Feb 28, 2017

Skandale-flyet | Metroxpress 2016 - »Nye kampfly er en vaskeægte politisk tabersag« | Berlingske: Donald Trump angriber Danmarks nye kampfly | EB 2017 - Kritik fra Trump kan mindske dansk regning for F-35-kampfly | Gizmodo: The F-35 Joint Strike Fighter is the most expensive military program in the world with a total cost of more than $US1 trillion ($1.3 trillion). Now, a new Pentagon report suggests that the futuristic fighter jet still has hundreds of deficiencies and won't be ready for full combat testing until 2019 | (Blogger: Lige en sag for Gnier-Mogens som inkarneret socialdemokrat, inden han selv blev afsløret i moms-fifleri: ".. Kære Lars, »din lille svindler Løkke«. Du tropper op med følge af pøblen af Nordiske 'håndlangere' der smæsker sig i 'Master Obama-cake' i Det Hvide Hus, efter aftalen kom i hus med købet af forfærdelige mange F-35-fly. En sølle ekspeditionssag til 100 mia. kr. Norge, Finland og nu Danmark, har valgt F-35 og dermed støtter i jo, det 'militære industrielle kompleks'. Jeg sagde den 21. marts 2001, officielt til Folketingets Udenrigspolitiske Nævn og fra Folketingets talerstol: "Den danske regering har ingen hemmelig aftale eller stiltiende forståelse med USA". Det var så godt nok i en anden sammenhæng, men det er lige meget.. Sverige valgte ikke at tilslutte sig NATO, selvom det blev debateret i offentligheden og de hader Rusland. Tilbage sidder nu Sverige, med Deres eget lille Saab JAS-39 Gripen... Var Gripen, en bedre 'deal', Løkke?..". Slut på en mulig Mogens Lykketoft tale..)

Udgivet første gang den 14. Maj 2016 af Verdensalt

FLYINDKØB: Selv om 60 procent af danskerene i flere meningsmålinger svarer at de hellere vil have velfærd end nye kampfly, vælger et bredt flertal i Folketinget alligevel at køber nyt militært merchandise til en samlet pris af 56,4 milliarder kroner. Ifølge metroexpress' politiske kommentarer, Henrik Qvortrup, er politikerne udmærket klar over, at de går mod befolkningen, men alternativet med ingen fly er langt mere bange for..... Læs videre på mx.dk http://www.mx.dk/nyheder/danmark/story/14399663 

Læs også: Obama fester med et nordisk heppekor ved usædvanlig middag. ANALYSE. Lars Løkke Rasmussen og hans nordiske kolleger skal ved en officiel middag i Det Hvide Hus være med til at sikre Obamas eftermæle.



Læs også: Dansk forsvarspolitik, politi og efterretningsvæsen i cahoots med USA - theuntouchable society

Læs også: Venstre, Danmarks Liberale Parti og 'Det Hemmelighedsfulde Selskab' ( Dansk politik - totalitært regime - ureguleret lobbyisme hvor interesseorganisationer, virksomheder og andre berørte systematisk kommer til orde, grundet pengedonationer .. )


Som jeg har nævnt før - High Politics - Skær ned på velfærden, overfør besparelserne til erhvervslivet & forsvarsforliget.... Et flertal af Folketingets partier har haft en umoralsk-hemmelig-gensidigt-aftale med forsvarspagten (USA og NATO) for at bevare og fodre det militære industrielle kompleks (The Khazarian Mafia Masterminds). Danmark er en miniature LEGO-stat - For små til at stemme nej-tak - For stolte til at at indrømme det er usundt at være en krigsførende nation - For store til at nedruste og lade andre nationer være air-policing. Vi stiller ikke spørgsmål om NATO's falske identitetskrise. Præsident George W. Bush sagde det jo så smuk "Et nederlag mod Taleban og al-Qaeda vil kaste forsvarspagten mellem USA og Europa ud i en eksistenskrise, som NATO næppe kan overleve". NATO efter den Kolde Krig skulle genopfinde sig selv som en offensiv militær alliance med hele verden som sit aktionsområde, idet organisationen havde mistet sin eksistensberettigelse som forsvarspagt mod Sovjetunionen. Siden 1968, da USA tilbød at købe Grønland af Danmark, indgik USA og Danmark særaftaler mod enorme skatteindtægter. Vi er i lommen på USA og for at vise vores "Combat Readiness" skal vi nu købe fly (samlet pris 100 mia. kr.) derefter kommer turen til søværnet og så til hæren. Alt sammen, for at kunne afskrække Putin og andre nationer som er imod USA. Derfor skal vi nu "også" i krig på syrisk territorium. Denne hemmeligholdte aftale er ligesom andre højt profilerede sager så som DONG salget og NETS et skridt i den gale retning. 

Jeg har et forslag - Kan vi ikke hente de 100 mia kr. som skatteyderne taber ved købet af F-35, fra de manglende skattekroner ved Mærsk-aftalen/Nordsøaftalen? (indgåelse i 2003).
Frem for at havne i lommerne på Shell, Chevron og A. P. Møller - Mærsk, bør en langt større del af milliardindtægterne fra Nordsøen tilfalde statskassen. Dansk Undergrunds Consortium i dag består af 80 pct. amerikanske olieinteresser. Siden VK-regeringen i 2003 indgik aftale om olien i Nordsøen, gik Staten glip af LANGT over 75 oliemilliarder, fordi kulbrintebeskatningsudvalgets forslag ikke blev en realitet. I slutningen af 2016 er olien steget kraftigt igen og Nordsøaftalen er netop til genforhandling, men mørklagt i Statsministeriet. Aftalen tilbage i 2013 sikrede, at staten fik omkring 60 procent af overskuddet i modsætning til den norske stat som kræver 80 procent beskatning. En skattefordel som koster Statskassen op imod 10 mia. kr. årligt, hvis det kan gøre det. Men, tror vi selv på regeringen, forandre sig??

Regeringen mørklægger centrale tal om Nordsø-olien, efter en "revurdering" af tavshedspligten vil Skatteministeriet således ikke længere offentliggøre skøn over den andel af statens samlede indtægter, der stammer fra Dansk Undergrunds Consortium (DUC). Det er en skrue, uden ende...