Aug 29, 2017

Netavisen Pio | 29. August 2017 | -- Netavisen Pio giver dig det daglige nyhedsoverblik fra Socialdemokratiet, fagbevægelsen og verdens gang -- | Direktør får mere end HK’er, uligheden stiger og uklart hvor pengene skal komme fra. Netavisen Pio ser nærmere på dagens udspil | Der er hårde reaktioner på at regeringen - med åbne øjne - hæver uligheden med nyt skatteudspil | Regeringen betegner næste års ulandsbistand som det største humanitære budget nogensinde. S: Sandheden er, at der er skåret ned | Danmark har som eneste EU-land stemt imod at forbyde pesticid, der mistænkes for at fremkalde kræft | I en ny kronik udlægger Socialdemokratiets formand partiets mærkesager og opfordrer til samarbejde | Kommissionen vil forlænge perioden for eksport af dagpenge til andet EU-land, politisk flertal og fagbevægelsen frygter misbrug | Debat: Det er på tide at stoppe de borgerlige bestræbelser på at øge uligheden mellem dem der arbejder og dem der står udenfor |



7 overraskelser i regeringens skatteudspil


Direktør får mere end HK’er, uligheden stiger og uklart hvor pengene skal komme fra. Netavisen Pio ser nærmere på dagens udspil.

Fagbevægelsen raser mod usympatisk Lamborghinireform


Der er hårde reaktioner på at regeringen - med åbne øjne - hæver uligheden med nyt skatteudspil.

Aktuelt: Regeringen skaber ulighed, flere vælger muslimske friskoler, historisk lav uddannelse af faglærte


Netavisen Pio giver dig det daglige nyhedsoverblik fra Socialdemokratiet, fagbevægelsen og verdens gang.

S: Regeringen i uskønt praleri om ulandsbistand


Regeringen betegner næste års ulandsbistand som det største humanitære budget nogensinde. S: Sandheden er, at der er skåret ned.

Venstre forsvarer farligt ukrudtsmiddel af hensyn til landbruget


Danmark har som eneste EU-land stemt imod at forbyde pesticid, der mistænkes for at fremkalde kræft.

Mette F: Det brede samarbejde skubber Danmark fremad


I en ny kronik udlægger Socialdemokratiets formand partiets mærkesager og opfordrer til samarbejde.

Frygt for spekulation i danske dagpenge afvises af EU


Kommissionen vil forlænge perioden for eksport af dagpenge til andet EU-land, politisk flertal og fagbevægelsen frygter misbrug.

Beskæftigelsesfradrag øger uligheden


Debat: Det er på tide at stoppe de borgerlige bestræbelser på at øge uligheden mellem dem der arbejder og dem der står udenfor.




STEM VELFÆRD! 


Hvis det kommunale selvstyre skal bedre i balance, så må vi som borgere være politikernes bagland. Vi skal bakke dem op!