May 12, 2015

Ritt Bjerregaard: Nej til kemo var et ensomt valg - Hvordan hjælper vi Ritt videre? 12. Maj 2015

http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/Video/2015/05/12/071451.htm

Brev til Ritt Bjerregaard
Hej Ritt, jeg vil tillade mig, at udtrykke min dybeste sympati, forståelse og fantastiske mod for det valg du har foretaget, at sige nej til forebyggende kemobehandling. Kan forstå, du allerede har fortaget en operation og fået fjernet din kræfttumor i tarmen. Til at begynde med, har jeg ingen personlig erfaringer og oplevet lignende situation på egen krop, men jeg har og (haft) venner, hørt, set og læst om så mange andre eksempler på, at andre alternativer kan helbrede med forbløffende gode resultater. Tag ikke mit ord for det, du skal ikke fortage dig mange museklip på nettet inden du ser dig om, dukker både cannabis olie, Kollorid Sølv, Natron (bikarbonat), Organisk Kokosolie op og er med til at gøre dig rask. Hver med deres aktive stoffer og INGEN bivirkninger! mulighed for total helbredelse. Du har sikkert selv foretaget stikprøver, og tænkt dig godt om, hvad som opvejer de mange bivirkninger med kemo og strålebehandling, der findes som eneste middel i Danmark frem for andre alternative valg, mod kræftsygdom. Du skal være opmærksom på, Danmark tilbyder eet alternativ som fås som tabletform til patienter med en recept (svært at få tildelt) og det er den eneste form for medicinsk marihuana, eller syntetisk marihuana, der er godkendt af Energistyrelsen, men som slet og ret ikke kan sammenliges med rigtigt cannabis olie ekstrakt eller andre metoder( vil ikke komme ind på her) 
Dvs. syntestisk Cannabinoid medicin har ingen virkning, what so ever!

Med det, vil jeg straks springe ind i en meditation og bede for din helbredelse og for alle de mange mennesker som lider af diverse sygdomme som for nogen, har en dødelig udgang.
Fat mod og vælg fra, væk fra vores fast-forankret mønster, at lægen som ordinere medicin, vacciner og behandlingsformer er eneste svar på vores overlevelse :-)

Namaste!

Lidt om de nævnte alternativer:

Ægte Cannabisolie kan dræbe kræftceller og bremse sklerose, det er min påstand, uanset kræft stadie, men afhængige af person til person. Kollorid Sølv har også en stor virknig. Derimod kan en Cannabis kur være meget dyrt. Uanset hvad der passer ind i dit liv, skal du nok til at tænke på alternative aktive stoffer fra planter og ekstrakter fra olier som gør dig helt rask udenom sundhedsvæsenet.

Kollorid Sølv er dog betydeligt nemmere at få fingerne i og meget billigt via enkelte helsebutikker. Brugt imod 650 forskellige infektionssygdomme og dræber stort set alle vira (så er det sagt). Husk Kollorid Sølv skal være klar i farve, hvis produktet indeholder en stabilisator eller andre tilsætningsstoffer, eller hvis det indeholder andre sporstoffer end sølv, så er det ikke godt nok.

Natron (bikarbonat) har rigtigt mange navne, men købes i Matas som hedder
Tvekulsurt Natron som er kemisk rent og meget billigt og bla. afstemmer syre-base-balance som er forudsætningen for en harmonisk krop. Afgifter også og mange andre ting.

Organisk kokosolie, Carrington Farms (USA) er bedste produkt. Koldpresset Økologisk Ekstra Jomfru Kokosolie. Fås hos mange udenlandske onlinebutikker. Kokosolie er blevet beskrevet af ernæringseksperter som "den sundeste olie" på jorden. Kokosolie har antibakterielle midler.
Lindre astma og overbelastning. Opklare betændelse i lungerne og bronkitis og meget mere.