Jul 12, 2016

Den er god nok. Dem, der hvisker, lyver. Spørgsmålet er nu om bukserne vitterlig flyver! Tre sager, ud af mange, hvor Sundhedsstyrelsen direkte lyver! Blandt andet for at dække over CDC, WHO, EU og mega tunge interessenter så som mobil- industrien, fødevareindustrien, kemi-virksomheder m.fl. Husk på, det handler om kontrol af borgers vidensniveau via fortielse og fornægtelse. Sundhedsstyrelsen er en del af folketingets statsapparatus og dermed også en del af Deres politik som holder hånden over det jødiske samfund.

DR's nye program Mellem Himmel & Jord 1:6

Foreningen for EHS (elektro hyper sensitive) eller el-overfølsomme findes faktisk i Danmark, men er naturligvis ikke anerkendt af den almene lægevidenskabs klare lys eller Sundhedsstyrelsen. De kan ikke tåle telefoner, mikrobølgeovne og internet og lever i evig eksil fra de trådløse forbindelser, omverdenen ikke kan undvære. Selv kalder de sig el-overfølsomme, men i sundhedssystemet bliver de afvist. EHS er en miljølidelse, der giver børn, unge og voksne en række forskellige fysiske symptomer i forbindelse med ophold i nærheden af udstyr, der afgiver elektromagnetisk stråling, også omtalt som EMF: elektromagnetiske felter, eller populært kaldet elektrosmog. Michael Jeppesen snakker med den mest anderkendte forsker Olle Johansson som har forsket indenfor strålings påvirkning på os mennesker, med mere end 30 års erfaring. 25.000 forskningsrapporter viser at bl.a. mobilstrålingen er farlig, dog nægter Mette Øhlenschlæger fra Sundhedsstyrelsen (Statens Institut For Strålebeskyttelse) med WHO i ryggen, at der er nogen sammenhæng mellem cancer og udsættelse fra radio eletromagnetisk stråling. Hun vil gerne anderkende at 'nogen' mener de har EHS, men lidelsen er ikke accepteret. Se programmet her:

Statens Guldæg (SSI) en dansk ejet vaccinefabrik
Forord: Denne artikel tager som udgangspunkt i, at de fleste kendte former for medicin samt vacciner der fremstilles til mennesker har indlejret toksiner samt kemikalier der kan have en skadelig effekt og er et instrument for profit for en gigantisk international farmaceutisk industri som vil gøre alt i Deres magt, for at fastholde en konstant success rate, koste hvad det vil. Jeg vil forsøge at koble, en korrupt og bevidst, centralstyret, totalitære pengemaskine og hierarkisk opbygget vaccinesystem, hvor SSI og Sundhedsstyrelsen sidder øverst og forgrener sig til samtlige led i den danske sundhedssektor. Sundhedsstyrelsen er den øverste sundhedsfaglige myndighed i Danmark. Listen er anelang - Sundhedsstyrelsen hersker over - Regioner, kommuner, videnscentre, patientforeninger, brugerorganisationer, embedslæger, apoteker, sygeplejersker, tandlæger, praktiserende læger, psykiatere, journalister, lobbyister, fødevarestyrelsen, kræftens bekæmpelse , Miljøstyrelsen, Danmarks Meteorologiske Institut og Dansk Dermatologisk Selskab, trygfonden, Dansk Skoleidræt og bånd til den amerikanske sundhedsstyrelse(CDC) og jeg kunne blive ved... Som noget nyt, har lægemiddelstyrelsen/Sundhedsstyrelsen den 1. november 2014 ændret reglerne for sundhedspersoners samarbejde med lægemiddel- og medicovirksomheder - Uhhh - UG plus og hak opad.... Dog, viser det sig, gang på gang, at Sundhedsstyrelsen misinformere Folketinget og andre instanser og har tætte bånd til den nationale og den internationale farmaceutisk industri. Eksempler: her(EMF) her(Omniscan-skandalen), her(psykiatersagen), her(svinesmitte) og en bunke her. læs videre her:

Ni ud af ti danskere vil forbyde rituel omskæring
Ni ud af ti danskere vil forbyde rituel omskæring af drengebørn. Hvis Danmark indfører et forbud mod omskæring vil det få dramatiske konsekvenser for jøderne, siger overrabbiner. Socialdemokraterne og Venstre afviser at kriminalisere omskæring. Sundhedsstyrelsen undersøgte området i 2013 og konkluderede, at der årligt omskæres mellem 1.000 og 2.000 drenge herhjemme. Styrelsen henviser fortsat til det notat, den lavede om indgrebet i 2013, hvor den konkluderede, at der ikke er »sådanne risici ved indgrebet, når det foretages korrekt og af kompetente læger, at styrelsen finder anledning til at anbefale et forbud«. Imam Naveed Baig fra Dansk Islamisk Center er overrasket over den store modstand mod omskæring, og han tror, at mange i den meget følelsesladede debat har glemt det centrale i problematikken."Modstanderne af omskæring er ikke antisemitter, men får de held til at overbevise politikerne om et forbud, vil det være en antisemitisk handling -Jair Melchior, overrabbiner. Læs videre her