Jan 3, 2018

NaturalNews | Jan 2, 2018 | As California legalizes pot, few smokers realize cannabis is often contaminated with pesticides, mold, heavy metals and chemical toxins | Blogger: (​De næste fire år har praktiserende læger tilladelse til at udskrive en ny type cannabisprodukter.) -- I Danmark er der også kommet nye regler: Syge kan med en recept i hånden nu gå på apoteket for at få udleveret teblade med cannabis. Lægemiddelstyrelsen har sagt god for, at det danske firma CannGros i Kolding som det første herhjemme får tilladelse til at importere cannabis fra Holland... Men kære venner, vi snakker om syntetisk/medicinsk cannabis hvor de 'fleste' aktive cannabinoider er trukket ud. Hvis NaturalNews har ret, så kan man heller ikke regne med de blade fra cannabisplanten, marijuana eller dyrket hampplanter (der findes faktisk et hav af forskellige sorter), er økologisk fremstillet, der kommer fra Holland. Det tager en rum tid, før danske landmænd har skabt grobunden for selve fremstillingen af planterne i Danmark og samtidigt, kan vi ikke regne med de er økologiske heller (NN siger, at cannabis som ofte ,er forurenet med pesticider, skimmel, tungmetaller og kemiske toksiner). Vidste du, når du opvarmer eller ejer aldrende cannabisblade, menes det at man taber 99% af den fordel, cannabis giver (aktive cannabinoider blandt andet) Dvs. - Rå(RAW) planteekstrakt THCa (ikke psykoaktivt næsten ingen kender denne form), hidbringer ca. 600 mg dosis, mens det opvarmet THC (psykoaktivt) indeholder blot, 10 mg dosis (ja, ja, der findes også CBD som bl.a. Klaus Riskær forsøger at få ind i Danmark).. Det er svært at forstå lovene mod "helbredende grønne blad-terapi" som vægtes forskellige rundt om i verden. Der synes stadig at være stigmatisering af marihuana tilbage fra 20'erne, 30'erne, 40'erne 50 s. eller domineret af FN-konvention udstedt i 1961, der siger: Cannabis er en forbrydelse, og hvis du gror denne form for planetart, eller har det til din rådighed for distribution eller eget brug- bør du blive smidt i FÆNGSEL.. Der er dog sket en masse i USA og den amerikanske Kongres mod lempelse af marijuana reformen - Stater bør være i stand til, at bestemme over deres over egen hamp og marihuana love og distribution. Som altid, halter Danmark LAAAANGT bagefter, grundet den MAGTFULDE, ”den farmaceutiske mafia”.. PS: Ved ikke om jeg er helt enig med Broby Bjarne Fredberg Knudsen fra Fyens.dk, men der er noget om snakken... |


Calif. pot smokers inhaling pesticides, heavy metals and solvents
Mike Adams
As California legalizes pot, few smokers realize cannabis is often contaminated with pesticides, mold, heavy metals and chemical toxins.

Smoking is always bad for you, no matter what you smoke. For those who want the health-promoting benefits of cannabis, there's a safer way to get the molecules into your body.


********************************************************************************

Lovlig cannabis gribes helt forkert an: Famlende forsøg øger risiko for fiasko - fyens.dk 


03. januar 2018 kl. 10:11
Af: Seniokonsulent, Broby Bjarne
Fredberg Knudsen


Hvor er det dog befriende at se, når patientforeninger og enkeltpersoner tør at stå frem og berette om deres oplevelser på egen krop. Eller om nærtstående familiemedlemmer, hvor ukonventionelle midler har vendt op og ned på ellers livstruende sygdomme, hvor patienter, der ellers ikke kunne rejse sig fra sengelejet, kom til at gå ubesværet rundt. Søs Egelind er en af dem - stor ros til hende! Men den måde, det "officielle Danmark" griber sagen an på, er helt hen i vejret. Ikke alene er det drevet af politisk plat og populisme; men de læger, der skal udskrive cannabis til patienterne, og de myndigheder, der skal regulere en sådan forsøgsordning, famler i det dybeste mørke - hvor risikoen for, at det hele bliver en fiasko, er tårnhøj. For alle lægemidler - inklusive naturlægemidler - er det et ufravigeligt krav, at der foreligger overbevisende kliniske resultater, før anvendelsen mod en given sygdom eller symptomer kan godkendes - og det synes helt rimeligt og ufravigeligt. Under forudsætning af, naturligvis, at der foreligger tilstrækkelig med sikkerhedsdata til dels at kunne redegøre for lægemidlets "skæbne" i kroppen - om hvordan det fordeler sig i kroppen og siden udskilles, dels i hvilke organer og celletyper lægemiddelstofferne har deres virkning.

Her i landet og i det meste af den vestlige verden er al klinisk forskning for 90 procents vedkommende finansieret og styret af medicinalindustrien eller private fonde, og uden den støtte vil dansk forskning ikke kunne gennemføres. Den 10 procent offentligt finansierede forskning har i et halvt århundrede ikke opnået nævneværdige videnskabelige resultater; men forskning er den eneste vej frem mod udvikling af bedre og mere effektive behandlingskoncepter.

Det er naturligvis derfor et paradoks at tro, at forsøgsordningen med en offentlig støtte, der er initieret fra politisk hold og forsøgt reguleret af lægemiddelstyrelsen, skulle kunne opnå nævneværdige videnskabelige dokumentationer på de fire år, der er afsat, og det er uanset, om bevillingerne er på 20 eller 70 mio kr. Erfaringerne har vist, at det kun er den industrielt finansierede forskning, der giver resultater.

Det er imidlertid sådan, at industrien kun engagerer sig i den kolossalt dyre kliniske forskning, hvis man kan få ophavsret gennem patentbeskyttelser af det stof eller behandlingsprincip, man ønsker undersøgt.
Det kan man ikke med cannabis eller andre naturlægemidler! Derfor ligner situationen den, der er gældende for generiske lægemidler og for naturlægemidler - man baserer sig på eksisterende kliniske erfaringer, hvad enten de er kasuistiske eller fra kontrollerede kliniske forsøg....[LÆS VIDERE]