Sep 29, 2023

🕬📰🌞 (DK-'Medico-Mafiaens' tophemmelige klub - Fredags-Forum) Opdatering fra oplysningsforbundet May Day: WHO her der alle vegne; se dokumentar: De forbudte bivirkninger; klimafortællingen løber løbsk ~ 29. September 2023 ~ |

Sådan - så blev Anne Sofie Allarp endelig sat på plads! ~SoTW

 

**********************************************************

September 2023
 

FREE GUY:  Hold da Kæft! har du læst det? Fredags-klubben, hvor Pfizer, Novo Nordisk og CEO Flemming Sonne fra Amgros m.fl., holder hemmelige møder hos Kjær & Sommerfeldt (har selv været der flere gange). Hvor en særligt udvalgt skare fra den danske medicin-elite skåler i vin og mæsker sig i god mad. Lyder ligesom når Kongepingvinen, Pingo AKA Kronprinsen, afholder hemmelige møder med forsvarschefer?? Ingen må få at vide, hvad de taler om. Og netop her er årsagen til, at det er utrolig relevant at bringe frem i lyset. Kilden er apoteksejer Bent Halling-Sørensen, formulerer det over for Frihedsbrevet: “Vi er sgu da kendte. En af de ting, der gør, at man er medlem af Fredags Forum, er, at man er kendt i branchen.” | 

Kære alle!

Velkommen til varme efterårsnyheder fra May Day.

Der er et par konferencer, som du måske kunne have lyst til at deltage i? (Den ene allerede i morgen.) Se nederst under Arrangementer.

Miljøforeningen Noah har startet en vigtig underskriftindsamling for at bevare kravet om, at GMO'er skal mærkes, så forbrugerne ved, hvad de får. EU vil afskaffe GMO-mærkning. Skriv under her.

God læselyst!
 

Sygdom/sundhed
 
Behandling af følger efter Covid-19 og skader efter mRNA-vacciner
Fra Vitalrådet: Titusinder af danskere har fået langvarige følger af Covid-19 sygdommen og lige så mange har fået alvorlige senfølger efter Covid-19-vaccinationerne. Vitalrådet har i de seneste to år modtaget mange opfordringer til at sammensætte et kortfattet og let forståeligt program til behandling af ovennævnte senfølger, som har ramt et stort antal danskere, der ikke har kunnet få hjælp i det offentlige sundhedsvæsen.
Ny WHO- deklaration om naturbehandling
Her fra punkt 5: "WHO's rolle, som FN's ledende tekniske agentur for sundhed, er at anvende strenge videnskabelige metoder til at støtte medlemslandene i at sikre effektivitet, sikkerhed og lighed i brugen af oprindelige folks viden, ressourcer og metoder, og TCIM (traditionel, komplementær og integrativ)-systemer, og samtidig være stringent i udviklingen af videnskabelige metoder til bedre at forstå, vurdere og, hvor det er relevant, anvende mere holistiske, kontekstspecifikke, komplekse og personaliserede tilgange til sundhed og trivsel."
Lyder jo fint, men hvem skal stå for udarbejdelsen af "de strenge videnskabelige metoder"? Retten til årtusinders naturbehandling ser ud til at blive kapret af  WHO. Deklarationen i sin fulde ordlyd på engelsk. (Oversæt evt. med DeepL)
Dr. Mccullough rusker op i EU Parlamentet
Dr. McCullough holdt en tale for EU-parlamentet den 13. september 2023 i en session om WHO og håndtering af pandemier. (engelsk)
Medicinalfirmaernes hemmelige klub
Den første fredag i hver måned bliver der afholdt møder i den hemmelige klub Fredags Forum, hvor en særligt udvalgt skare fra den danske medicin-elite skåler i vin og mæsker sig i god mad hos Danmarks ældste vinhandel, Kjær & Sommerfeldt i København. Men hvad laver de ellers?

WHO's "overtagelse" af Youtube varsler en medicinsk dystopi a la Orwell
WHO og YouTube smelter sammen i et dystopisk, medicinsk misinformationsparadigme, hvor "forebyggelse" er lig med vaccination eller mammografi, men hvor man skal holde sig langt væk fra sit vitaminskab eller bruge mad som medicin, fordi det ikke længere er acceptabelt ifølge deres nye politik
B3 ser ud til at forstærke dræberceller, der kan bekæmpe kræft
Ifølge ny forskning forbedrer B3-vitamin, også kaldet nikotinamid, naturlige dræbercellers evne til at bekæmpe blodkræft og kan også beskytte huden mod ultraviolet stråling.
5 gode tips til at falde i søvn
Ligger du og vender og drejer dig, fordi du ikke kan falde i søvn? Her får du fem videnskabeligt beviste teknikker, der kan hjælpe dig.
Hjælp fra krydderihylden for fordøjelsen
Nyt studie, der netop er offentliggjort i det medicinske tidsskrift BMJ, testede 150 menneskers reaktion på forskellige varianter af forbindelsen curcumin. De 150 deltagere døjede med dyspepsi, fordøjelsesbesvær, og de fik enten lægemidlet Omeprazol, gurkemeje – eller en kombination af de to. 
 
Vaccination
 
Ny bog: Vax-Unvax - Let The Science Speak!
Om undersøgelser, som CDC nægter at lave. Bogen er baseret på over hundrede undersøgelser i den peer-reviewed litteratur, der undersøger vaccinerede og uvaccinerede befolkninger. Hver undersøgelse analyseres, og sundhedsforskelle mellem spædbørn, børn og voksne, der er blevet vaccineret, og dem, der ikke er, præsenteres. Man får information om:
 
        Vaccinationsskemaet for spædbørn/børn
        Thimerosal i vacciner
        Vacciner med levende virus
        Vaccinen mod human papillomavirus (HPV)
        Vaccination og Golfkrigssygdom
        Influenza (influenza) vacciner
        Hepatitis B-vaccination
        COVID-19-vaccinen
        Vacciner under graviditet
 
I lyset af det massive pres for at vaccinere hele verdens befolkning er denne bog vigtig, for at enkeltpersoner kan træffe informerede valg for sig selv og deres familie. (engelsk) 
Ny dokumentar: De forbudte bivirkninger
Dokumentaren afslører en dyster side af det danske sundhedssystem, som er ukendt for de fleste danskere. Via danske patienters og fagpersoners ærlige og chokerende beretninger, får du indsigt i en kultur, du ikke troede eksisterede.
 
Miljø/GMO
 
Klimadebattens Skævvridning: Videnskab eller Politik?
Klimadebatten raser i disse år. Imidlertid synes der at være en voksende bekymring om, hvorvidt denne debat primært drives af videnskabelige erkendelser eller politiske hensigter. Udtalelser, som den fra FN's generalsekretær António Guterres, om at menneskeheden har "åbnet porten til helvede" med klimakrisen, skaber bekymring for, om budskaberne om klima er blevet unuancerede og unødigt alarmerende. Læs også her: Rapport fra en klimakonference 
Hvorfor løber alle med den samme historie om klimaet?
Klimatro eller klimarealisme? I anledning af civ.ing. og chefredaktør Søren Hansens nye bog "Troen på klimaet" har han en samtale med erhvervsmand og debattør Asger Aamund. Se også forfatterens hjemmeside med mange fakta og gode indlæg fra læsere.
 

Skærme/elektrosmog
 
GIA – Seneste drakoniske lovforslag fra EU om 5G
Lovens fulde navn er Gigabit Infrastructure Act. EU’s strategi er nu at harmonisere og gøre konnektivitet (opkobling) let og problemfrit. Alle skal kunne nyde godt af deres “digitale rettigheder”, hvilket betyder “retten” til at være online 24/7.
Ny stor rapport om IT i uddannelse
Rapporten undersøger uddannelsesresultater, der involverer teknologi, fra hele verden, og dens konklusioner er meget nuancerede. Teknologi i skolen fremhæves ikke som den ultimative løsning på skolens problemer, hvilket er en stor lettelse i forhold til nogle læreres holdning, da den nye teknologi kom frem for 20-30 år siden: Den ville helt sikkert redde uddannelsessystemet fra dårlige læsere, dårlige karakterer, elever, der keder sig, elever, der dropper ud af skolen, og sidst, men ikke mindst, kedelige lærere.
 

Overvågning/rettigheder
 
Det er sidste gang vi stoler blindt på algoritmerne
De fejlagtige ejendomsvurderinger viser, hvor galt det kan gå, hvis vi bygger for store forventninger til algoritmer og AI ind i vores forvaltning. Lad det være det sandhedens øjeblik, der forhindrer, at vi konstruerer fremtidens systemer på en måde, så mennesker skrives ud af loopet.
Chat Control forslag (Digital Service Act) er netop blevet nedstemt i EU
I et forsøg på at komme seksuelle overgreb på børn til livs har EU foreslået meget vidtgående lovgivning, hvor udbydere pålægges at overvåge alle brugeres private kommunikation, uden krav om forudgående individuel mistanke, ved hjælp af algoritmer. Det gælder også krypterede meddelelser. Alle juridiske vurderinger af forslaget, bortset fra Kommissionens, konkluderer, at denne masseovervågning af privat kommunikation strider mod EU's Charter om Grundlæggende Rettigheder. Den 15. september skulle Europaudvalget give mandat (gå til 1:22:55) til regeringen om, hvordan Danmark skal stemme i EU. Forslaget fik et snævert flertal fra regeringspartierne, mens alle oppositionspartier til begge sider stemte imod. Herefter var der kun at håbe på, at et blokerende mindretal i EU kunne stoppe loven. (4 lande som repræsenterer 35 % af EU's befolkning.) Og det er netop sket: Den 21. september blev forslaget nedstemt i Rådet af et blokerende mindretal, så nu er drøftelsen og afstemningen om forslaget blevet udsat. Senere skal Parlamentet tage stilling, og måske kan det hele komme til at tage så lang tid, at processen stoppes af det kommende EU-Parlamentsvalg til næste sommer. Læs her høringssvar fra IT-Politisk Forening.
Her et oplæg på video fra IT-Politiske Forening med formand Jesper Lund og MEP Karen Melchior fra starten af august (engelsk) 
 
Flere nyheder

Royal Society of Medicine i London har holdt konference om grænseværdier for stråling den 14 juni 2023

D-vitamin optages ikke i en multivitamin

Først forurener vi vores egen planet, og så fortsætter vi i rummet

EU vil forlænge tilladelse til glyphosat i 10 år til

WHO venter ikke på forhandlinger, men vil videre med et digital sundhedsbevis, der skal begrænse rejsefrihed

En ny vejledning har til formål at forbedre aktivisters mulighed for at anmode om data om dem hos Europol, EU's politiagentur, og at øge den offentlige og politiske kontrol med europæiske politistyrker, der indsamler data om enkeltpersoners politiske aktiviteter. Vejledningen er udformet af StatewatchEuropean Digital RightsIT-Pol og 
Access Now. Læs mere her, og find ud af, om du er i registret.

Cancertilfælde er steget med næsten 80 % i de sidste 30 år (for dem under 50).


mRNA i din rejecocktail?
 
 

Er det svært at holde dig opdateret? 
Få nyhederne hos May Day!

Bliv medlem af May Day! Støt et godt initiativ!
Meld dig ind, eller forny dit medlemskab.
Klik her

Sundhed er godt for helbredet! 

No comments:

Post a Comment