Det er jo ikke nyt, Mikrobølgeovnen er hammerende usundt, men stadigvæk et kæmpe problem for at forstå - hvorfor!. Kan erindre min egen naturlæge og kinesiolog for 20 år siden, nævne det som noget af det vigtigste at droppe, når man stod overfor et valg, at gå med eller imod strømmen, få opvarmet maden på rekordtid, , popped popcorn, eller koge sin te på et par sekunder, bølgen af "Fast Food, Fast Track" blev skabt i USA naturligvis... næsten som en storm, overtog den markedet af de mest anvendelige husholdningsmaskiner i køkkenet hos Hr. og Fru Jensen... Bliver bare så ærgerlig, når Sygesikring Danmark - Myter og fakta om mikrobølgeovnen, udlægger det
som værende uden nogen former for skadelige virkninger, eller Samvirke - Brug bare din mikrobølgeovn, den er ikke farlig ....som så mange andre offentlige myndigheder eller såkaldte videnskabsfolk, så har jeg ingen tro på, de ønsker at fremstille dem selv i et dårligt lys eller gå ud og modbevise, det som industrien holder hemmeligt!
som værende uden nogen former for skadelige virkninger, eller Samvirke - Brug bare din mikrobølgeovn, den er ikke farlig ....som så mange andre offentlige myndigheder eller såkaldte videnskabsfolk, så har jeg ingen tro på, de ønsker at fremstille dem selv i et dårligt lys eller gå ud og modbevise, det som industrien holder hemmeligt!
"Brug af mikrobølger til opvarmning af mad er en relativt ny opfindelse (60 år), og mange af os har luret på om det er farligt at spise maden der kommer ud af ovnen? Desværre er der udført meget lidt tilgængelig forskning ved brug af mikrobølger til madlavning. Der findes imidlertid en del dokumentation der viser at det kan være særdeles skadeligt. Mikrobølger ændre strukturen på næringsstoffer i maden så det bliver vanskeligt for organismen at omsætte dem. Man taler om højredrejet og venstre drejet molekyler. Vores organisme optager de højredrejet molekyler men kan ikke genkende de venstredrejet molekyler der så bliver et problem organismen skal sende ud igen. Eller lagrer i fedtdepoter. Denne problemstilling har imidlertid stort set været fraværende blandt forskere og myndigheder i vestlige lande helt siden teknikken blev lanceret for 60 år siden... Det værste er at den bedste forskning på området bevist holdes skjult for os forbrugere..... " Læs mere hos jordstraaling
Læs også: The Proven Dangers of Microwaves
Læs også: Da dødsstrålerne kom til Danmark, del 2
Læs også: Radiolæge advarer pensionister mod mikrobølge-mad
Over 90% of American homes have microwave ovens used for meal preparation.
Microwave ovens, originally sold as “Radaranges,” use technology that passes electromagnetic waves through food, exciting the molecules and causing them to move and heat up as they respond to the microwave radiation.
Microwave ovens, originally sold as “Radaranges,” use technology that passes electromagnetic waves through food, exciting the molecules and causing them to move and heat up as they respond to the microwave radiation.
Microwaves are electromagnetic energy that travel at the speed of
light. The magnetron in the microwave oven produces wave energy. This
wave energy converts polarity of molecules from positive to negative.
This polarity changes millions of times every second in the microwave
oven. These microwaves bombard the food molecules and makes the
polarized molecules to radiate at the same frequency millions of times
every second. This friction heats up the food and also causes
‘structural isomerism’, that is, structural damage of the food
molecules.
A Swiss study led by biologist and food scientist Dr. Hans Hertel identified the effects of microwaved food. For eight weeks, eight people lived in a controlled environment and intermittently ate raw foods, conventionally cooked foods and microwaved foods. Blood samples were tested after each meal. The microwaved food caused significant changes in blood chemistry.
Hans Hertel, a Swiss scientist, states:
“There are no atoms, molecules or cells of any organic system able to withstand such a violent, destructive power for any extended period of time, not even in the low energy range of milliwatts… This is how microwave cooking heat is generated – friction from this violence in water molecules. Structures of molecules are torn apart, molecules are forcefully deformed (called structural isomerism) and thus become impaired in quality.”