Aug 13, 2015

Spirit Week - Wave-X "The Frequency Shift Into September 2015" Edition #8 - Helbred dig selv via Udrensning (Gratis kur vedlagt)

Udgivet den 13. August 2015 af Verdensalt

NEW - Spirit Week (frontpage)


Kan vi overleve forarbejdet mad?


Min ønske og glæde ved at dele denne artikel er simpel. Har ikke været syg i snart mange år og hvis vi nu fravælger det alternative, spirituelle aspekt, så kan vi selv gøre rigtigt meget for at forbedre vores livsstil i vores hverdag, uden at svinge de store armbevægelser, så længe vi selv bidrager til, at være åbne og imødekommende med at udrense og helbrede med helt almindelige opskrifter som er brugt i mange århundrede..... 

Mange mennesker spiser for meget af det mad som indeholder kulhydrat i form af sukker og forarbejdet stivelse, som fx hvidt brød og kager, simpelthen fordi det smager godt. Det er desværre en kendsgerning. For mit vedkommende, opvokset med kager (bagersøn), fik nok lidt for mange kager og lørdagsslik, der hurtigt er blevet til hverdagsslik, i visse perioder. Er nogen gange storforbruger af hvidt sukker, det er blankt en anerkendelse. Her er nogle af de symptomer som hvidt forarbejdet sukker 'kan' give dig:

  •      Diffus tankevirksomhed, som i en tåget sindstilstand. 
  •      Træthed eller søvnighed efter måltider 
  •      Oppustethed eller forlænges maven efter måltider 
  •      Hovedpine 
  •      Ledsmerter 
  •      Forstoppelse 
  •      Diarré 
  •      Hudproblemer 
  •      Allergisymptomer 
  •      Følelsesmæssige humørsvingninger som opnår følelsesmæssige højder og derefter nedture    (vrede, sorg, manglende viljestyrke, depression, osv.)
Salt, Sukker og Fedt... i mad, udløser hjernen på præcist samme måde som kokainmisbrugere genkender det hvide pulver. Sukker er ligefrem 'stærk' vanedannende.

Ikke nok med det, maden, vi spiser, er tilsat en lang række stoffer, som påvirker madens farve, holdbarhed, konsistens og smag - kun få tilsætningsstoffer tilsættes fødevarerne af ernæringshensyn. Den stigende industrialisering af fødevarerne har medført, at producenterne i stigende grad bruger tilsætningsstoffer i et stadigt stigende antal fødevarer, og at forbrugerne i stigende omfang køber forarbejdet mad.

Det betyder, at problemerne med tilsætningsstoffer vokser hele tiden. De børn der vokser op nu, har indtaget en lang række problematiske tilsætningsstoffer helt fra fødslen, ja faktisk allerede fra fosterstadiet. Denne lange påvirkning af kemikalier kan gøre dem ekstra følsomme for ethvert sundhedsmæssigt problem, der forårsages af tilsætningsstoffer.

Prøv at læse en varedeklaration. Det er ligesom at læse en mindre kemibog eller blot en opremsning af en række E-numre. Hvis du nogensinde spørger dig selv "Hvad er de stoffer egentlig for noget, og er de problematiske?", så er denne E-nummerguide lige noget for dig!

Hvad kan man så gøre for at udrense og detoxe?


Hvorfor ikke forsøge, at benytte sig af de naturlige aktive stoffer fra planter, rodfrugter, vores almindelige frugt og grønt som vel at mærke 'skal' være Økologiske. Meget vigtigt her. Vi vil helst undgå sprøjtegifte, GMO-afgrøder, selvom det kan være svært at undgå, da det spredes uden kontrol.

Vores ernæringskonsulenter siger, at smerter i kroppen er tegn på for meget syre i kroppen. Dvs. enten har du spist forkert mad, skabt for meget syre via udrensning (f.eks. gennem maden eller træning) eller du har sovet for lidt, hvorfor kroppen ikke har haft tid til at rense helt ud.

Herunder en række forslag som jeg personligt syntes, fungere for mig. Note! Disse eksempler er hentet fra egne erfaringer, studeret nøje, samt andre ideer og anbefalet fra alternative helse-og naturlæger. Har udarbejdet flere artikler omkring Cannabis, Kollorid Sølv og tandpasta m.m. 

Hver morgen:

 

  • Drik 3-4 glas (poste) vand om morgenen INDEN tandbørstning. Lad det virke i 15-30 minutters tid, inden indtagelse af morgenmaden. Det siges, at drikke omkring 7 til 8 glas vand dagligt er vigtigt for dit helbred. En ting mange mennesker ikke ved er, at drikke vand, så snart du vågner også kommer med sine terapeutiske fordele. Denne traditionelle ayurvedisk behandling har fordele for forhold, der spænder fra astma, smerter til endog kræft. 
Hvorfor er det så vigtigt med vand, hele dagen lang? 
    • 70% af indholdet menneskelige krop er vand, og så vand spiller en vigtig rolle i et velfungerende kroppen.De humane hjerneceller indeholder ca. 85% vand.
    • 75% af muskler er vand.
    • Knogler indeholder også ca. 25% vand.
    • 82% af blod består af vand.
    • Det er også nyttigt at forbruge fødevarer, der indeholder masser af vand; for eksempel supper (bouillon-baserede), grøntsager og frugter.
    • Det er et længe været kendt, at hemmeligheden ved at drikkevand, så snart du står op, dvs. før man spiser noget, er en god måde at rense dit interne system. Et af de vigtigste resultater af undergår denne behandling er tarm udrensning, som gør det muligt bedre optagelse af næringsstoffer fra forskellige fødevarer. Når der er produktion af hæmatopoiese, bedre kendt som "nyt blod", vil du have enorm krop genoprettende effekter, og du kan endda blive helbredt af eksisterende lidelser. 
Hvorfor skal man stoppe med at benytte sig af almindelige tandpastatyper? 

Undgå almindeligt tandpasta, især fra Colgate. Ulemper ved almindeligt Tandpasta: Flour, Triclosan, sodium(natrium), laureth sulfate (SLS/NLS), også kaldet sodium lauryl ether sulfate (SLES). Overfladeaktive stoffer er kemikalier, som giver skumdannelse i tandpastaen. De bruges også som malingsfjernere og findes ofte i hudplejeprodukter, især i shampoo og sæbe

Brug istedet for: BioRepair med Zink og nanoteknologi eller lav den egen tandpasta. Lyder fuldstændigt skørt, men forstil dig din mund indeholder flere bakterier end din anus gør. Så er det sagt! Dvs. hvis vi ikke stopper baktierne via munden som indtager vores krop, risikere vi at blive syge. Læs selv mere om det på nettet.

Eller lav din egen: (6 spk. Koldpresset Økologisk Kokosolie, 10-15 dråber essential olie (Økologisk æterisk olie som passer til dig, findes mange) og 1-2 spk. Natriumbicarbonat) Fordelen ved koldpresset kokosolie og Natriumbicarbonat er simpel. Antibakteriel. (mange andre fordele også)
  • Eksempel på en god Æteriske olie Timianolie ( meget stærk og helbredende karakterer eller eucalyptus olie)
  • Natriumbicarbonat(E500) har rigtigt mange navne:  Hos Matas hedder det "Matas Tvekulsurt Natron 500g"
    • PS: De kalder det for kalcineret soda, hvilket oversat betyder natriumcarbonat på pulverform. Du må endelig ikke forveksle det med kaustisk soda, en kraftig natriumhydroxid opløsning, som er en ætsende base. 
 
Andre former for udrensning, antibakteriel og helbredende 'LifeChangers":
  • Te - Økologisk citron + Ingefær (kun udrensning)
  • Te- Økologisk Citron+1 tsk. Natron Bikarbonat (efter sigende slår kræftceller ned, balancere syre-base PH )
  • 60-90% Chokolade +  1 spk. koldpresset økologisk kokosolie (Anti-bakteriel, undgå sygdomme fra munden, vægt tab)
  • 60-90% Chokolade + vand + 1 tsk.  Natron Bikarbonat (efter sigende slår kræftceller ned, balancere syre-base PH )
  • Kollorid Sølv (2-3 sprøjt i munden, gugle og synke) Fantastisk vidundermiddel.
  • Økologisk Hamp proteinpulver (hemp powder) Kan tilsætte i mad eller smoothies (Magnesium, Omega fedtsyrer, Jern og essentielle aminosyrer)
  • Intolerance for deo og parfume(alkohol osv.) Brug: naturlige krops-krystal-deodorant, hyperallergisk, antibakterielle krystal deodorant har antibakteriel virkning. Det er ægte gennemsigtige krystaller. Har fundet mine i Italien. Men kan fås en del steder.
Bedste Koldpresset kokosolie på markedet: Carrington Farms Pure Unrefined Cold Pressed Coconut Oil - Organic Extra Virgin. Punktum.:-)



Kollorid Sølv: (Collorid Silver) antimikrobielt (= desinfektionsmiddel) middel.  Sølvpartikler brugt siden 188-tallet. (Højteknologisk, elektro-kolloidal metode, hvor små sølvpartikler med 15 atomer og derunder), bliver elektrisk ladet, bundet til et proteinmolekyle, og fastholdt i en "svævende" position i demineratiseret, destilleret vand. To sølvelektroder nedsænkes i destilleret vand). Det gode af slagsen, fås ganske få steder i Danmark og vidt udbredt i Sverige/England og USA (Helsebutikker)

Hvorfor er Koldpresset-Økologisk -Ekstra-Jomfru-Kokosolie den mest nærende olie og det perfekte valg til din sundhed og energi?

Kokosolie er blevet beskrevet af ernæringseksperter som "den sundeste olie på jorden. Carrington Farms ekstra jomfru kokosolie er certificeret økologisk, har ingen trans & hydrogenerede fedtstoffer
Du kan bruge kokosolie som en sund og lækker erstatning for smør eller fedt.

Mange fordele: (her er nogen)
  • Reducerer dårlig ånde ved at dræbe tandkød sygdom. Kokosolie har antibakterielle midler, der hjælper ende tandkød sygdom, som er en førende årsag til dårlig ånde. Kokosolie hjælper også nederlag hulrum.
  • Kokosolie hjælper behandle TMJ og kæbe smerter. Olie trækker er kendt for at bidrage til at styrke kæben og lindre TMJ og ømhed i kæben området. Du kan være ømme fra hvislende i starten, men din kæbe bliver stærkere.
  • Kosolie farver dine tænder hvide.
  • Kokosolie forbedrer hud betingelser. Hvordan børstning med kokosolie hjælpe din hud? Det hjælper med at fjerne giftstoffer fra kroppen gennem munden, og dermed mindske sandsynligheden for udbrud.
  • Kokosolie lindrer hovedpine og migræne.
  • Understøtter sunde nyrer og lever. Ved at fjerne giftstoffer fra din blodbanen, kokosolie letter op mængden af arbejde dine nyrer og lever skal gøre.
  • Kokosolie kan lindre astma og overbelastning. Juryen er stadig ude lidt på denne ene. Nogle tilfælde har vist kokosolie trækker at hjælpe med at opklare betændelse i lungerne, der forårsager astma, samt rydde op bronkitis og overbelastning. Slidbane med forsigtighed med hensyn til at bruge det som en behandling for enhver alvorlig sygdom.

Tak fordi du læste på min blog

Namaste! :-)