Apr 20, 2017

BT | 20. April 2017 | Uhyggelig læsning: Så stor er risikoen for, at tredje verdenskrig bryder ud | Blogger: Globalisterne taber, men de vil stadig ikke lægge deres våben, da de forsøger at styre os ind i en WW3, censurere alt væk fra det virkelige liv, der modsætter sig deres dagsorden for dominans over menneskets tanker og krop. Krig er et nødvendigt onde, opretholde den traditionelle magtbalance verden over, siger vores krigsliderlige politikere. Krigen er prisen værd siger de. Men der er ingen af verdens borgere som ønsker krig, død og ødelæggelse. Krig koster penge, men endnu flere penge at tjene for eliten og militær-industrien. Krig fører undertrykkelse, vold og undertrykkelse af kvinder. Krig medfører soldater og ofre med psykiske lidelser. Krig er kun et politisk værktøj og frygt sælger krig efter 9/11. “.. The military don’t start wars. Politicians start wars. War is fear cloaked in courage.” William Westmoreland... |

IRIS-foto

Spændinger mellem USA, Rusland, Kina og Nordkorea spidser til, mens den amerikanske præsident Donald Trump sender krigsskibe mod Nordkorea samtidig med, Kim Jong-un, den nordkoreanske diktaturleder, fortsætter med at teste atomvåben.


Eskalationen sker efter spekulationer om, om USA hackede Kim Jong-uns sidste prøvesending af missiler, hvilket fik dem til at mislykkes. Det har fået den nordkoreanske præsident til at true med ugentlige forsøg, skriver The Sun.

Trump har sendt flere krigsskibe mod Nordkorea, men både Kina og Rusland opfordrer til, at både den amerikanske præsident og nordkoreanske leder viser mådehold og ikke unødigt går til angreb.

Det bygger ovenpå den allerede eksisterende konflikt mellem USA og Rusland, hvor Rusland støtter op om præsident Bashar al-Assad i Syrien, som for nyligt angiveligt foretog et kemisk angreb på sin egen befolkning, hvilket fik USA til at bombe en luftbase tæt på byen Homs.

Russiske præsident Putin har sendt tropper til Syrien for at støtte Assad....... [LÆS VIDERE]