May 19, 2020

♀⚢⚤👸👧 ~ Historisk Tale i Det Italienske Parlament Giver Overblik Over Hvad Der Reelt Sker i Verden Lige Nu! ~ | Blogger: [👉DJØF-bashing er bedre end DJØF-samvær!👈] ... {'VI' alene Vide!}... De varmeste hilsner går til censuren bag kvindemafiaen i dansk presse, De Danske Husmoderforenninger, Søens folk og til rejepillerne på Grønland og Glyngøre... Den dybeste tak går til profit politiker / journalist / 'ekspert' konglomerater der enes om at 'mørkelægge' Corona- pandemien, som er den værste krise siden Anden Verdenskrig. Der også bidrager til, at personaliserede COVID-19 behandling, som er big business med stærke alliancer mellem vaccinefabrikkerne, lobbyistmafiaen, magtfulde NGO'er, SST, SSI, de offentlige institutioner og medicinal- og kemisk industri... |

https://nyheder.tv2.dk/udland/2020-05-18-favorit-i-vaccine-kaploebet-bremser-ikke-coronasmitten-hos-forsoegsdyr





https://www.mm.dk/tjekdet/artikel/ja-mette-frederiksen-har-faaet-loenforhoejelse-midt-i-coronakrisen-ligesom-resten-af-folketinget
https://journalista.dk/aarsloen-paa-3-735-351-kroner-ikke-nok-drs-generaldirektoer-staar-ogsaa-til-stor-loenforhoejelse-i-2020/


MINUT FOR MINUT
21.48
Overdrev faren ved coronavirus ved »en fejl«

De danske myndigheder overdrev i marts - på et helt centralt tidspunkt under coronakrisen - både virussens farlighed såvel som effekten af regeringens omfattende nedlukning af samfundet.

Det viser Berlingskes gennemgang af data og beregninger fra Statens Serum institut (SSI), landets centrale myndighed med ansvar for at overvåge smittespredningen i samfundet.

Den 30. marts 2020 – knap tre uger efter at statsminister Mette Frederiksen (S) havde lukket det danske samfund ned for at at bremse coronavirussen – kunne SSI fortælle, at de drastiske tiltag havde stor, positiv effekt.

Men de tal, der blev fremlagt for at underbygge den påstand, var forkerte. Smittetrykket var ikke 2,6, da regeringen lukkede samfundet 12. marts. Det var kun 1,5.

Og det blev ikke efterfølgende næsten halveret – fra 2,6 til 1,4 – over de følgende tolv dage. Det faldt kun med i alt 13 procent – fra 1,5 til 1,3.

SSI erkender over for Berlingske, at instituttet i notatet fra 30. marts satte det såkaldte smittetryk for højt – blandt andet på grund af »en fejl«, der består i, at man ikke har taget højde for, at mange danskere på det tidspunkt var blevet smittet i udlandet.

No comments:

Post a Comment