Apr 16, 2020

🎁👸🛐 ~ (Allesmødre:) Tillykke med føs'dagen Crazy Daisy bag politikens betalingsmur som afviste Donald Trump. Davos Elite darling, Ida Auken sygemeldt med stress. Journalister klager til Mette F. over pressemøder og eksperter slår alarm - 'Danskerne er ved at miste tilliden'. Vestager - køb aktier nu - Kina tager over og Ursula von der Leyen, vil bruge 112.000.000.000 kroner på at bekæmpe corona - i Afrika (SoTW) ~ | Blogger: 💥INDEN vi alle eksplodere i glædesrus over vores virtuelle Allesmoder, Dronning Margrethe, som ligger inde med ca. 1000 års hemmeligheder, så lad os kigge på Ida og Auken-familien - en af landets kendteste politiske familier. Er klanernes storhedstid over efter Svend er væk og Margrete Auken, er usynlig? Hvordan i alverden kan være, Ida Auken går ned med stress, når Folketinget er nærmest lukket ned og politikerne sidder i digitale Zoom onlinemøder, uden at røre en muskel. Kan man blive stresset af det? Ligger der en skjult dagsorden? Er Ida Auken taget ud af 'spillet'? Har hun fået Corona?. Det er mærkeligt ikke sandt? Der er INTET som sker tilfældigt i politik. Ej heller, at Henrik Sass' ulovlige sygdomsperiode - mened om Pengeskabelsesprivilegiet, lukning af Radio24syv og forsegling af kritisk journalitisk. DF'er Morten Messerschmidt om sit sygefravær, når lokummet brænder mest mht. Meld, Feld, Karlsson og Messerschmidt. For ikke at forglemme, Ninna Hedeager Olsen, den speget sag om voldtægt og sygemeldt borgmester... Nu sidder LilleLars og agere STOR rådgiver i advokatfirma og kvækker i baggrunden... Jeg syntes sgu hele det politiske iscenesatte Corona-hollywood-show er højst besynderligt, hvis du spørger mig. HVORFOR spiller vores elskede Landsmoder, Mette-mus, med lukket kort, efter første trin i kontrolleret genåbning af det danske samfund, er en realitet? Regeringsbeslutsomhed og hemmelighedskræmmerier midt i den STØRSTE økonomiske krise har givet anledning til FRYGT for en lang recession - som bliver større end Børskrakket 1929, medmindre der er et stort finanspolitisk svar og åbenhed... |

https://politiken.dk/kultur/art7685876/Tillykke-med-f%C3%B8dselsdagen-dronning-Margrethe


https://www.folkets.dk/c/ida-aukens-pipedream

Welcome to 2030. I own nothing, have no privacy, and life has never been better ~ Ida Auken


06.11
Eksperter slår alarm: 'Danskerne er ved at miste tilliden'

Ifølge statsminister Mette Frederiksen er det blevet muligt at genåbne Danmark langsomt, fordi størstedelen af befolkningen har fulgt myndighedernes anbefalinger.

Men nu slår flere eksperter alarm. Modstridende budskaber fra regeringen og sundhedsmyndighederne risikerer, at sætte befolkningens vilje til at rette ind over styr.

- Vi er ved at miste tilliden. Borgfreden er ophørt mellem partierne. Vi ser kritik af regering og myndighederne, og vi ser allerede små brudstykker af mytteri – blandt andet vil enkelte kommuner ikke rette ind efter anbefalingerne. Der må ikke komme flere modstridende meldinger nu, siger Benjamin Rud, som er ekspert i krisekommunikation og tidligere har vejledt politiske partier, til Berlingske.

Også psykolog på Aarhus Universitets Institut for Klinisk Medicin – Børne- og Ungdomspsykiatri Anne-Mette Lange finder det 'problematisk' at myndighederne er kommet med uklare og modstridende meldinger.

På det seneste har været modstridende meldinger om, hvorvidt medarbejdere og elever i risikogruppen eller med familiemedlemmer i husstanden i risikogruppen skulle møde op i skole eller på daginstitutioner efter påske eller ej. Det samme gælder for børn, hvis forældre eller søskende er smittet med coronavirus.


No comments:

Post a Comment