Dec 25, 2014

Julefreden er spoleret i Coca-Cola, Dec 24, 2014

Måske fornemmer vi en ny og fordret udgave version 2.0 af Coca-Cola companiets Top ledelse? I hverfald er salget gået ned og nu skal der spares. Sølle 285 mia. kr i omsætninger i 2013, visse-vasse... Det er positivt, at den overdådige del af Julefrokosten bremses, men hvad med GMO? Stopper de også at finansiere anti GMO-mærkning kampagner? Prøv lige at se her: Hvad sker i din krop, indenfor en time efter du har drukket en Cola


Læs også: Milking market: Coca-Cola to launch double-priced dairy brand - Nov. 25, 2014



Verdens største producent af læskedrikke skal spare 18 mia. kr., og det får nu konsekvenser for medarbejdere over hele verden.


(Finans.dk) På Coca-Colas hovedkontor i Atlanta er der formentlig alt andet end glædelig julestemning i disse dage.

Den amerikanske drikkevarekoncern har taget hul på en omfattende spareplan og forventer at afskedige mellem 1.000-2000 medarbejdere i de kommende uger, skriver Wall Street Journal.

Samtidig har Coca-Cola indført nye, strengere retningslinjer, der bl.a. betyder, at ledelsen skal skifte limousiner ud med taxaer, og at den årlige julefrokost, som Coca-Cola holder for Wall Street-analytikere, er aflyst.

De tusindvis af fyringer, der primært kommer til at ramme medarbejdere på hovedkontoret og i regionale afdelinger, er et led i den omfattende øvelse, som skal nedbringe selskabets omkostninger med 18 mia. kr. inden 2019.

Spareplanen blev annonceret i oktober, da Coca-Cola fremlagde et skuffende regnskab for tredje kvartal. Sidste år omsatte Coca-Cola for 285 mia. kr.