Jul 7, 2014

Hvornår vil vi opleve startskuddet på den mest ventede begivenhed i menneskeheden! - 20. Juli 2014? UPDATED 10.7.2014

Udgivet den 7 Juli 2104 af Verdensalt.dk


... And They Lived Happily Ever After ...

Skal vi tro på den administrerende direktør, Christine Lagarde fra IMF (International Monetary Fund) vil der være en speciel event den 20. Juli 2014.

Svært at spå om detaljer for de globale økonomiske udsigter og bevæggrunde, dog vil jeg nævne to meget vigtige kvinder aflagde Deres bud på den økonomiske situation på  "Michel Camdessus centralbankkonference Foredrag i Washington" onsdag den 2. Juli 2104, med Christine Largarde (IMF) og amerikanske (FED) Federal Reserve bestyrelsesformand Janet Yellen.

Helst usædvanligt, efterlod Christine Lagarde en meget kryptisk besked (se video og analyse), desuden mente hun, at den økonomiske momentum har aftaget siden offentliggørelsen af ​​den seneste "World Economic Outlook" rapport i april 2014.
Dvs. IMF antyede en kommende nedjustering - eller er det den længere ventede GRV ( Globale Valutanulstilling ) og startskuddet på en omvæltning som menneskeheden aldrig har set før.?

En tese : En række nationer er ved i øjeblikket at sammensætte koalitioner, hvis formål er at omgå de mange Fiat-baserede organisationer i den gamle mørke orden (Illuminati - Cabal) . Disse finansielle organisationer fik liv ved underskrivelsen af ​​Dumbarton-Oaks aftalerne i slutningen af ​​1944. Den gamle garde af institutioner, såsom Den Internationale Valutafond (IMF), manifestere sig som den nye "sande værdi" igennem ædle metaller(guld, sølv),  globale valutaer nulstilling. Sammen med disse nye valutaer kommer der nye bankregler, som udtrykt af forskellige "Basel III" overensstemmelser

I kan læse mere af mine egen version af ændringerne og RV, GRV, PPP og Læs her


Husk lige én ting:
For langt tid siden har den kinesiske familie (White Dragon Familie) haft planer om at gennemføre den globale valutanulstilling og re-balancere verden finansielle infrastruktur for at give verdens økonomier en frisk start - gældsfri. Den kinesiske familie udnævnte én som var bemyndiget som ”underskriver” og sikre underskrifter fra USA og forskellige verdens agenturer, der har denne kompetence (parterne). Fredag den 30. Maj 2014, ​​blev en frist givet til parterne i den kontraktlige forpligtelse af og mellem underskriveren og USA og IMF og andre. Bankfolk og lovgivere (IMF, FED, UST, CT, BIS, Verdensbanken, FN, M. M.O.U.S.E og andre) var samlet uge 27 2014 i Beijing for at forberede de sidste punkter, før RV kan iværksættes og gennemføres ud i livet.
Den negative spiral fra Cabal har hele tiden været der, mange hævder, Christine Largarde er en del af Cabal selv - svært at bedømme.

Cabal i al Deres magtvælde, vil gøre alt i Deres magt, for at bryde den positive spiral som er begyndt med, at BRIC landende søsætter Deres IMF og verdensbank snart. Det har lykkes igen for Cabal at gøre modstand, ved at springe broen op i Brasilien for nylig. Rygter går også på, Cabal vil iscenesætte et plot eller statskup mod Indonesien efter præsidentvalget den 9. juli 2014 og desuden via Karen Hudes som er Verdensbankens advokat, hvor hun via Tokyo udsendte beskeder til over 70 regeringer fejlagtigt hævder Japan ville levere guld, som er nødvendig for at bakke et nyt finansielt system op, ifølge CIA kilder i Asien, der overvågede hendes aktiviteter. Det menes, at den del af Japanske regeringen som arbejder efter et manuskript, skrevet i en del af det nazistiske narkosmugler miljø og morder Richard Armitage og Mossad - Michael Green. Hele artiklen kan her læses fra Benjamin Fulford.

Jeg vil give 5 bud på hvad der kunne ske 20. Juli 2014 - én af disse er højstsansyndelige rigtigt.

  1. Forventede normale nedjusteringer efter IMF organisations overordnede fremskrivninger via COREP standarden, BASEL III, FACTA mod bankerne.
  2. FED - Petro USD devalueres med 70 pct., overtages af U.S. Treasury Reserve Notes (TRN)
  3. Cabal foranstaltninger og forstærkelse af den gamle Petro USD dollar versa Kina's Renminbi og BRIC landenes valuta ved at indføre en ny cabal finansielt system
  4. RV(GRV) globale valutanulstilling og re-balancere verden finansielle infrastruktur
Jeg tror på punkt 2 eller punkt 4, skal vi virkelig lade os rive med af Cabal igen og igen NEJ - Lad os antage, at startskuddet virkeligt går igang for globale valutanulstilling og re-balancere verdens finansielle infrastruktur, så vil verden ændres så meget drastisk - til det gode vel og mærke!

Den kinesiske White Dragon Familien er modvægten til Cabal - Gode vs. Onde. 

-------------------

Update: 7. Juli 2014Franske finansminister Michel Sapin (Reuters / Denis Balibouse) :

En anden positiv side af mønten, så at sige; Den franske regering ønsker at bryde monopolet på Petro dollaren og internationale transaktioner, efter at landets største bank, BNP Paribas, blev slået med en rekord 9000 millioner dollar bøde og en 1-årigt dollar handel forbud.

Michel Sapin, den franske finansminister, opfordrede til en "afbalancering" af de valutaer, der anvendes til globale betalinger, siger BNP Paribas sagen skulle "gøre os til at indse nødvendigheden af ​​at bruge en række forskellige valutaer" Financial Times rapporter.

BNP blev straffet for at hjælpe amter som Iran, Sudan og Cuba proces 30 milliarder dollars i transaktioner, der er ulovlige i henhold til amerikansk lov, da de overtræder amerikanske sanktioner. Starter den 1. januar 2015 vil banken ikke være i stand til at udføre dollar-baserede transaktioner i et år. Den franske regering har kaldt den fine og 1-årigt forbud urimelig og uretfærdig, da det blokerer landets største bank fra håndtering dollars, hvilket er den dominerende valuta i den globale handel. Næsten 90 procent af alle tilbud i 5000 milliarder dollars om dagen valutamarkedet omfatter den amerikanske dollar.

Hårdhændede sanktioner fra USA og Europa har tvunget landene til også at rette blikket mod andre valutaoptioner. Rusland, for eksempel, arbejder aktivt for at de-dollarize, og er begyndt at bruge den kinesiske yuan og andre asiatiske valutaer i handel.

--------------------



Banker Face Ultimate Collapse
af Tom Heneghan, International Intelligence Expert

Update: 8. Juli 2014 -USA - Det kan nu rapporteres,  at på dette tidspunkt, er der ingen likviditet tilbage i de globale finansielle markeder, da kinesiske banker ikke længere kan garantere de dårlige lån, som påvirker alle verdensomspændende afledte beholdninger af kriminelle pengeinstitutter alias JPMorgan Chase, Bank of America, Royal Bank of Canada, Bank of England, US Citibank samt Nazistiske tyske Deutsche Bank.

(Grundet LIBOR renten som stadigvæk bliver manipuleret) - Der er ingen reel kort sigtede kontanter tilbage til finansiering på tværs af sikrede derivater, der er blevet brugt til at skabe råvare aktivbobler og støtte verdensomspændende aktiemarkeder.

Netop nu er det amerikanske militær er klar til at anholde NAZI-NSA-installeret israelske premierminister Benjamin Netanyahu, der spiller rollen som "krise skuespiller" i Mellemøsten med trusler om at eskalere volden handler på vegne af Bank of Israel, USA Citibank og den saudiske kongefamilie, der er over udvidet i råolie derivater, og nu står over for et prispres.

--------------------

Update: 10. Juli 2014 - ZAP - Office Of Profness

I kan læse nyeste fra ZAP her

20. Juli 2014 bekræftes som DATOEN, når mange meddelelser vil ske.

I mellemtiden er "alle" transaktioner i USA og faktisk globalt, blevet blokeret eller frosset i øjeblikket. Meget roligt derude.
Dette er nødvendigt, mens systemet gennemgår en forandring.

Problemstillingerne i Irak med den grøntsag som har magten (ZAP mener nok Maliki) er temmelig godt - ZAP's udlægning er han ikke længere har magten i Iraq.

Forbered jer på, hvad "RV" kan have bragt ud i virkeligheden næste time eller dage - tvivlen afhænger af, hvor hurtigt alt kan blive klar

Formelle start på frigivelse og overførsel fra Projektets side (zap office), starter i næste uge og andre fonde som blever offentliggjort forskellige steder,  men kun på de højeste niveauer.

Så mange ting at sige, men kan ikke ( sikkerhedsforanstaltninger). Ikke endnu. Dog tilstrækkeligt til at sige, at alle skal begynde at juble  .... langsomt. Det kan vare nogen dage, indtil tingene falder til ro og ændringerne offentliggøres, men du vil begynde at høre meget begejstring fra guruer, der vil bekende intern viden om dette og hint - og størstedelen af det vil være sandhed . For ikke at glemme det opløftende billede det er, at afslutningen af ​​slaveri ender nu, og den globale reset af  GCR, RV, PPP, M.O.U.S.E.

I kærlighed og lys i vores SERVICE
ZAP
"Gud er; JEG ER; Vi er "
"Være god, være lovlig, FORTÆLLE SANDHEDEN"
Copyright ZAP 2014