Sep 9, 2014

Kort situationsopdatering på kloden - Cobra - 9. September 2014

 Hvem er Cobra: Stifter af bloggen : http://2012portal.blogspot.com ; Denne blog er den officielle formidler af kommunikation fra modstandsbevægelsen. Jeg har tilladt mig, at smide nogen hyperlinks ved nogen af Cobra's begreber.

Rydning af Chimera-koncernen forløber efter planen. Fokus er langsomt ved at flytte sig fra fjernelse af strangelet-bomber mod håndteringen af top kvark / antikvark kondensat anomali.

Forudsigelse af de negative konsekvenser fra en strangelet eksplosion, vises i følgende link:


http://cerntruth.wordpress.com/2001/10/10/totalitarian-principle/

- det meste er nu fjernet.

De fleste steder af Chimera's indgang / udgange er blevet ryddet, med to resterende Chimera højborge som ligger ved Long Island og en klassificeret central europæisk placering.

Long Island er placeringen af tidligere Montauk rum / tid anomali eksperimenter, for Cold Spring Harbor kloning laboratorium og Brookhaven National Laboratory. Brookhaven var en stor indgang til et system af underjordiske tunneler og huler, der spredes under størstedelen af ​​Long Island går til New York. Det underjordiske område var en førsteklasses underjordisk fast ejendom efterspurgt af forskellige udenjordiske racer og forskellige fraktioner, både positive og negative. Det er her, jeg har set en Andromedan skib i en hangar tilbage i 1977.

Brookhaven er også placeringen af ​​Relativistic Heavy Ion Collider (RHIC), hvor Chimera ønsker at starte produktionen af ​​strangelets:

http://www.science20.com/news_articles/have_strange_baryons_been_found-142927

Selvom Black Nobility Archons holder på at miste magten dagligt, forsøger deres jesuitiske håndlangere st infiltrerer den østlige Alliance og Dragons, i håb om at skabe en ny verden krig mellem Øst og Vest. Deres planer vil ikke være en succes, som nøglepersoner i østlige Alliance og dragon grupper godt er klar over infiltration.

Det er interessant at bemærke, at folk i landene i BRICS-alliancen have den mest positive syn på deres liv fra alle lande på denne planet, i henhold til denne afstemning:

http://www.ipsos-mori.com/researchpublications/researcharchive/3369/People-in-western-countries-pessimistic-about-future-for-young-people.aspx

 

Dette indikerer, at noget positivt foregår dér.

Den østlige Alliance fortsætter med sine planer om at afvikle petrodollar system:

http://www.examiner.com/article/jim-willie-saudi-s-are-on-the-verge-of-joining-russia-non-dollar-oil-sales

Revnerne i matrixen af det finansielle system i Cabal vises allerede. Første, cyberangreb på JP Morgan Bank:

http://www.forbes.com/sites/leoking/2014/08/28/wall-street-cyber-smadre-udløser-FBI-investigation/

http://www.bloomberg.com/news/2014-08-27/fbi-said-to-be-probing-whether-russia-tied-to-jpmorgan-hacking.html

JP Morgan er pengeinstituttet, hvor den centrale server i det finansielle system ligger, og Reset vil blive udløst derfra.

Cyberangreb på bredden af ​​Cabal er konstant i gang og vil stige:

http://www.telegraph.co.uk/finance/newsbysector/banksandfinance/10359563/Every-minute-of-every-day-a-bank-is-under-cyber-attack.html

http://spectrum.ieee.org/aerospace/military/electromagnetic-krigsførelse-er-her

På den anden side er der lommer af lys der allerede optræder i det finansielle system:

http://peoplestrusttoronto.wordpress.com/2014/08/09/over-100000-homeless-people-have-been-moved-into-homes-it-isnt-stopping-there-one-of-the-most-profound-movements-ever/

http://incyprus.philenews.com/en-gb/Blogs/4324/42658/guaranteed-minimum-indkomst-godkendt

http://www.vice.com/en_uk/read/a-Tysk-fyr-ønsker-til-give-dig-en-flok-of-money-til-intet


Planetary meditation initiativ udløste IKKE en den reaktion lyskræfterne forudsagde. Jeg håber, at folk som Deepak Chopra, David Wilcock, Ram Dass, Oprah, Eckart Tolle, Solens Børn, Drunvalo Melkisedek, Gregg Braden ... blev kontaktet, da jeg ikke har modtaget feedback fra nogen af ​​dem. Hvis en kritisk masse af mennesker ville meditere selv for 5 minutter ved samme tidspunkt hver søndag, kunne en kohærens opnås.

Et andet planetsystem konjunkturrevision vil følge snarest visse operationer lyskræfterne har afsluttet.

Disclaimer:

I modsætning til forudsigelser af nogle mennesker, vil der være nogen større falsk flag begivenhed af de 9-11 proportioner, og heller ikke i de næste par dage eller senere i fremtiden