Mar 6, 2016

FIAT penge kartellet (Dette 2009 blogindlæg afspejler delvis hvad Mads Palsvig har formidlet videre i 2016, stadigvæk højaktuelt, da mange danskere er uvidende om Danmarks Nationalbank og Bank-kartellet) 6. Marts 2016

NB overskud udgjorde 6.965 mio. kr. 2014. Af disse overføres blot 1,7 mia. kr. til staten!! En profit på 5,2 mia. kr. NB har en ejerandel i Nets på 9,66 %, men tjent 1.3 mia. kr. ved salget....- link til regnskab.  GULD - Værdien af beholdningen udgjorde 15,7 mia. kr. Guldbeholdningen udgør uændret 66.550 kg



Ophavsmand til rentetilpasningslåne-typen - Flexlån®?

Verdens bedste boligfinansiering?


Det danske realkreditsystem er kaldt verdens bedste. Ekstremt lave renter til boligejere og robust nok til at gå stort set uberørt gennem finanskrisen. Men nu vil den sidste forening, Nykredit, omdannes til et aktieselskab. Kritikere kalder det en katastrofe for de 59 procent af landets befolkning, der bor i ejerbolig, og Nykredit er havnet i en storm af vrede kunder
»Vi kom fra en verden, hvor realkreditten var en slags non-profit virksomhed med lave, men faste og sikre afkast. Men det var nødvendigt at transformere virksomheden,« siger Jørgen Nue Møller.
Det førte også til, at Realkredit Danmark i 1996 opfandt flekslånet - et lån med en rente, der blev tilpasset kortere eller længere mellemrum. Arkitekterne bag det hyperpopulære lån var i øvrigt Lars Rohde, der i dag er nationalbankdirektør, og Bjarne Graven Larsen, der i dag er investeringsdirektør i den store canadiske pensionskasse, OTTP.
Læs også: Lånte fjer og rådne kar i de største og mest magtfulde danske Realkreditinstitutter og Banker? (Vidste du, de eneste lande Rothschild Zionists banking cartel ikke har adgang til eller sparket ud af: Island, Syrien, Iran, Nord Korea og Rusland..og det netop de selv samme lande som USA, NATO, EU udviser frygt baseret aggression... )

Læs også: How The IMF Really Works - The International Monetary Fund (Lars Rohde is the most powerful man in the Danish business community - Denmark's representative IMF Governor, Danmarks Nationalbank. Apart from the Federal Reserve (FED), it is true that Rothschild owns all central banks)    

      *********************************************************************
12/15/2009  

Jeg har aldrig rigtigt interesseret mig for økonomi, i anden udstrækning end min privatøkonomi. Vi er alle i dag afhængige af penge, fordi vi har valgt et kapitalistisk fordelingssystem, hvor pengene foreskriver mulighed eller manglen på samme.

Det er vigtigt, at forstå, at vi lever i et demokrati, der kun kan agere inde for de økonomiske rammer, det overliggende monetære organ udstikker. Mange tror meget fejlagtigt, at den højeste magt i et land som Danmark, er det politiske og lovgivende organ.

I Danmark bruger vi den franske filosof Montesquieus tredeling, der har til hensigt, at dele magten mellem tre institutioner; den lovgivende, den dømmende og den udøvende magt. Denne model er omdrejningspunktet i vores grundlov og dermed en væsentlig del af vores samfundsstruktur.

”Nationalbanken har en lang tradition for uafhængighed af det politiske system. Den nuværende nationalbanklov er fra 1936.
Nationalbanken blev oprettet i 1818 for at bringe orden i pengevæsenet efter statsbankerotten i 1813. Først i 1936 blev Nationalbanken en selvejende institution, og det nuværende lovgrundlag for bankens virksomhed er fra samme år.
Nationalbankloven fastlægger blandt andet, at Nationalbankens formål er at opretholde et sikkert pengevæsen og at lette og regulere pengeomsætning og kreditgivning. Nationalbanken er uafhængig af Folketing og regering i udformningen af pengepolitikken.” – fra nationalbankens egen hjemmeside (http://www.nationalbanken.dk/da/om_nationalbanken/lovgrundlag/Sider/Default.aspx )


Her kan vi se hvad nationalbanken selv fortæller om, deres opgave, formål og forfatningsmæssige grundlag. For det første kan vi afklare at nationalbanken arbejder uafhængigt af det politiske system og er altså ikke en del at vores tredeling, men en uafhængig del.

Dog arbejder nationalbanken inde for rammerne af nationalbankloven fra 1936, som er en tillægslov til grundloven. Formålet med nationalbanken er, ” at opretholde et sikkert pengevæsen og at lette og regulere pengeomsætning og kreditgivning”. Men hvem er så disse søde mennesker, der så elskværdigt vil afhjælpe os statsborgere med at ”lette” og regulere?
Vi kan se at nationalbanken definere sig selv, som en selvejende institution… og hvad er så det for en størrelse?

Det er meget lettere, at forklare, hvad det ikke er! En selvejende institution er ikke ejet af staten, men kontrolleres blot af denne og arbejder inde for de givne rammer via nationalbankloven. Hvis vi smutter en tur forbi wikipedia og søger på nationalbanken, kan vi se, at nationalbanken blev oprettet som et privat aktieselskab.



”Nationalbanken i København blev oprettet d. 1. august 1818 som et privat aktieselskab og fik af Frederik 6. eneret på at udstede sedler i 90 år. Nationalbanken skulle være uafhængig af staten. Det skyldtes, at erfaringerne fra bl.a. statsbankerotten havde vist, at det var for farligt at lade staten stå for seddeludstedelsen”. – fra wikipedia.

Lige siden 1818 har nationalbanken haft monopol på at trykke sedler, regulering af pengeomsætning og kreditgivning, altså er nationalbanken Danmarks centralbank, der ene og alene har myndighed til at varetage ”Danmarks” økonomiske og finansielle interesser. Denne struktur er helt unik, fordi den er åbenlyst top styret og hævet over samfundets tredeling.

Hvis dette havde været i mindre skala, f.eks. i vvs branchen, ville vi øjeblikkeligt kalde det for et kartel og den dømmende magt (domstolene) vil blade sig med en anklage om kartelvirksomhed, men fordi nationalbanken er hævet over domstolene og alt andet, er der ikke andet at gøre, end at vente på, at folket finder ud af hvor dårlig en forretning det er, at have et privat firma til, at styre vores pengeforretninger.

Nationalbanken har siden starten gjort et stort nummer ud af, at markedsfører deres ydelser, på en måde, der gør det hele forbavsende let og overskueligt for lægmand, at se hvad vore tårnhøje skatter og afgifter går til. De arbejder med konceptet ”skattekronen”, der i sin enkelthed er de penge, der opkræves som skat og bruges til at dække statens udgifter.



Skattekronen er altså ikke hele det beløb staten opkræver i skat af borgerne – langtfra! Skattekronen
er faktisk bare en afregningsmodel, der skal formidle illusionen, at vores skat går til et godt formål og tjener den danske stat.

Hvis ikke du tror mig, så se lige dette regnestykke fra 2008, hvor nationalbanken havde et overskud på 6,7 mia.

”I 2008 var Nationalbankens overskud 6,7 mia.kr, og der blev overført 3,1 mia.kr. til staten.” – fra nationalbankens egen hjemmeside (http://www.nationalbanken.dk/DNDK/OmNB.nsf/side/Regnskab!OpenDocument)

Her ser vi, at nationalbanken (den selvejende institution), deler sit milliard overskud i porten med staten, altså bevis for at langtfra størstedelen af nationalbankens overskud, kommer den danske stat eller folk til gode. 3,6 mia. er fucking mange penge, der kunne blive omsat til mange nyttige goder i samfundet, men i stedet, gives de til de mennesker, der i virkeligheden er Danmarks pengekartel.
Som om det ikke var slemt nok, så går skruen endnu dybere. Siden 1818 har vores magthavere haft en del økonomiske problemer fra tid til anden, når staten har skullet finansiere projekter og løfter. Hver gang ringer magthaverne (staten) til nationalbanken og beder om kreditgivning. Nationalbanken låner herefter den ønskede sum ud til staten, som fra det øjeblik, hæfter for forrentning af lånet indtil det er tilbagebetalt – ligesom når vi låner i en bank.

Det maxismalt kritiske ved denne handlinger, er at vi har givet, nationalbanken eneretten til at ”trykke” nye penge og vi låner dermed penge, der ikke fandtes før, men skal alligevel betale renter af ”lånet”. Denne luftkarrusel er ene og alene årsag til fænomenet inflation, som kort fortalt er en forringelse af eksempelvis kronens værdig, fordi, der bliver trykt nye ”luft penge” til at betale renterne på statens lån.

Lige før du tager ud i skoven og skyder dig selv eller andre, vil jeg lige præcisere, at dette på ingen måde er et lokalt dansk problem, men et globalt problem. Nærmest alle suveræne staters nationaløkonomi, er blevet kidnappet af det internationale bankkartel, gennem Verdensbanken og IMF, som sjovt nok også ultimativt, er et private foretagende.