Feb 13, 2015

(Repost & Reblog) De 10 mest dødelige plager og vacciner med neuro-toksiner - Anno 2014 - 13. Feb, 2015

Udgivet den 10. Oktober 2014 af Verdensalt.dk

Jeg dybt rystet over hvor meget magt og frygt nyhederne og medicinalindustrien stadigvæk kan indgyde hos de almindelig danske familier med små børn, der virker uvidende om, hvad MFR-vaccinen og andre lignende, faktisk gør ved os. Kan Du huske den "Etårig tysk dreng død af mæslinger"? Jeg er den opfattelse,

5. April 2015 - DR1 TVAvisen: Tre ud af fire danskere vil gøre mæslinge-vaccine lovpligtig. Stort flertal ønsker at gøre MFR-vaccinen obligatorisk. Blot 12 procent mener, det er en dårlig ide.Hvis Danmark skal eliminere risikoen for en stor mæslingeepidemi, så kræver det ifølge Statens Serum Instititut, at mindst 95 procent af børnene er vaccineret mod sygdommen med den såkaldte MFR-vaccine

13.  Feb 2015 -  TV2News: Fotograf afviser børn unden MFR. Udbrud i USA og Tyskland af mæslinger genstarter debatten om MFR-vaccinen. Otte ud af 10 danske børn bliver MFR-vaccineret.

18. Nov 2014 UPDATE: Antibiotika skader flere børn, end det gavner
Kun hvert 20. barn får glæde af antibiotika, mens hvert 14. får bivirkninger. Forbruget skal begrænses, mener ekspert.

Vi modtager gladeligt, uden tøven, vacciner hele livet!

Denne artikler skulle gerne anlede dig til at tænke lidt over alle de vacciner (dødelige epidemier )  som vi uden tøven tager imod, både som børn og voksen. Søg selv efter den viden som du vil anfægte..... her er mit bud...  

Tror du selv på vacciner kurere dig for sygdomme eller bare tilfører toksiner som gør din krop mere syg? Har du nogensinde tænkt på, hvad vacciner indeholder? Det, man ikke får at vide under en hysterisk tiljublen af et vidundermiddel, er de alvorlige bivirkninger, så som lammelse af nervesystemet, synsforstyrrelser, panikanfald eller død. Bare for at nævne et par af de mere alvorlige bivirkninger, der ikke nævnes af sundhedsmyndighederne.

Vidste du, at HPV-vaccine (mod bl.a. livmoderhalskræft) og influenzavaccine indeholder Thimerosal - kviksølv, en velkendt neuro-toksin (nervegift)Aluminium erstatter kviksølv nu - Aluminium er et grundstof, som kan være meget neurotoksisk, hvilket kort og godt betyder, at det er ødelæggende og nedbrydende for nervesystemet (men er det bedre end kviksølv?) 
Tilsatte ingredienser i vacciner er: Aluminium, Gelatine fra svin, emulgatoren Polysorbate 80, smag forbedrende ting. Der findes vist ingen kemisk fremstillede medikamenter, hvor sjældne og alvorlige bivirkninger kan udelukkes. Sundhedsmyndighedernes hjemmesider beskriver HPV som sikker.

Her er en rigtigt god dansk artikler som anfægter HPV (HPV-vaccinen er som russisk roulette)

Lad os for en god orden skyld sige, vaccine er rent "virus, bakterier og protein" som skal gøre dig modstandsdygtigt, danne antistoffer, ifølge myndighederne. Hvis jeg skulle vælge med alt den viden som findes om emnet, ville jeg ikke tage imod eller give mine børn HPV, MFR, HIB, vacciner... Kan vi overhoved vælge som børn og sige nej som voksne? Vi har en læge som gentagne gange offentligt anbefaler HPV til drenge (produceret til piger), men samtidigt modtager penge fra en lægemiddelvirksomhed, der netop producerer en HPV-vaccine godkendt til begge køn.....

Tør du leve sundt?

Lad os gå videre med pandemier som påvirker os mennesker fysisk når vi smittes, men også på et rent mental plan når frygten og angsten stiger i befolkningsgrupper....



Forsker skaber vira, der kan ødelægge menneskeheden


Som jeg ser det, de 10 mest dødelige plager i øjeblikket. Skal ikke gøre mig klog på hvorvidt om rigtigheden om det er menneskeskabte bio-våben eller ej, men lidt foruroligende er det, at masser af artikler, specialister udtaler sig positivt, men sundhedsmyndighederne er fuldstændige tavse. 






  •  Polio / Enterovirus HEV68
  •  Ebola
  •  Listeria / Salmonella
  •  Parasitter / Resistent Malaria
  •  M1N1/MRSA
  •  Hanta Virus / SARS
  •  HIV/AIDS
  •  Luftforurening 
  •  Dårlige vaner 
  •  Fedme
Vi hører dagligt om udbrud hos mennesker, bakterier i vores mad. Kan vi overhoved gøre noget selv? Styre medierne og politikerne slagets gang, og skaber frygt og angst som er med til at gøre det værre eller har vi altid haft smittebærende sygdomme, som nogen er immune overfor og andre bliver dødelig syge af? Hvorfor findes der pludseligt virus og bakterier Anno 2014, som ikke har nogen fuldstændigt helbredende behandlingsgaranti og kan være dødelige ligefrem. Kunne det være menneskeskabte syntetiske bio-fremstillet til militærbrug? Lever medicinalindustrien af opdagelser af nye uforklarlige vira i verden?

Vores hæderkronede virksomhed Novo Nordisk tjener milliarder på milliarder på insulinmarkedet, som nok er Deres største indtjening. Seneste er der dukket et stort gennembrud op for diabetesbehandling, forskerne på Harvard Universityhar opdaget en måde at drastisk ændre humane embryonale stamcelleromdanne dem til celler, der producerer og frigive insulin. Men det nye fund, er det godt for medicinalindustrien eller mennesker, har jeg svært ved at gennemskue? Der er vel altid bivirkninger. 
Koppervirus findes ikke mere, men af eller anden mærkelig grund, tøver WHO med at destruere koppevirus til 2014, er det fjernet? Beholdere med koppevirus fundet i USA

Mange har den opfattelse, at Cabal og Illuminati evindelige endegyldige mål er dette koncept: 1. Sprede Virus Epidemien i hele verden, 2. Afsætte eller dræbe regeringsledere, 2. Befolkninger søger mod ny styreform, 3. Skyggeregeringen overtager kontrollen og placere et medlem, de alene kan kontrollere. Naturligvis tjener de også på hvor meget der produceres af medicin.

Lad os komme tilbage til de 10 dødelige plager, hvor nogen kunne være menneskeskabte.
  • Polio - Har set masser af artikler som påstår det er menneskeskabt, selv Bill Gates familien er indblandet. Enterovirus HEV68- "ofte hos børn" En gruppe af RNA-vira (inklusive dem, der forårsager polio og hepatitis A), som typisk forekommer i mavetarmkanalen, undertiden breder sig til centralnervesystemet eller andre dele af kroppen.
  • Listeria , Listeria monocytogenes har allerede været kendt i starten af nullerne i Europa og USA. Men fornylig givet eftertanke i Danmark, da nogen er døde og andre smittede. Listeria er en fødevarebåren patogen og findes i forskellige fødevarerListeria monocytogenes forårsager alvorlige sygdomme hos mennesker og dyr og er vanskelig at behandle. ( Theodor Kutzer UferSalmonellaMenneskeskabt ? - Man bliver smittet, når der spiser mad fremstillet fra de inficerede dyr eller grønsager og salat o.l. gødet eller vandet med væske, der er forurenet med afføring fra sådanne dyr. Bakterierne findes først og fremmest på hos svin, kvæg, høns, ænder, kalkuner, i og på æg, i ubehandlet mælk og i kød og vand. 
  • Hantavirus er en sjælden, men alvorlig sygdom, dødelighed på 38%, gennem kontakt med smittede gnavere eller deres urin, spyt, blod eller ekskrementer. SARS - menneskeskabt 
  • Luftforurening - (smog) udgør en stor trussel og nok den største alle dræbere, især i storbyerne i Paris, Rom, London, Los Angeles, Delhi, Beijing, Mexico City, København.Højere koncentration af kvælstofdieoxid, Industri, befolknings-tætheden m.m. Delhi har det højeste niveau af den luftbårne partikler, PM2.5 anset mest sundhedsskadelige, med 153 mikrogram.  
  • Forekomsten af fedme er steget kraftigt de sidste 40 år og er af Verdenssundhedsorganisationen (WHO) udpeget som en af de største trusler mod folkesundheden i det 21. århundrede. Fedme opstår, når der over en vis tid indtages mere energi end der forbruges. Samspillet mellem energiindtagelse og fysisk aktivitet er afgørende for udviklingen og dermed også forebyggelsen af fedme. Dertil kommer også vores mad er sprøjtegiftet, 
Husk på, 95% procent af det vi gør, er styret af den ubevidste del af hjernen, altså noget vi gør helt uden at tænke over det. Så allerede nu, skal man jo ikke være professor for at regne ud hvorfor det ofte er så svært at ændre vaner og adfærd.

Levende kort som viser tilfælde og typer af vira, bakterier udbrud, rundt om i verden 
Outbreak News holder også skarpt øje med udbrud rundt omkring i verden







Læs også: Essential vocabulary for the medical police state descending upon America
Natural News skriver masser af artikler omkring vacciner og Big Pharma m.m.