Jun 30, 2014

Hvem er ISIS i virkeligheden og hvad er Deres agenda - Aktuelt UPDATE 20. juli

Hvem er ISIS i virkeligheden?
Udgivet den 30 Juni 2014 af Verdensalt.dk

Ser vi den ekstremistiske jihadist-gruppe ISIS som fører oprøret mod den irakiske regering for at få en sunni islamitisk stat og kører skrækindjagende online proganda operation på sociale medier, som en fjende? Eller er det igen sponsoreret af vestens (FED) magtelite som en gruppe der forsøger at opildne stemmeingen, til Deres fordel.

Isis var den gamle egyptiske gudinde for frugtbarhed. Isis er, hvad kristne ville kalde en hedensk afgud, og muslimer, især fundamentalistiske muslimer, ville fordømme som en guddom af vantro. Det er netop det der gør navnet Isis, en bizar titel til den nyligt dukket irakiske terrorgruppe som i øjeblikket skaber blodsudgydelser og kaos i Iraq. Ifølge vestlige kilder, er den militante sunnimuslimske gruppe ISIS oprindelig tilknyttet med Al Qaeda, men blev afvist for at være "for ekstreme." Vestlige kommentatorer og analytikere har ikke uddybet meget mere præcist, hvordan en gruppe kunne være "for ekstreme" for organisationen som siges, at have pulveriseret næsten 3.000 mennesker den 11 September 2001 på WTC. Men det er historien, der bliver udbudt til  seerne i stuen og via menneskerettighedsgrupperne. 



20. Juli 2014: Update: Tingene begynder at sive ud nu!!!!!! Noget som jeg har hørt om før...

Højst respekteret Alex Jones som kører INFOWARS report fortæller:

NSA Dokumenter fra Edward Snowden, afslører ISIS Lederen Abu Bakr al-Baghdadi en aktiv agent fra USA- britiske og israelske efterretningstjenester.

http://www.infowars.com/nsa-doc-reveals-isis-leader-al-baghdadi-is-u-s-british-and-israeli-intelligence-asset/


http://www.tomheneghanbriefings.com

Her er jeg igen, med en alternativ vinkel på den højspændte situation mellem Vesten og ISIS.

Hvem er ISIS

Terrorgruppen er faktisk kaldt "al-Dawlah al-Islamiyah" på arabisk, med "ISIS" er den vestlige mistænkelige valgte forkortelse for "islamisk stat i Irak og Syrien." Med andre ord har navnet ISIS vilkårligt blevet valgt af de vestlige medier og regeringer, hvilket gør navnet meget mere af et redaktionel valg end en egentlig titel til terrorgruppe.

Yderligere forværres den åbenlyse karaktetisk af den okkultte indflydelse i den globale magtstruktur, fordi der findes en en anden militær gruppe i Mellemøsten som har en nøjagtig samme navn, ISIS. Dette ISIS er dog "ISIS intelligence technology training", en gruppe af lejesoldater, der opererer i hele Mellemøsten, og har hovedkvarter i Arizona(USA). (Artikel kan ses her)


Den vestlige alliance, FED og Cabal's indflydelse på situationen

Hvad er det den vestlige Alliance (FED - The Federal Reserve) absolut vil undgå; mindske Deres profit og tilintetgøre alt opstand mod Federal Reserve Systemet. Dette emne er ikke nyt.

Hvis vi ser Isis som en organiseret "overraskelse-angreb" mod Alliancen, som er beregnet til at bekæmpe olie krige, indfører sunni traditioner i Iraq, giver det lige pludselligt mere mening. FED/Cabal-gruppen kæmper som en sindssyg for ikke at have sit overskud afskåret - men alt, hvad de forsøger fejler, igen og igen.

Faktisk, jo mere vi ser denne type voldsaktioner fra Isis, jo mere vil det styrke Alliancen - og jo hårdere vil Isis udføre de næste kommende voldshandlinger.
Det er indlysende, ser vi med Fed's øjne, lykkes forsøget faktisk, ved at trække os gennem disse serie-forbudne events, første step er at "vinde" slaget for at give FED den økonomiske forsyning som de skal bruge, næste er en afgørende angreb, for at skabe forvirring, så FED kan manipulere situationen i deres favør.

Selvom Deres strategi ser ud til at virke, er nederlaget for FEB/Cabal allerede givet på forhånd. De vil ikke blive tilladt at lykkes i nogen af ​​disse planer, uanset hvor lusket eller genial de tror, ​​de kunne være. Denne kombination af at være meget intelligent og sociopatisk er hele deres spil. De nyder den
magt, dominans, kontrol og følelsen af ​​ufejlbarlighed. Alt, hvad FED/Cabal gør giver bagslag.

Præsident Obama er derimod stadigvæk svømmende i et hajfyldt ocean, splittet mellem dødbringende pres fra Cabal, måske lige så intenst pres fra Alliancen, og så hvad han føler indeni med sig selv, hvilket kan være anderledes end nogen af ​​disse lejre. Det er interessant, at han åbent har tilbagevist Cabal's planer om at gå ind i Irak. Dog kan Obama se tegn på væggen og ønsker ikke at sidde ved samme bord som en tabende hold,  når vi er så tæt på "den" globalle forandring i verden.

Når Cabal er så desperate som de ser ud til lige nu, og en sansyndelig forstærket risiko for fuldstændig omvendt overraskelse-angreb mod FEB/Cabal selv, af dem som de har samarbejdet med i arbejde i årevis.! Tag f.eks. de påståede lækket møde- og telefonsamtaler mellem Tyrkiets premierminister Tayyip Erdogan omkring mulig angreb i Syrien også tidligere møder i juni, hvor der gøres op med USA ledelsesstil m.m.

Husk, at hovedparten af ​​det amerikanske militær arbejder mod Cabal, med Alliancen, sammen med en stadig stigende international koalition. Cabal forsøger at svaje i spillet med en svindende udbud af lejesoldater, som kun er loyale, når de ved lønchecken bliver udbetalt.

Kina er igang med at etablere Deres egen World Bank med en startkapital på $100 Milliader( AIIB) som går i luften første Juli 2014 som er en direkte konkurrent mod USA og Vesten. BRIC kollationen er samtidigt gået igang med at oprette en Development bank der ligeledes får $100 Milliader i kapital, som forventes at søsættes i 2015. Det kan betyde, når de afsluttende faser er på plads, kan FED/USA ikke længere opretholde Deres monetære system som dominerende valuta på verdensmarked. Syvende og sidst kommer det uundgåelige til massearrestationer.