Jul 21, 2014

5 mulige grunde til det ikke er Rusland som er indblandet i nedskydningen af MH17

Ved godt jeg allerede har tværet ud med artikler omkring MH17.  Det er svært for mange mennesker, ikke at undgå at lytte og følge  de officielle nyhedsmedier som tæppe bomber os med info om, det er Rusland og de pro-russiske separtister der står bag det hele. Ligeledes svært er det at forstå, når de danske politikkere benytter muligheden for at fremhæve Deres egen position, for at lave dårligt, endnu værre (frygt & skræmmekampagne) . Uanset om dette er et mediestunt, da Putin naturligvis er presset, må i selv finde forklaringen derpå, dog er det så åbenlyst forkerte udmeldninger og ulogisk, Rusland står bag episoden.

Alt propaganda som kommer ud af USA og Ukraine, sammen med Storbritannien og Australien vedrørende Ruslands pro-russiske separatister er i virkelige dem selv, der skød ned MH17.

5 mulige grunde som "indikere" at Rusland ikke var indblandet:

21. Juli 2014:
Hvorfor flyver MH17 igennem en krigszone, hvor 10 fly er blevet skudt ned?
Tjek David Cenciotti 'Aviationist' blog, og du vil se, at 10 fly er blevet skudt ned i det østlige Ukraine i de seneste uger. Fem MI-24 Hind og to MI-8 Hip helikoptere, samt militære transportfly, en AN-2 og en AN-30. Den 8. juli blev den sidste transporter, en Il-76 skudt ned på Lugansk hvor statens Aviation Administration i Ukraine havde lukket for deres luftrum på ubestemt tid for civile fly. Men hvorfor fik flyvelederne som regulerer trafikken, lov til at dirigere fly i det østlige ukrainske territorium i de højere luftlag? læs mere her

21. Juli 2014:

Rusland har nu vist Deres egne militære satellit billeder og radarinformationer frem foran en høring fra Donetsk regionen.
Wall Street Journal rapporterede i sin artikel, "Rusland præsenterer sin beretning om nedstyrtningen af det Malaysiske Airliner Fly 17 ", at: Ruslands forsvarsministerium præsenterede sin første detaljeret redegørelse for de sidste øjeblikke af Malaysia Airlines Fly MH17, som viser russiske radar havde spottet en anden fly i nærheden kort før styrtet, og at satellitbillederne viste Ukraine havde flyttet missilsystemer ind i området før hændelse. - læs artiklen her

20. Juli 2014:
Hillary Clinton råder EU, til at udnytte MH17 Tragedien for at finde alternativer til Gazprom (konkurrent til dollaren)
Hillary Clinton ønsker ikke en god krise gå til spilde. Hun fortalte Charlie Rose(amerikansk tv-vært), at hendes anbefaling til Den Europæiske Union er, at drage fordel af nedskydningen af MH17 tragedien til "Straks at fremskynde bestræbelserne på at finde alternativer til Gazprom." se interviewet her   læs artiklen her

18. Juli 2014:

Rusland stiller Kiev regeringen 10 simple spørgsmål:
1.. Umiddelbart efter tragedien, bebregter de ukrainske myndigheder naturligvis skylden på pro-russiske seperatister. Hvad er disse beskyldninger baseret på?
2.. Kan Kiev forklare i detaljer, hvordan de bruger Buk raketudstyr i konfliktområdet? Og hvorfor blev disse systemer indsat der i første omgang, da pro-russiske seperatister  styrker SLET ikke ejede nogen flyvemaskiner?
                  3.. Læs mere her eller min egen version her

17. Juli 2014:

Den russiske præsident Vladimir Putin sagde; Ukraine "bærer ansvaret" for styrtet, fordi flyet blev bragt ned i Ukriane.
"Denne tragedie ville ikke være sket, hvis der havde været fred på denne jord eller i hvert fald hvis militære operationer i det sydøstlige Ukraine ikke var blevet fornyet," sagde Putin i tv-kommentarer, ifølge Reuters - Læs mere her