 8 måder at genkende kræft uden skadelige medicinske test:
Naturalnews
USDA kommer endelig til at slå hårdt ned på virksomheder, som bedragerisk bruger ordet "økologisk" i mærkenavne:
Naturalnews
Vision er en af ​​menneskehedens mest værdsatte sanser. Hold din vision stærk med disse 5 fødevarer, der kan forbedre øjet sundhed:
Naturalnews

19. August 2014:

GMI reporter

En undersøgelse af Focus Autisme Foundation konstaterer: CDC Whistleblower afslører omfattende Manipulation af videnskabelige data og Top-down Pres på CDC forskere til at Støtte den svigagtige anvendelse af regeringens politik om vaccinens sikkerhed.


Watchung, NJ - (Marketwired - 18 August, 2014) - En top forsker, der arbejder for Centers for Disease Control og Forebyggelse (CDC) har spillet en central rolle i at hjælpe Dr. Brian Hooker af Focus Autisme Foundation med at afdække data manipulation af CDC der skjules en højere forekomst af autisme i afrikansk-amerikanske drenge. Whistlebloweren kom til Hooker, Ph.d's i biokemisk teknik, opmærksomhed, efter at han havde lavet en Freedom of Information Act (FOIA) anmodning om originale data på DeStefano m.fl. MMR (mæslinger, fåresyge, røde hunde) og autisme undersøgelse.



Dr. Hookers undersøgelse, offentliggjort 8 August i peer-reviewed videnskabeligt tidsskrift Translationel Neurodegeneration, viser, at afrikansk-amerikanske drenge, der fik deres første MFR-vaccinen før 36 måneder er 3,4 gange større sandsynlighed for at udvikle autisme vs efter 36 måneder.

Ifølge Dr. Hooker, CDC whistlebloweren - som ønsker at forblive anonym - guidet ham til at dokumentere, at en statistisk signifikant sammenhæng mellem alder og MFR-vaccinen, der først blev givet og autisme forekomsten i afrikansk-amerikanske drenge var skjult af CDC forskere . Efter data blev indsamlet på 2.583 børn, der bor i Atlanta (udstødte børn), Georgia, der er født mellem 1986 og 1993, CDC forskere,  der ikke har en gyldig Staten Georgia fødselsattest - Reduktion af stikprøvens størrelse blev undersøgt med 41%. Hooker forklarer, at ved at indføre denne vilkårlige kriterier i analysen blev kohorten størrelse kraftigt reduceret, hvilket eliminerer den statistiske effekt af de konklusioner og ophæver den stærke MFR-autisme linket i African American drenge.

Dr. Hooker har arbejdet tæt sammen med CDC whistleblower, og han kiggede meget følsomme dokumenter i forbindelse med undersøgelsen via Kongressens anmodning fra US repræsentant Darrell Issa, formand for House tilsyn og regering Reform udvalget. CDC dokumenter fra Kongressen og diskussioner, Hooker havde med whistleblower afslører udbredt manipulation af videnskabelige data og top-down-pres på CDC forskere til at støtte svigagtig anvendelse af regeringens politik om vaccinens sikkerhed. Baseret på rå data, der anvendes i DeStefano m.fl. Undersøgelsen fra 2004 opnået i henhold til FOIA Dr. Hooker fandt, at sammenhængen mellem MFR-vaccination og autisme i afrikansk-amerikanske drenge blev tilsløret af indførelsen af ​​kriterier irrelevante og unødvendige fødselsattest - angiveligt for at reducere størrelsen af undersøgelsen.

Resultaterne af den oprindelige undersøgelse, først dukkede op i tidsskriftet Pediatrics, der modtager økonomisk støtte fra vaccine beslutningstagere via reklamer og direkte donationer, ifølge en rapport CBS News. Den DeStefano m.fl. undersøgelse er meget brugt af CDC og andre folkesundhedsorganisationer til at afskedige nogen sammenhæng mellem vacciner og autisme - en neurologisk lidelse på fremmarch.

Dr. Hooker udtalte: "CDC vidste om forholdet mellem en alder af første MFR-vaccinen og autisme forekomsten i afrikansk-amerikanske drenge allerede i 2003, men valgte at dække det op." Whistleblower bekræftede dette.