Sep 15, 2016

Medie: Fødevarestyrelsen fjernede anbefalinger om MRSA - 15. September 2016 (Blogger: Jeg vil forsøge at koble, en korrupt og bevidst, centralstyret, totalitære pengemaskine og hierarkisk opbygget vaccinesystem, hvor SSI og Sundhedsstyrelsen sidder øverst og forgrener sig til samtlige led i den danske sundhedssektor. Sundhedsstyrelsen er den øverste sundhedsfaglige myndighed i Danmark. Listen er anelang - Sundhedsstyrelsen hersker over - Regioner, kommuner, videnscentre, patientforeninger, brugerorganisationer, embedslæger, apoteker, sygeplejersker, tandlæger, praktiserende læger, psykiatere, journalister, lobbyister, fødevarestyrelsen, kræftens bekæmpelse , Miljøstyrelsen, Danmarks Meteorologiske Institut og Dansk Dermatologisk Selskab, trygfonden, Dansk Skoleidræt og bånd til den amerikanske sundhedsstyrelse(CDC) og jeg kunne blive ved...)

Flere anbefalinger til bekæmpelse af MRSA-smitsom bakterie blev i en årrække holdt hemmeligt for Folketinget.


Over en periode på seks år fjernede Fødevarestyrelsen systematisk anbefalinger om bekæmpelse af de multiresistente MRSA-bakterier i danske svinestalde, skriver DR.

Dermed blev danske politikere aldrig præsenteret for afgørende viden om de bakterier, som eksperter vurderer, at op mod 12.000 danskere i dag er smittet med.

Det drejer sig om den såkaldte svinebakterie MRSA CC398, som kan smitte fra svin til mennesker. Bakterierne er resistente over for almindelig antibiotika og medfører i værste tilfælde blodforgiftning og dødsfald.

Bakterien dukkede for alvor op i 2008, hvor flere danske slagtesvin fik konstateret smitten.

Men i de følgende seks år forhindrede den ansvarlige myndighed, Fødevarestyrelsen, at førende eksperters anbefalinger om bekæmpelse af MRSA nåede til politikernes kendskab, fremgår det af en DR-dokumentar, der sendes søndag.

Læs videre: http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/medie-foedevarestyrelsen-fjernede-anbefalinger-om-mrsa/6294338



****************************************************************************************

Lundbecks nye Guldæg hedder 'Cipralex'. Genmabs højtbesungne kræftmiddel "Daratumumab". Novozymes, samarbejdet med Monsanto om "landbrugsbakterier ". Novo's insulinmiddel 'Tresiba', biotek-selskabet Santaris Pharma 'LNA Platform'. I Cancerindustrien hedder det "Nagalase". Statens Guldæg er det "Statens Serum Institut (SSI)", en dansk ejet vaccinefabrik - lige nu 250 mio.kr. direkte i statskassen efter delsalg - Statens bedst bevarede indtægtskilde

Udgivet den 5. April 2016 af Verdensalt

Forord: Denne artikel tager som udgangspunkt i, at de fleste kendte former for medicin samt vacciner der fremstilles til mennesker har indlejret toksiner samt kemikalier der kan have en skadelig effekt og er et instrument for profit for en gigantisk international farmaceutisk industri som vil gøre alt i Deres magt, for at fastholde en konstant success rate, koste hvad det vil. Jeg vil forsøge at koble, en korrupt og bevidst, centralstyret, totalitære pengemaskine og hierarkisk opbygget vaccinesystem, hvor SSI og Sundhedsstyrelsen sidder øverst og forgrener sig til samtlige led i den danske sundhedssektor. Sundhedsstyrelsen er den øverste sundhedsfaglige myndighed i Danmark. Listen er anelang - Sundhedsstyrelsen hersker over - Regioner, kommuner, videnscentre, patientforeninger, brugerorganisationer, embedslæger, apoteker, sygeplejersker, tandlæger, praktiserende læger, psykiatere, journalister, lobbyister, fødevarestyrelsen, kræftens bekæmpelse , Miljøstyrelsen, Danmarks Meteorologiske Institut og Dansk Dermatologisk Selskab, trygfonden, Dansk Skoleidræt og bånd til den amerikanske sundhedsstyrelse(CDC) og jeg kunne blive ved... Som noget nyt, har lægemiddelstyrelsen/Sundhedsstyrelsen den 1. november 2014 ændret reglerne for sundhedspersoners samarbejde med lægemiddel- og medicovirksomheder - Uhhh - UG plus og hak opad.... Dog, viser det sig, gang på gang, at Sundhedsstyrelsen misinformere Folketinget og andre instanser og har tætte bånd til den nationale og den internationale farmaceutisk industri. Eksempler: her(EMF) her(Omniscan-skandalen), her(psykiatersagen), her(svinesmitte) og en bunke her.

Ifølge den globale rapport om korruption i 2016, topper Danmark listen som "MINDST korrupte land" foran Finland, Sverige og New Zealand


søgning GcMAF eller Nagalase
Det er meget, meget svært at få whistleblowere til at tale ud om det danske sundhedssystem, da risikoen for at miste sin levevej, sit omdømme og det er værre... Tænk på alle de holistiske læger som er slået ihjel i USA, samt forgiftet på en Tysk konference, og måske i Danmark også, fordi det er beviselig, at industrien har opfundet enzymet "Nagalase", der bevidst er syntetiseret i eller frigivet fra cancerceller eller en virus partikel. Sagt på en anden måde, enzymet 'Nagalase' undertrykker immunsystemet, ved at blokere syntesen af GcMAF(Som er et naturlig 'forsvar' i kroppen)

Den hidtil største 'scheme' i historiebøgerne, må være, at SSI/Sundhedsstyrelsen sammen med hele industrien i ryggen, nægter kategorisk, at der er sammenhængen mellem kviksølvholdige vacciner(thimerosal mfl.) og autisme.


Læs videre: http://www.verdensalt.dk/2016/04/lundbecks-nye-guldg-hedder-cipralex.html