Nov 3, 2016

'Feel the Bern': Sanders går i flæsket på Novo Nordisk (Blogger: Har forsøgt at "råbe vagt i gevær" et par år nu. Den medicinske og farmaceutiske industri som Novo er en del af, er ikke så stueren som mange tror. Vi så Turing Pharmaceuticals var tvungen til at fyrer den adm. direktør Martin Shkreli for at hæve lægemidlet Daraprim med 5000 procent prisstigning, som anvendes til behandling af toxoplasmose. Bernie Sanders går til hårdt angreb på Novo Nordisks priser i en ny kampagne. Sanders angriber i videoen, at priserne på nogle insuliner er steget 450 procent mere end inflationen de sidste 20 år. Novo taber terræn, led værditab på 120 milliarder på ti minutter for nylig og 'malker' de amerikanske dårligst stillet borgere for penge, de ikke har. Insulin-patienter er i voldsom vækst verden over, der er ingen kur. Et valg mellem pest eller kolera. Mange er slet ikke klar over, at Jill Stein er legitim præsidentkandidat fra USA's Grønne Parti sammen med Bernie Sanders. Begge kandidater slås for at sætte klimaet på dagsordenen. Jill stein betegner desuden Keystone XL-rørledningen som ”lunten til den største kulstofbombe på Jorden”. Partiets mærkesag i valgkampen er en ”Green New Deal”, som sætter gang i grøn udvikling og velfærd, og som gør op med finanssektoren, Wall Streets magt, forsvarsindustrien, den farmaceutiske industri og med uligheds-, nedskærings- og dereguleringspolitikken. Jill Stein støtter en årlig fond på flere hundrede milliarder dollars til at investere i ren vedvarende energi (vind-, sol-, jordvarme- og tidevandsenergi), offentlig transport og økologisk landbrug. Den skal finansieres via beskatning af olie-, gas- og kulselskabernes ekstrafortjenester, store nedskæringer i militærbudgettet, en stigende afgift på CO2-udledninger og afskaffelse af subsidier til fossile brændstoffer og atomkraftværker. I seneste video har Jill Stein fortalt Russia Today(RT), at dette års præsidentvalg handler om at vælge mellem to af de mest hadede og mindst utroværdige kandidater nogensinde og kalder Trump og Clinton for "proto-fascistisk" og "dronningen-af-korruption". Jill Stein er læge uddannet på Harvard og har været aktiv i forhold til miljø og sundhed de sidste mange år. Desværre ser vi flertallet af de hjernevaskede kvindelige vælgere redder Hillary Clinton. Det Grønne Parti skal blot inkassere fem procent fra nationale vælgererklæringer for en sandt 'game-changer' i amerikansk politik. Det vil kvalificere det grønne parti som en officiel national parti og giver dem en føderal finansiering i 2020-præsidentvalget...)

http://nyheder.tv2.dk/erhverv/2016-11-02-feel-the-bern-sanders-gar-i-flaesket-pa-novo-nordisk
https://www.rt.com/usa/365026-bernie-sanders-insulin-prices/

Har Novozymes også mistet magien? 

De to Novo-aktier har på mærkelig vis fulgt hinanden godt det sidste lange stykke tid. I det lys er det ikke overraskende, at Novozymes ligesom Novo Nordisk er løbet ind i heftig modvind, og for tredje gang i år måtte nedjustere.

Novozymes synes nu også at være ramt af, hvad man måske meget rammende kan kalde Novo-sygen. Et par dårlige kvartaler og nedjusterede fremtidsudsigter har endegyldigt knækket den nærmest ubegrænsede tillid, som begge aktier har nydt. Tilliden er især kommet til udtryk gennem tårnhøje værdiansættelser, hvor Novozymes rutinemæssigt er blevet værdiansat med en P/E omkring 30. Tilbage står nu kun Chr. Hansen blandt de store aktier med en meget høj P/E over 30.
Novozymes ”nedpræciserede” årets organiske vækst fra 2-4% til nu 2%, efter at have startet året med en (skuffende) forventning på 3-5%. Med en nu nærmest ikke eksisterende vækst for Novozymes’ vedkommende er det unægteligt svært at opretholde en så høj værdiansættelse, som det historisk har været tilfældet . Alt andet lige har aktien været værdiansat med en præmie på op imod 50% i forhold til en meget bredt defineret peer group som Health Care. Med en mere snæver peer group vurderes præmien at have været tættere på 20%.




The GCMAF Miracle The FDA Fears (Blogger: Over 14 alternative doctors have lost their lives for curing cancer and revealing the death through innoculation program, Nagalese...Fox News Radio Show Host Fired 1 DAY Before Having me on As Guest on Doctor Deaths!!.. Novo Nordisk image er fantastisk og alle danskerne er så stolte, men Novo er i direkte partnerskab med Agent-Orange-Nazi-grundlagt Bayer AG der for nylig opkøbte RoundUp-GMO-Monsanto - A "Marriage Made in Hell"?)

Udgivet første gang den 22. maj 2016 af Verdensalt
Søg på verdensalt "GCMAF" eller "Nagalese"
Blogger: Blot en tanke... Novo Nordisk image er fantastisk og alle danskerne er så stolte...Må jeg gøre opmærksom på kemikoncernen "Monsanto"(De er blevet karakteriseret skiftevis som kyniske, onde og en corporate bølle. Undersøgelser viser de rangerer blandt de mest forhadte virksomheder i Amerika. Nu har Nazi-grundlagt Bayer AG købt Monsanto som også indgik partnerskab med Novozymes(Novo A / S, som ejer ca. 40% af B-aktier) for at kunne drage fordel af virksomhedens erfaring inden for mikrobiel, i 2013. Novozymes har en af verdens største og mest avancerede enzymfabrikker. Dominerende på markedet var vaskemiddel- og fødevareindustrien, som for Novozymes' vedkommende udgjorde over 70% af salget. Med andre ord, kunstige kemiske fremstillet enzymer, ligesom "Nagalese"...Novo, Novozymes, Monsanto er bl.a. også, kemikoncerner, som fremstiller kunstige enzymer til alt det du drikker og spiser... Tænk lige over det ... Novo Nordisk A/S, uformelt blot Novo, er Danmarks største medicinalvirksomhed, der fremstiller insuliner, GLP-1-analog, glucagon, blødermedicin, væksthormon og kønshormoner....Med al den forskning i diabetes og fremskridt inden for diabetes behandlinger, er det fristende at tænke. nogen sikkert har fundet en diabetes kur nu. Men virkeligheden er, at der ikke er nogen kur mod diabetes - hverken type 1-diabetes eller type 2-diabetes. Hvad ville der ske, hvis det kom frem i lyset (ligesom det faktum, at bl.a. Cannabis kurer kræftceller), at vores hæderkronede firma - Novo Nordisk, (Novo som dækker verdens insulinmarked med 1,1 billion kroner) blev præsenteret for en naturlig/ kunstigt enzym som kurer 'diabetes' på celleniveau eller Holistisk metode? Ved Novo Nordisk,  at den farmaceutiske industri hæmmer enzymet GcMAF for magt og profit? Ville det stoppe Novo som koncern, med at fremstille 'human insulin'(syntetisk insulin) og gå tilbage til 1920'ernes behandlingsform for ’animalsk insulin’(insulin fra bugspytkirtlen hos køer eller svin)? Er 'human insulin' (genmodificerede gærceller eller E. coli-bakterier) 100 pct uden bivirkninger? Vi kan vel være enige om, at det er et lægemiddel som er syntetisk fremstillet? Vi kan vel også sige, at diabetes tilfælde er eksploderet som en spirende epidemi de sidste 50 år, men et faktum er, for 50 år siden,  fik børn slet ikke konstateret type 2-diabetes eller kroniske sygdomme, hvorfor? læs mere...