Oct 8, 2014

Illuminati Next Bombshell Hits November! - Oct 6, 2104












http://lisahavennews.net/ har en video som tager udgangspunkt i seneste artikel fra Wallstreetdaily.com omkring Illuminati og den næste store scoop.
Artiklen proklamere, at Bitcoin, var et skalkeskjul / kup for Illuminati og indtjening af hurtige penge, inden flere lande inklusiv Kina, lukkede det hul. Før var det Guld, så Bitcoin, dernæst 3-D printning.

Nu peger pilen på næste scope er : SMART DUST  ( Den intelligente støvsky er mini-satellitter /
Source: Gartner August 2013
Robotter med sensorer, CPU, strømforsyning og kommunikation der samler informationer i atmosfæren, havet, slagmarken så som Lys, vibrationer, tryk, magnetisme, kemisk sammensætninger, luftfugtighed, for blot at nævne nogen) 
MEMS (Microelectromechanical systems).

Så en artikel fra Nanoblogger som beskriver MENS i et forstadie tilbage i 2007. Selve konceptet går helt tilbage til starten af 1990'erne. Det amerikanske DARPA har udviklet det og det er nu modent. Hvis det amerikanske militær udvikler det, kan det naturligvis også sælges til energiselskaber og alle mulige andre indstanser for stor profit og alle former for "kontrol" for os mennesker.      

Applikationer til smart støv kan benyttes i et hvert tænkeligt industri - fra medicin til landbruget, men mere skræmmende, beskriver artiklen at det også kan indtage et menneske for, at checke op på psykologiske problemer. Nu er vi tilbage i Cabal/Illuminati's domaine og Deres evindelige agenda, menneskekontrol og dominans for vi ikke opvågner og ser hvad de laver i denne verden.      

David Cameron sagde til FN, at "ikke-voldelig ekstremisme" er lige så farlig som "ikke-voldelige konspirationsteoretikere" Er lige så farlig som ISIS ". Skabe et frygt scenario, gå efter alle de personer som ikke makker ret og 100 procent går ind for regeringernes strategier og beslutninger. Skabe et Frygt scenario som altid for at holde os i snor.

Som David Icke beskriver det i sin seneste video: Silencing The 'Truthers'