Mar 19, 2017

BT | af West Madsen | 19. Marts 2017 | 'London Bridge is down': Hemmelig plan afsløret - Dronning Elizabeths død vil udløse kædereaktion af begivenheder | Dronning Elizabeth II er den længst regerende monark i verden, og hun fylder 91 år til april | Blogger: Forsøger avisen The Guardian, at fortælle os noget, med denne historie? Ligesom det tophemmelige møde mellem Dronning Margrethe og regeringslederne i Danmark, som netop er foregået og hun regner med at abdicere?.. Lidt mærkeligt er det i hvert fald, at Dronning Elizabeth II, aldrig har haft en sygedag eller ser ud som hun er 90 år gammel. Ingen skavanker, overhoved, altid frisk.. Tror man på røverhistorier, månen er lavet af ost og små grønne marsmænd, tror man også på reptilians i menneskeskikkelse samt kloning af øverste magtelite. Både præsident Putin erklærer Dronning Elizabeth som en "non-human". Dansk taxachauffør beskrev, at en gruppe VIP-gæster på 2014 Bilderberg-mødet i København var shapeshifting reptilians. I Peru fortalte en respekteret psychic, at hun så folk ved magten, ligesom Obama, David Cameron og Hillary Clinton, blive til reptilians, når hun så på internationale nyhedskanaler. Andre siger, at Dronning Elizabeth er den øverste leder af 'Committee of 300' - New World Order... Det siges, at Dronning Elizabeth II ejer 1/6 af Jordens landmasse og har en personlig nettoformue på $550 millioner... |

Dronning Elizabeth i Westminster Abbey i London den 13. marts. Foto: BEN STANSALL

Den britiske Dronning Elizabeth II er 90 år gammel, og selvom hun lever i bedste velgående, har Buckingham Palace allerede nu en hemmelig plan for, hvordan beskeden om hendes død skal overleveres.


The skriver The Guardian.

Det hemmelige kodenavn, når nyheden om Dronning Elizabeths død skal overbringes, er ifølge mediet 'London Bridge is down', og når tiden kommer, vil den britiske premierminister være en af de allerførste, der hører netop de ord.


Skulle dødsfaldet ske om natten, vil premierministeren blive vækket og få overbragt ordene på en sikker telefonlinje. Efterfølgende vil det sætte gang i en mangestrenget, hemmelig operation - 'London Bridge'.

Planen er tilrettelagt for, at nyheden om dronningens død kan blive spredt på en kontrolleret måde, og 'Operation London Bridge' dækker faktisk over en hel række meget konkrete hændelser helt frem til, at Dronning Elizabeths begravelse finder sted...... [LÆS VIDERE]

http://yournewswire.com/president-putin-claims-queen-elizabeth-is-not-human/