Jul 18, 2014

Hemmeligheden bag "The Red Dragons" - De kongelige slægter som går meget langt tilbage

Inden vi starter, anfægter man vores Dannevang og især Kongehuset, betragtes det som uloyalitet og upatriotimse, det ikke er troværdigt, at pille ved glansbilledet omkring kongefamilien. Kongehuset er den sidste bataljon af folkekære, elskelige og troværdige ildsjæle som udbreder danske interesser rundt om i verden. Føler med journalist Jens Høvsgaard og historikeren Lars Hovbakke Sørensen, når de tør, hvor vi andre tier. Husk nu på, søg selv jeres egen viden på nettet og dan dig egen mening. 
 
Denne meget veldokumenteret beretning, om det Engelske monarki og Queen Elizabeth II's altoverskyggende magt, lande som hun reagere, oprindelse og stamtræ, som implicerede det danske- og verdens kongehus og monakier. Giver et nyt og interessant, ukonventionel fremstilling - for at forstå fremtiden, må du forstå fortiden - Nazi Tyskland, Red Dragon = Lucifer, Rothchild dynastiet, symbolerne på vores nationflag, eksempelvis; Det danske og engelske = Holy Roman Empire, Heiliges Römisches Reich (HRR), Barack Hussein Obama II, Konge af Saudi Arabien - King Abdullah og hans magt med Islam. G20 i 2009.

De første 10 minutter er ikke sensationel stof i sin nuværende karakter, ting som mange ved eller kan slå op, men senere inde i Part 2 af denne dokumentar "The Royal Red Dragon Bloodlines" og ialt 30 minutter frem, omhandler Danmark og de kongelige afstamninger især med Christian IX og især Prinsesse Louis, er blot mange, mange slægtninger og afstamninger som falder tilbage til Queen Elizabeth II.

Betyder det at brikkerne falder på plads nu mht. Freemasonry, Rothchild dynastiet og igen danne blueprint af dannelsen af Illuminati, Zionisterne, Cabal, New World Order - hvem ved I kan læse mere om de mest magtfulde 13 rigeste zionistiske familier her

Har allerde berettet, om Queen Elizabeth II's absolutte magt i verdensordenen, hvis man tager freemasonry konspirationen for ægte. Til dem som ikke er bekendt med vores elskede dronning, figurere Dronning Margrethe II på liste over Committee of 300.

Dyk selv videre ned i filmen her